Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • slaven178

    kad god ti protiv ive, ja još vatrenije za njega! za razliku od tebe, on je lijep muškarac

    avatar

    19.08.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • david

    Slažem se sa svime gore navedenim. Pa, učinite nešto! Neka Vas to što ste u opoziciji spram vladajućim ne sprečava. A na ove stranačke podanike Sanadera se nemojte obazirati! Nije vrijedno.... Samo naprijed i bilo kakav bunt je više nego poželjan! Lijep pozdrav

    avatar

    19.08.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • zriko

    vratili smo se malo sa godišnjeg,pa onako preplanuli,ajmo malo pljuckati po premijeru...ccc...poštovani Davorko,nije Vas bilo mjesecima,a sad se polako zahuktava nova predizborna kampanja,pa ćemo se lagano zagrijavati.reda radi...

    avatar

    19.08.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • moja teka

    slažem se sa svima nevedenim posjeti moj blog i izrazi svoje mišljenje

    avatar

    19.08.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • turimti

    a, di ste vi bili? zovete se socijal demokratama, a ukinuli ste porodiljno od tri godine, niste se obračunali sa lažnim prvoborcima domovinskog rata, kad je trebalo biti na prvoj crti i preuzeti odgovornost, podvukli se rep...nema razlike između vas & onih ZNA SE...
    argentina suzama ne vjeruje...ali da smo na njihovom nekadašnjem putu,izvjesno je...

    avatar

    19.08.2008. (18:56)    -   -   -   -  

  • exPolitikon

    ...kažu, narod ima VLAST kakvu je zaslužio, izlaskom ili NEIZLASKOM na izbore, vidimo se na sljedećim...

    avatar

    19.08.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • niko

    Možemo biti sretni jer nas naš premijer Dr. Ivo spašava od pogrešaka Vlade. Da njega nema njegova bi nas Vlada glave koštala.

    avatar

    19.08.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Ovo je vlada nesposobnih , zbunjenih , beskrajno loših zabavljača...nesigurnih poput stare frajle , nikad nisu sigurni jel bi ga nutra ili van !
    No moram Vam reći g. Vidović niti Vašu stranku ne vidim kao spas za ovu državu, barem dotle dok se ne riješite najtežeg kamena oko vrata- Bandića !

    avatar

    20.08.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Što se tiče promjena odluka - slažem se. Dodao bih: što je bila jača javna obrana nekih dvojbenih odluka, to je postojala veća vjerojatnost da će se one promijeniti, tj. da će ih promijeniti dr. Ivo. Ali rekao bih da primjer zakona o trgovini nije dobar. Je li itko od SDP-ovih zastupnika predvidio ovu budalaštinu koja se dogodila u sred turističke sezone? Nisam pratio tv prijenos zasjedanja Sabora kada je zakon raspravljen (jer mi je to obično popraćeno probavnim smetnjama), ali pretpostavljam da nitko do SDP-ovih zastupnika nije ni zucnuo o mogućim posljedicama - u suprotnom, već biste kukurikali "pa rekli smo vam..." . Ako niste mogli predvijeti što će se dogoditi, onda ste nesposobnjakovići kao i ostali. Ako ste predvidjeli, a prešutjeli zato da možete sada politički poentirati, onda ste g...a jer ste političku igru pretpostavili interesu nas malih sitnozubih. I u što se na kraju pretvorio SDP? Gdje ste cijelo ljeto? Tu i tamo se pojavi nekakav nepoznati tip iz vaše stranke i mlako prokomentira aktualna zbivanja. Gdje je Milanović? Zapravo, tko je Milanović? Ali zato Bandića ima sto na sat! Moralna vertikala SDP-a - Bandić, moš si mislit. Sada kad bolje razmislim, nije mi niti žao što ste izgubili izbore. Jedino mi je žao što sam vam dao svoj glas.

    avatar

    20.08.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    ............................................................Iza Dide su tri godine bloganja..Veliko mi je zadovoljstvo osmjeh ti ostaviti i počastiti te KOKTELOM :-)))

    avatar

    21.08.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • razočarani2

    Ajde sredite vi svoje redove, nažalost ispadate isti kao i HDZ, vidi Bandića (mali Ivo).

    Ovo potpisujem:
    "I u što se na kraju pretvorio SDP? Gdje ste cijelo ljeto? Tu i tamo se pojavi nekakav nepoznati tip iz vaše stranke i mlako prokomentira aktualna zbivanja. Gdje je Milanović? Zapravo, tko je Milanović? Ali zato Bandića ima sto na sat! Moralna vertikala SDP-a - Bandić, moš si mislit. Sada kad bolje razmislim, nije mi niti žao što ste izgubili izbore. Jedino mi je žao što sam vam dao svoj glas." (razočarani)

    avatar

    22.08.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Dobro nam se vratili... s odličnom temom. ;)

    p.s. potpisujem komentar koji je napisala LobyM.... ali bih naglasila da bi bilo odlično kad bi Bandić bio jedini problem SDP-a.

    avatar

    23.08.2008. (00:01)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    Kod nas sve nešto naopako .zabrana rada nedjeljom pa sad ovo. Tko li je tu blesav i radi takve gluparije oko toga .
    Svi trebaju konačno već jednom shvatiti da nije poanta u zabrani rada već da se taj rad i plati u skladu sa zakonom o radu i da državne službe to kontroliraju a što se može i mora .
    Poslodavcima koji poštujući prava radnika i obaveze tj.plaće isplaćuju korektno po zakonu neka sami odluče jel im se tako isplati raditi .Ako im se isplati pa neka tada i rade tu je cijela mudrost.

    avatar

    24.08.2008. (02:24)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Rosa u podne, bravo! I uz sve to sindikati se bore protiv rada nedjeljom i protiv rada iza 21,00 sat. To su valjda jedini sindikalni predstavnici koji se bore protiv RADA.... a trebali bi se boriti upravo za PRAVO NA RAD koji će biti pošteno plaćen.
    Argument im je: "Neka se ne radi nedjeljom i iza 21,00 sat jer to neće biti plaćeno." Prestrašno!!!! Oni se moraju boriti za pravo na rad, ali da on bude pošteno plaćen... u skladu sa važećim propisima.... a da bi se to kontroliralo i postiglo postoji puno mehanizama, a upravo je tu prostor za sindikalno djelovanje.
    Nedavno je Kneževićka javno objašnjavala radnicima kako svoje neiskorištene godišnje odmore moraju naplatiti. To je za nepovjerovati! Godišnji odmor se ne može platiti. I propisi.... kako naši, tako i međunarodni su u tome jasni kod dan. Često si postavljam pitanje... da li se ovakve stvari dešavaju iz neznanja.... ili je ipak nekome u interesu stvarati gustu maglu u kojoj je lakše obmanjivati javnost i manipulirati ljudima.

    avatar

    24.08.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • Ljuti

    ...ma ljudi, pa Ivo je čovik od teatra...intendant...on zato i čini od svega teatar...mor' mu bit...ali jema loše glumce...e, eeeeeeeeeee

    avatar

    24.08.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    davorko, nemojte biti neozbiljni, bolje analizirajte zašto ste u "opoziciji", u stvari, možda baš i niste , jer vaši članovi su sljubljeni sa vladajućom strankom, iako to nitko ne bi rekao...ups!

    avatar

    24.08.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • Sara

    Slažem se sa Slavenom. Naš Ive je stvarno lijep muškarac. Iz prve ruke znam da su to potvrdili mnogi muškići, zna Slaven :) Sara

    avatar

    27.08.2008. (00:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...