Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Neverin

    mensole za gredu kao oči:) zanimljivo
    ah Kotli...ke dobra medenica se tamo prodaje

    avatar

    16.08.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Istra je zakon, na aleji glagoljaša sam bio prije 10 godina, valjalo bi opet pogledati. Fotke su odlične, bubac me se posebno dojmio.

    avatar

    16.08.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • lud0dljubavi

    nevjerovatna ljepota...

    avatar

    16.08.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • Mr_Luka

    Misliš li reći da košta 200 tisuća eura?

    avatar

    16.08.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • crazy veki

    fotke su genijalne, ma prelijepo

    avatar

    16.08.2008. (21:46)    -   -   -   -  

  • tata od formata

    Bijah već nekoliko puta u tom dijelu Istre i potpisujem da su i Roč i Hum, a naročito Kotli mjesta sa posebnim ugođajem. U kotlima sam čak bio ove godine na proputovanju za Grožnjan ali nije bilo ni žive duše. Možda je onaj jedan jedini stanovnik otišao u nabavke. :-))
    220.000? Dobra šala. Prodat ću studio apartman koji imam u Tbilisiju i kupiti onaj kućarak.

    avatar

    16.08.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • Tratinchica

    Prekrasne fotografije.

    avatar

    16.08.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • rahatli

    mjesto se zove kotle. a inače, meni najljepše mjesto IKAD. IKAD. bez pretjerivanja.,

    avatar

    16.08.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  • samo s ruksakom

    Prije par godina sam vodio prijatelje (s ruksacima ,jer drugačije ne ide) ,i to ,od Buzeta dolinom Mirne ,do Kotla.Na tom dijelu blizu Kotla su očaravajuči dijelovi kanjona rijeke ,sa jezerom,slapovima i zanimljivim vodom obrađenim oblicima u kamenu.Takvi se dijelom mogu vidjeti i u Kotlima ispod mosta.Ona kuća sa tri dimnjaka se nudila za milijun i sedam stotina tisuća EU!Radio je i restoran odmah preko puta mosta.Prespavali smo u šatorima na travnjaku uz rijeku i nakon duuugo vremena slušao kreket pravih žaba.Preporučujem svakome da skrene tih par kilometara sa puta glagoljaša (cesta za automobile loša na nekim dijelovima! ali se može).U nastavku puta iza restorana može se uzbrdo do asfalta (samo pješke!) koji povezuje Buzet,Draguč (kojeg obavezno treba vidjeti) i dalje...

    avatar

    17.08.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • Ela

    Mir, tišina, rijeka, cvrčci, trava koja diše, trava koja spava. Dalo bi se razmislit. A k tome i malin.
    Evo počinjem slupljati. Sad ću ja to skupit na brzinu. Trba mi ako ništa ne potrošim oko 22 goidine. Taman za penziju. No dobro i tako je ta kuća prevelika za mene. ( lisica i grožđe, ionako je kiselo).
    Jasno mi je da će se naći kupac za taj idilični kutak i tu će pronaći mir samo ako je svojim trudom zaradio zaj novac. U protivnom mira nema, bilo kuda nemir svuda. Pobajte kiki bombone. Njih sam u trudnoći tamanila ko luda. Zašto ? To samo Bog zna.

    avatar

    17.08.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    stvarno sve izgleda predivno :))

    avatar

    17.08.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - neverin - mensole? nemam pojma šta je, ali dobro zvuči :)) medica je super! kao drambuje (da sad ne tražim kak se piše hehe)
    - jimbo - hvalaaa :)) je, skakavac je baš bio neobične boje, crvendać neki :) Aleja je jako neobična, šteta da nema više objašnjenja (i to i na stranim jezicima) :)
    - lud od ljubavi - je, mjesto je ludo od ljepote :))
    - Mr. Luka - ne, nego 220.000 :))
    - crazy veki - hvala :))
    - tata od formata - ooo super, mogu ti ja onda dolaziti u goste (mislim na Kotle, ne na Tbilisi)? mislim, nemoj zaboraviti tko ti je prvi skrenuo pažnju na hacijendu! ;))
    - tratinchica: fala :))) lako praviti dobre fotke kad imaš takvu prirodu :x
    - rahatli: hvala, hvala!! ali mjesto se zove KOTLI, ne KotlE! Stoposto! i sad sam još za provjeri pitala M. kak s piše i ona je rekla Kotli, a ona je iz tog kraja i udala se crkvi u Roču i fotkala se u Kotlima i kaže da se svi tamo idu fotkati poslije samog vjenčanja! M. zna, vjeruj! ;)) navedi svoje izvore da ih kompariramo... :P
    - samo s ruksakom: eeee, nigdje bez ruskaka, ha? onda si me danas trebao vidjeti na Medviđaku gdje sam išla samo s aparatom, pred vrh sam rekla da ne mogu ni to više nositi, a kamoli ruskak! samo slobodna kao ptica mogla sam hopsati po onim stijenama kao koza... što se tiče "kuće s tri dimnjaka" nešto presavršeno, san snova! jedino je bizarno što se na taj balkon ne može nikako doći ni od dolje ni iz kuće (zid)... hehe... usput, ako produžiš od restorana dalje, navodno ima neka cestica, ali jako loša i rekli su nam tamo domaći da nije dobro za auto, osim ako nemaš neki džip jaki pa smo odustali... inače, čuli smo da je tamo mrak... pješke nismo stigli... no, vratit ću se ja tamo, sigurno! :))
    - Ela - kiki bombone? mmmm bomboni mog djetinjstva, obožavam ih... nisam ih sad dugo jela. i kad otvoriš vrećicu naravno da moraš sve pojesti :)) što se kuće tiče, fantastično izgleda, ali ne znam šta bi mi tamo kuća. premirno je za živjeti ili da tamo provodiš godišnji... slađe je ovako uletjeti i izletjeti :))
    - cranberrie je, stvanro je divno... slike nisu ni stotine ljepote uživo :))

    avatar

    17.08.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • izletipoistri

    U Kotlima smo puno puta bili, najviše zbog najboljeg gulaša s fužima u okolici. Svaki put kad smo u blizini obavezno navratimo tamo. Želiš li doznati kuda se krećemo, posjeti naš blog kojeg smo nedavno oformili. http/izletipoistri.bloger.hr

    avatar

    02.01.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...