Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • uzburkano more

    Tajkun se nekome zamjerio, pa si je taj dao truda da nađe i selo i vilu, sigurno nije nitko od te sirotinje što tamo živi, pozdrav

    avatar

    10.08.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • Procrust

    Mozda je tajkun sam stavio taj natpis, pa kad dodje inspekcija misliti ce da su vec bili tamo :-) BTW: Deliverance je odlican film!

    avatar

    10.08.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ako volis karte i trazis orijentaciju, nabavi iPhone i bit ces odusevljena. To je onaj "mobitel" od Apple-a, ali sa bezbroj drugih dodatnih funkcija. U svakom ti trenutku pokazuje gdje si i put do kamo zelis. Isto tako sve vazne punktove u okolici koje zelis ili trazis, kao sto su restorani, muzeji, bolnice, kina i masu toga ostalog. U velikim gradovima trodimenzionalno do priblizenja na balkon neke kuce, kao na google-Earth. Upravljanje je super jednostavno bez gumbi preko touch-screen samo prstima - tako i povecavas, smanjujes (rasiris prste i izmedju se slika poveca, ili obratno se smanji), "guras" sliku i "listas". A kad u nekom restoranu cujes neku muziku, svidja ti se, ali ne znas tko je i cije je, pustis iPhone da to isto "cuje". Reci ce ti sve, od pjevaca i kompozitora do datuma izlaska i linkova po net-u do fotki, videa i svih informacija. Naravno, odmah si isto u unternetu, ili mozes gledat TV, slusat radio, fotografirat, snimat video, MP3 player je isto i bezbroj ostalog ... . A, da, mozes i telefonirat ... :))))))))))

    avatar

    10.08.2008. (19:13)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - blogomljac ne usudim se ni pitati KOLIKO to košta? :))) obožavam najnovije tehnologije, još ako su u kombinaciji s mapama, garant bi mi se svidjelo, ali cijenu, cijenu mi dajte, jer utjehe nema u hvaljenju! ;)))
    - procrust: hahaha joj da, zamisli!! dobra ideja! što se Deliverancea tiče, ono roktanje nikad neću zaboraviti... nema više filmova koji su mi tako znali utjerati strah u kosti kao onomad Deliverance... a tek ono roktanje! :D
    - uzburkano more: a može da, možda bi bilo sumnjivo da je netko iz sela, lako bi cinkarošu bilo ući u trag, kad je seoce tako malo! ;))

    avatar

    10.08.2008. (19:31)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    predivne slike, predivna priča, a najviše me oduševilo što naiđoh na još nekoga tko voli karte i atlase, i meni je to fascinacija, skupljam i kupujem mape, atlase i auto-karte gdje kod i kad god stignem, a sve to povezujem s puno putovanja po rvackoj i svijetu...

    avatar

    10.08.2008. (20:02)    -   -   -   -  

  • Vinci

    hahaha...duge su Marinine ruke :)))

    inače mi je Ćićarija prekrasna, ali ono što se gore radi s prirodom je zaista tragedija.

    avatar

    10.08.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • samo s ruksakom

    Pošto pišeš od o dijelu Istre koji sam obišao (s ruksakom) malo ću opet biti "lonac na poklopcu"(nadam se da se me ljutiš).U Brestu ispred crkve, nalazi se zvonik ispod kojega smo se sklonili od kiše.Na Cverglablogu sam saznao da je to najmanji zvonik u Istri i ima svoju priču...Ono što se vidi sa Žbevnice nije Umag već Koparska luka(imaš bolju fotku od mene, jer sam imao izmaglicu tog dana)a to možeš procijenit na malo boljoj karti...a one boce ovješene o granje, su inače upitne zamke za stršljene u vočnjacima-stavi se malo pive, a oni samo ulaze, ali zbog težine i veličine krila ne mogu van...pčele ne ulaze, jer izgleda nisu za karlovačko...: )

    avatar

    11.08.2008. (08:19)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Marijan M. - hvala, hvala :)) da, znam da ti jako puno putuješ, sretniče! :)) pratim te ja, ne brini :)) sad mi je samo krivo što nisam kupovala Večernjake gdje izlaze u nastavcima fakat dobre karte RH po županijama, misliš da će se to moći kupiti sa strane u kompletu? 8-)
    - Vinci: hehehe bome! ovo zvuči totalno nevjerojatno da je netko pronašao ovu kuću... da se ovi moji nisu sablaznili "da šta sve više neću fotkati" + snajperistu-vlasnika, fotkala ibh baš kuću da vidite... kuća opće ne izgleda bezazlno mala ili neodržavana, čak štoviše! nekom mora da je srce puklo!
    - samo s ruksakom: samo ti daj, pliz! :)) baš volim čitati tuđe dojmove s istih destinacija, uostalom to i je svrha mog bloga. napisati svoje dojmove i razmijeniti mišljenja o istom. nisam znala za zvonik u Brestu, a još me više zateklo da mi vidimo Kopar s Ćićarije! što se boca tiče, ako je to stvarno tako, onda se ispričavam... ali meni su to bile kao plastične, što bi neki Slavonci rekli, čikopernice! kako god, i da jesu stršljenoubojice, ne izgledaju lijepo u prirodi. kad vidim plastiku u prirodi - ježim se! :x

    avatar

    11.08.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • buzecan

    @ Vinci - nije mi jasno sto si napisao u vezi Cicarije "ali ono što se gore radi s prirodom je zaista tragedija."?? sto se to radi s prirodom gore?
    dosta sam cesto gore, sto autom, sto pjesice, sto biciklom, i nisam nista tragicnog po samu prirodu gore vidio. mozda mi je promaklo... bo...

    avatar

    11.08.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  • Goran

    je da trageduja je to sa duhanim... ali je meni gore predivno

    avatar

    13.08.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - buzecan: ja isto baš nisam skužila na što je Vinči mislio... nisam sigunra da je mislio baš na Ćićariju, jer se meni, isto, gore čini sve ok... možda je mislio na tu ilegalnu gradnju... ne znam... lijepo je gore, stvarno. bo i tebi :)
    - Goran: i meni je... a vidiš, ipak i ti misliš da je to za cigarete... kolega u komentaru prije spominje to kao zaštiti od stršljenova... iako bih ja prije rekla da je to za nikotin, hmmm molim nadležne da se jave! :))

    avatar

    14.08.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...