Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • *****

    Često neke male stvari ne primijetimo u ludilu svakodnevice, a tek kad se posloži više njih u kratkom vremenu- zamislimo se. Nisam od onih koji slijepo vjeruju u sve što im drugi predlože, ali ni ne odbacujem sa zgražanjem brojne teorije.
    Možda je slučajnost, možda nešto više, no u većini slučajeva nikad ne saznamo. Čemu onda razbijat glavu i mučiti se?!

    avatar

    22.08.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Bogomoljke je tesko vidjeti u prirodi, i vrlo ih malo ima, a po mom sjecanju, cak su i zasticene zakonom u Hr. Od koje su one to silne koristi, da ih zakon stiti, ne znam, no, one su jedne od rijetkih kukaca koje uvijek volim pogledati i izbliza. Neobicne su mi.
    No, nebitno, razumijem sto si htjela reci, i jesu zaista neobicni dogadjaji za taj dan. Sto se tice djezve, vec vidim kako bi ovdje netko potego tuzbu za takvo sto, s optuzbom da je dezva defektna, i da je mogla izazvati fizicku i mentalnu bol, itd. U tvom slucaju... da li je vanjsko dno dezve bilo mokro? Na cemu si grijala, plinu ili elektricnom? Od cega je dno? Duhovi ili ne, ja uvijek gledam sa znanstvene strane, jer ocigledno je doslo reakcije koja zvuci necuveno, ali moguce je da ima objasnjena, npr. moze utjecati i temperatura mlijeka, kombinirana s temperaturom metala i naglog zagrijavanja ploce, itd. Ima x mogucnosti, koje su se mogle poklopit. Znam da puno ljudi radi istu stvar svaki dan, no ne poklope se iste okolnosti svaki dan. Ja bi se rijesila dezve, jer zaista, sto ako se ponovi, pa jos nekog ozlijedi.
    Ja inace imam vrlo losu uspomenu s grijanjem vode u dezvi, jer sam ko klinka, tek sto sam prohodala, prevrnula istu i tako si nanjela opekotine 3. stupnja, koje jos i dan danas imam. Od tuda moje siroko obrazlozenje :)
    A za tegle ne znam objasnjenje, to javim ako iskusim nesto slicno ;)

    Lijep pozdrav!

    avatar

    22.08.2008. (05:46)    -   -   -   -  

  • Brunx

    Hm, ono sa semaforom mi se dogodilo, ali sam bila u autu na raskršću kod VIjesnika...i to je nezgodno, sva sreća nije nikog drugog bilo na križanju jer bi se svi zblesirali. Moguće da je to stvar koja se voli dogoditi našim semaforima.
    Bogomoljka - ok, može biti zalutala slučajnost, a ovo s džezvom mi je nevjerovatno, no sve je moguće....
    Mislim da se svakome u životu dogode neke takve neobjašnjive i neshvatljive stvari koje ćemo često pripisati nekim vanjskim silama ili pojavama (ja prva), a moguće je da postoji neko sasvim logično objašnjene (kojeg ne znam)...
    Lijepi pozdrav

    avatar

    23.08.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...