Komentari

jasnabudisin.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • semper_contra

    Poštovani(a)!

    U mom komentaru poanta ili žaoka bila je na činjenici da se naši javni mediji odnose prema ČOVJEKU ovisno o tome koliko su na njemu zaradili. Ponavljam: Dinina tragedija i tragedija njegove obitelji nije ništa veća niti ništa manja nego tragedija roditelja dječaka kojeg je ubio suludi pijani vozač. Pa ipak se nacija postavlja drugačije prema njegovoj smrti. Smrt čovjeka (pod uvjetom da je za života bio ČOVJEK) je smrt bez obzira o kome se radi i tako se postavljam.

    Ne samo da nismo SVI savršeni, nego nema NIKOG tko bi se mogao smatrati savršenim. Čak ni Bog nije savršen. Jer da i je kojkim slučajem ne bi stvorio ovakvog nesavršenog stvora kao što je čovjek. No to je tema za neku drugu priliku.
    Ali to, ponavljam, nema nikakve veze s odavanjem počasti svim umrlim ljudima (ako su ljudi za života bili) nakon njihove smrti.

    Semper contra.

    avatar

    08.09.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Poštovani "Dnevnik nas 2+2"

    Pročitah sve komentare u svezi smrti Dina.
    Odajem Vam priznanje: jedino ste Vi u Vašem blogu izrazili svoju tugu dostojno osobi koja cijeni čovjeka koji je umro. Sve ostalo je naricanje profesionalnih narikača nad grobom osobe koju u stvari opće ne poznaju u dušu.
    Ja osobno ostajem pri svojem stajalištu: svaki čovjek koji je za života bio čovjek zaslužije sućut. Ali isto tako, ako ne i mnogostruko veću, sućut zaslužuje i mlada osoba koja je bila potencijal postati mnogo, mnogo više od Dina, a koju je sumanuti pijani luđak ubio na pragu njezinog doma.
    Tako mislim i nitko me u tome neće razuvjeriti.

    Semper contra.

    avatar

    09.09.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Danas sam na mom blogu Semper_contra naišao na Vašu zahvalu u svezi podrške Vašem pisanju. Zahvaljujem Vam što ste mi odgovorili. Predpostavljam da pratite moj blog iako se za sada rijetko javljam jer sam zauzet ovozemaljskim aktivnostima. Uskoru ću u mirovinu a onda ću "raspaliti" punom snagom. Ako slučajno niste otvorili moj blog, napišite na Google-u Semper_contra i prezentirat će Vam se svi članci koje sam do sada napisao. Rijetki su kultirni i odmjereni blogovi kao Vaš, pa mi bi bilo drago ako otvorimo dijalog "blog na blog".
    S poštovanjem
    Semper contra

    avatar

    19.09.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...