Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mario

    Vlada Republike Hrvatske je NESPOSOBNA, kao i većina institucija kojima rukovodi. To je blaga riječ za nekog tko jednostavno nema pozitivne rezultate no s druge strane gomila negativne, jedan od mnogih primjera: http://www.poslovni.hr/89936.aspx

    avatar

    22.08.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Taj sudac: za koga je - dobar je.Ako ne i predobar.
    Cijelo pravosudje je ovdje zapravo naslijedje prakse druga Tita i njegove izreke: "Ne treba se drzati zakona kao pijan plota! "
    Od tada je taj zanat vrlo fleksibilan.Cini se da to ozbiljno smeta samo zlikovcima iz EU.
    Nas predsjednik vec 8 godina prica o tome da nam "ne funkcionira pravna drzava".Ali to on onako radi onih gnjavatora iz inozemstva.Pa je i dalje je predsjednik.Kad bi mislio da je pravna drzava zaista bitna, vjerojatno bi nesto ucinio ili se maknuo.A ako on nista ne cini niti misli da je to ozbiljan problem, zasto bi se mi prosjecni sitnozubani trebali s time gnjaviti?
    Ista ti je stvar sa Sanaderom, ista je bila u doba Racana i ista bi bila sa Milanovicem.Pretpostavljam da ce ovaj "slucaj" nase dnevne novine, brzo prefarbati masnim naslovima sa "korisnim" raspravama o Bleiburgu i Jasenovcu.Takve im teme dodju kao crvena krpa sitnozubanima kad pokusaju razmisljati svojom glavom.To se nikako ne smije dozvoliti!

    avatar

    22.08.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • ???

    Taj sudac je jedan od velikih zagovornika inicijative ažurnu i organiziranu objavu svih presuda na netu, čemu se sudački lobiji navodno protive, piše poslovni tjednik Lider. Zbog toga je pokrenuta hajka, kako bi ga se diskreditiralo i eliminiralo "opasnost2 od javnih objava presuda, iz čega bi se vidjelo tko kako na kakvim predmetima radi.

    avatar

    29.08.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...