Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • missillusion

    uf, bolna tema trenutno...kako smo mi žene umjetnice, iz svake rečenice izvučemo najbolje, ili kako ti kažeš, jednu rečenicu upamtimo, a za drugu, lako ćemo..., i ta fraza "treba mi vremena" uffff, ježim se od toga, al ne znam zašto uvik padamo na iste fore ili zašto oni nisu bar toliko maštoviti da smisle bolju, pametniju pa se ne bi lupale u glavu poslije da smo na takvu glupost pale...pozz

    avatar

    11.08.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • palchy

    hvala bogu, meni je tema tek retrospektiva bolnosti...znaš kako kažu:svako iskustvo dobro dođe..valjda te napravi pametnijom..baš ću vidjeti ;-)...pozzz i tebi, missy :)

    avatar

    11.08.2008. (23:17)    -   -   -   -  

  • Allba

    eh,,,,,,,,,zapamti mila moja,,,,,,,,nije badava ona uvriježena u narodu,........što te ne ubije ojača te...........Ne kažem da baš svi,,,,,,,,ali većina mora proči te surove bitke,,,,,,,,,,,,kako bi što lakše branila svoje stavove.Tvoj primjer je to pokazao.

    avatar

    12.08.2008. (14:39)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Rane tridesete...ah, krasne godine, napisah nedavno ovdje, jednoj Princezi, najbolje godine, godine kad već (skoro)sve znaš i još uvijek baš sve možeš!
    No, oko tvoje dileme.... Prilično si točno detektirala da se muškarci, a bogme niti žene, ne mijenjaju ni radi koga, niti po naruđbi ili želji, tek radi SEBE, a i to uglavnom teško i rijetko. Odnosno možeš ih uzimati kakvi jesu ili ne uzimati...to je otprilike ili bar 90% jedini izbor! Dakle, ukratko želiš li išta više smjesta se okani tipova "koji nisu za ozbiljnu vezu", koji su samo za povremeni sex, uopće, koji UNAPRIJED znaju što NE BI željeli s tobom ili od tebe....
    Drugo, iako u načelu ne smatram da je hodanje uokolo zakopčanog šlica neka osobita vrlina, baš kao ni romantičarenje (može se tako reći?), ako pod tim smatraš raširenu tezu o hodanju s glavom u oblacima, mislim da si na dobrom putu. Naime sex JEST najdivnija ljudska djelatnost i toga smo svi svjesni pa sam ovu ogradu gore stavio tek da napomenem da držim kako s njim ne treba kalkulirati niti za njega postoji "pristojni" čas, naprosto svi smo svjesni da muškarci i žene jesu zajedno, velikim dijelom i zbog njegovih neslućenih ljepota! S druge strane ja bih romantiku zamijenio "otvorenim umom", dakle dopuštanjem UNAPRIJED bilo čega, slobodnom intelektualnom vezom dvoje pametnih, inteligentnih ljudi, čija samo takva veza može tada biti podjednako lijepo kao ona prije spomenuta.
    A njih dvije zajedno....ah, to je to, BINGO, prelijep, dragocjen i, da, na žalost, kao što to obično biva s dragocjenostima, rijedak skoro kao onaj pravi bingo!
    Sretno, dakle...ha,ha....

    avatar

    12.08.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ...ima ih ima...romantičara, toliko divnih muškaraca kojima nije uvijek na pameti šlic....

    avatar

    12.08.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Uvijek nije, Malena....samo kada su u društvu divnih žena, recimo....
    A nije li trunčicu licemjerno uopće praviti neki problem oko šlica?!? Ja nikada nisam upoznao neku divnu ženu u svezi koje mi se NISU vrlo brzo javile takve ideje.....vi ste sigurne da nije tako i kada vi upoznate privlačnog muškarca? Hm,hm,hm....

    avatar

    12.08.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • palchy

    @Svašta, ali...
    ma nisam ja mislila na doslovno zatvoren šlic. bože sačuvaj! :) a mislm da si i shvatio to. nego ono, da ima onih koji osim donje glave, žele davati i svoju gornju glavu...srce! e, na to sam mislila pod time. pa naravno, da svako m-ž druženje jednom dođe do "one točke usijanja" osim kad je naravno riječ o neprivlačnosti s jedne ili druge strane ili pak obje. al o tome nije bila riječ pa da ne idem u širinu.
    i romantičari nisu samo oni koji "hodaju glavom u oblacima", nego oni koji u svakom trenutku, osim sebe, znaju i ženu učiniti zadovoljnom i sretnom (a da nakon toga ne nestanu u noći :-) )
    iako, budimo realni, čovjek može usrećiti drugoga tek onda kada je i sam sretan i zadovoljan...uffffff...
    @malena
    razmišljanje nam je identično :) al mora se priznat, ima i Svašta... pravo :-)
    pozzzz svima... :)

    avatar

    12.08.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    dobro ponekad.... a šlic, jednostavno danas je rijetko i pravi bingo naići na muškarca koji nebi odmah otvorio svoj šlic!!!) a ideje nisu loše Svaštarku i priznajem baš i ne pomislim na krevet kad kod upoznam privlačnog muškarca, a usto ponekad privlačnost uopće nema veze sa šlicom..... ponekad ostaneš gol i daš se potpuno i prije nego što uvidiš da li je netko privlačan, ako uopće možemo govoriti što znači privlačan, o ukusima se ne raspravlja..... rekla bih privlačnost je čarolija u mozgu))) dodat ću, ne iskuse ju svi, samo odabrani!!!

    avatar

    13.08.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • nataša

    evo, ja ću prva priznati, a uzbudljivi uvijek nekako pogodi, da ženama isto pada napamet šlic ( ne na vlastitim hlačama ) u određenim okolnostima, a ako je pritom sve začinjeno romantikom ... di ćeš veće sreće ? :-)

    avatar

    13.08.2008. (00:36)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Previše se počinjemo slagati, a Nataša? Ili smo oboje dovoljno stari da je oslabio utjecaj okoline, da "smijemo" misliti i izreći točno što mislimo?!?
    O tome govorim Princezo, točno o tome, da "se dogodi" (ili ne)....čarolija, mislim!
    Palchy, nedavno, ovdje ili u štampi, objavljeno je ispitivanje što je muškarcima najvažnije u sexu. Gotovo 70% je na prvo mjesto stavilo ženin orgazam. To tako ide (i) zbog muškog ega, potrebe da ih se drži najboljim (ne samo u sexu), ne nužno zbog romantike... A naravno da nesretan čovjek ne može usrećiti nikoga, pa ne može se niti opustiti, obratiti punu pažnju na nekoga drugoga dok ga zaokuplja vlastito nezadovoljstvo i njegov razlog! A svi želimo PUNU pažnju, zar ne? To jest egoistično, hladno procjenjujući, ali bez ikakve sumnje je i jedna od osnovnih ljudskih potreba još od malena. Temelj sreće.... To sam i mislio pod pojmom OTVORENI UM, ili SVE JE MOGUĆE......

    avatar

    13.08.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • nataša

    ne sjećam se da smo se ikad baš razilazili u mišljenjima, uzbudljivi :-)
    plašiš me ovom konstatacijom: Ili smo oboje dovoljno stari ... ja bih rekla da smo dovoljno mudri da bi nas u nečemu spriječio utjecaj okoline, a ja se nikada nisam osjećala mlađe, bez obzira na to što moram nataknuti naočale na nos prije nego počnem pisati komentar :-)

    avatar

    13.08.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Nije loše biti ne vezan za neku osobu. Kako cijenim slobodu i bio sam izašao iz vrlo duge veze, ni ja ne osjećam želju da budem opet u novoj vezi. Svoj sam čovjek i zabavljam se sa drugima. Možda ljubav nastupi s vremenom, i meni i tebi. :)

    avatar

    13.08.2008. (09:57)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Važi, Nato....dovoljno MUDRI...ha,ha,ha !!!

    avatar

    13.08.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    vas dvoje želite reći da ja ne govorim ono što mislim...da sam neiskrena, da lažem,
    pa ako ja nisam tamo na oba mjesta bila iskrena onda ne znam tko je....
    nekako mi se čini i to ne baš davno da tako niste mislili, ili sam se prevarila u slici koju sam stvorila o vama.... još će ispasti ipak točno što je jedan iskusan muškarac po godinama(puno stariji od vas dvoje rekao).....SVAKOM muškarcu je važno samo jedno, odvući plijen u krevet, ako to ne uspije ili se za to treba malo više vremena i truda...tada nestane))))
    nadam se da griješim, zaista se iskreno nadam da nisu svi isti, i još uvijek duboko u to vjerujem, iako me, PRIZNAJEM svakim danom to moje uvjerenje polako popušta))))

    avatar

    13.08.2008. (11:16)    -   -   -   -  

  • nataša

    ne draga, nikako ne pokušavam reći da si neiskrena, samo o nekim stvarima možda imaš drugačije mišljenje.
    a ja ti mogu potvrditi da svi muškarci nisu isti ... ili sam samo naišla na iznimku koja potvrđuje pravilo ? nije me briga, znam samo da muškarac kojemu je stalo, uložiće MNOGO vremena i truda i prepustiće tebi izbor želiš li biti plijen ili ne :-)

    avatar

    13.08.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • palchy

    Do nedavno, zbog nekih svojih iskustava, mislila sam isto kao i ti,Malena. Lagala bih kad bih rekla da još ponekad ne pomislim: "Ah, svi su isti!" I ja sam sve više počela živjeti u uvjerenju da zaista jesu svi isti - i on mirni, i nemirni, i dobri, i "loši" - na kncu se sve svede na jedno! Međutim, ne mogu se ne složiti s Natašom. Onaj kojem je stalo, istovremeno će preuzeti inicijativu, ali pustiti i tebe da vodiš, tj. dat će ti izbor. I to zaista jest istina!...Sad još samo da ga se zapazi u gomili "istih"...tog posebnog, drukčijeg od drugih, jedinstvenog... :-)

    avatar

    13.08.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Prošla sam tu priču , još nisam spreman, nježno prijateljstvo, ma koga vraga to znaći ? Diže mi se kosa, bježi dušo...pusa !

    avatar

    13.08.2008. (17:31)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Princezo......!? Ja, a bogme niti Nata, nikada nismo rekli da si ti neiskrena, ne znam zašto čitaš i komentiraš POLA moje tvrdnje. Sex, sexualna privlačnost i mozak su dvije polovice, zajedno tek ubitačna kombinacija, bingo , je li....? A svatko tko tvrdi da može biti super, najbolje, bez obje, da može trajno uživati u samo jednoj, po mom skromnom mišljenju ne govori istinu...samo to!
    Bar mene još nije opčinila žena inteligencijom, humorom ili osjećajnošću, a da mi se nije i fizički dopala, ili, drugim riječima, da mi nije palo na pamet odvesti je ravno u krevet....bar još nije. I to sasvim javno i odgovorno tvrdim. Dapače, izazivam i vas da se javite sa takvim iskustvima ako ih je baš toliko....
    Pojedinačni, po definiciji ograničeni na svaki način, od vremenskog na dalje, događaji, doživljaji, rječju poneke svijetle zvjezdice.....to je neka posve druga priča....koja doduše hrani dušu, ali nije o tome bila riječ...ako se ne varam.
    Palchy, ne ljutiš se što smo ti uzurpirali prostor, a?

    avatar

    13.08.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Inače, Palchy, (umalo ti ne odgovorih....) s točke popriličnog, dugogodišnjeg iskustva, jedini način je metoda pokušaja i pogrešaka, a tek ponešto pomaže iskustvo i neki nedifinirani osjećaj....

    avatar

    13.08.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ...naravno da smo Palchy uzurpirali prostor kad nemamo drugo mjesto!?!
    ...nisam više Princeza i molim te da mi se ne obraćaš tako, znaš, jel tako da znaš?
    ....nije bit da treba uživati u samo jednoj, htjela sam reći da ne volim biti nečiji objekt požude, sexualne privlačnosti čim me vidi na ulici, u kafiću....iskreno tada osjećam da mu je jedino bitno dobiti ono što mi je među nogama.....a to moraš priznati Uzbudljivi nije osjećaj koji bi trebao muškarac pobuditi u ženi....
    ...ovodje ne mislim ništa osobno, već ne mogu dokućiti zašto je Vama muškarcima bitno ženu odvesti u krevet, zar ne postoji ništa drugo što bi s njom radili osim...???

    avatar

    13.08.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ma koje uzurpiranje prostora, ljudi dragi??!!! :)) Samo vi komajte ;-) meni je uvijek drago vas pročitati tako bar naletim na dobre postove a da ne lutam po bespućima bloga :))

    @Loby - draga, otišla sam, pobjegla...mjesecima daleko... :-)) ovo je tek retrospekcija na, hvala Bogu, minulu situaciju...

    pozzzz svima...samo vi dođite i uzurpirajte prostor i dalje ;-)

    avatar

    13.08.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  • nataša

    vjeruj mi malena, nijedna žena nije odvedena u krevet ako to sama nije htjela ( tu naravno ne mislim na nasilne odnose ), a teško mogu povjerovati da nije hrana egu kada te muškarac pogleda na ulici, i da ne godi kada ti netko kaže koliko si privlačna. ali to ništa ne znači. ne želi te svatko tko ti da kompliment odvući u krevet, to ti je valjda jasno ? nekada sam na takve poglede uvrijeđeno frktala, a sada se zadovoljno nasmiješim i time izazovem osmijeh i tom muškarcu. ne mislim da je to nešto loše, jer tu završava svaki daljnji kontakt.
    nekako mi se čini da su ti stavovi odjednom postali krutiji nego što su bili ne tako davno. kao da si malo ljuta na muški rod ? varam li se ? :-)

    avatar

    13.08.2008. (23:18)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    kkad ostarim neću frktati, ha...ne nisam, no nešto ne ide u moju malu glupastu glavicu)))

    avatar

    14.08.2008. (00:52)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ovo zadnje je bilo malko ispod pojasa Princezo...a? Nije nam Nata to baš ničim zaslužila...ona sigurno nije!

    avatar

    14.08.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • nataša

    hvala ti uzbudljivi ... pročitala sam to još jutros, ali nisam namjerno reagirala.
    ja sam od onih koje praštaju :-)

    avatar

    14.08.2008. (18:30)    -   -   -   -  

učitavam...