Komentari

samorijeci.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • SwRaTi,KOmAj,UžiwAJ...

    fora blog
    komaj mal meni
    pozzzzzzzzz

    avatar

    07.08.2008. (18:51)    -   -   -   -  

  • Aru

    Kad se ne možeš odlučiti koju čokoladu kupiti, kupi čips sa čilijem ili lukom.

    avatar

    08.08.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • Lucy

    ^^ Čips nije sladak :P

    avatar

    09.08.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • Nemo

    meni je rečeno da je sutra izmišljeno za djecu i luđake :p
    pa, iskreno, nisam ni ja neka slika odlučnosti
    štoviše, mislim da pored riječi neodlučnost u rječniku stoji moja slika :p
    ja se tješim time da još imam vremena (manje-više)
    i da postoje stvari koje ne moram napraviti prije tridesete
    zapravo, napravila sam si i popis haha
    lakše je živjeti kad ti sve ne visi za vratom i kad se možeš opustiti
    i ne razmišljati o tome što ćeš do kraja života
    hug

    avatar

    09.08.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Još je davno Scarlett O'Hara rekla: Sutra je novi dan. A ima i ona: Jutro je pametnije od večeri. Odluke nikad nisu lake i nikad ne znaš je li odluka dobra ili nije, to tek skužiš nakon 10ak godina. Ali u neku ruku sve se može popravit, ili barem usmjerit nekud drugdje. Ja se bar nadam :-)

    avatar

    10.08.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • Aru

    " ^^ Čips nije sladak :P "

    Možda ponekad treba promjenit okus? :D

    avatar

    13.08.2008. (01:53)    -   -   -   -  

  • THC mind

    uf, da nisi mozda vaga po horoskopu?
    ja jesa..pa mi je ovo sve poznato!
    :)
    ostavljam pozdrav

    avatar

    13.08.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • !!!!!!!!!!!!!! LIZALICA mmmmm...LIZI - LIZI !!!!!!

    ,....zanimljifo....veri veri interejšn =) hahha

    avatar

    16.08.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  • !!!!!!!!!!!!!! LIZALICA mmmmm...LIZI - LIZI !!!!!!

    svtrati do mene...nadam se da sse čitamo =)
    pussa

    avatar

    16.08.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  • THZ mind xD

    Razmisljanje o sutra je iluzija.Sutra ne postoji.Postoji samo sada.Nijednu odluku neces donjeti sutra,jer sutra ce biti sada,tako da su odluke donesene u sadasnjem vremenu.

    Previse mucenja s razmisljanjem o proslosti i buducnosti.Buducnost ti ovisi o sadasnjosti,a sadasnjost moze biti dobra ili losa.A to opet ovisi o tvojoj percepciji dobrog i loseg.Ti si osoba koja kreira svoj zivot,svoju sadasnjost.Buducnost nije nista drugo nego drukcija sadasnjost od trenutne.

    Zasto se muciti s rezultatima? Otkrij svoju srecu i zatim je prati.Zasto gledati na odluke kao na problem? Ako znas sto zelis,nije problem odabrati.Problem je znati sto zelis,a samo ti imas odgovor tog pitanja.Ako neznas sto zelis uvjek se mozes prepustiti valu zivota,i dopustit
    mu da ti priredi voznju zivota.Na materijalni zivot nesmijes gledat kao na primarno,on je sekundaran.Koristi njegove darove ali nemoj o njima ovisiti.Prava sreca dolazi iz tvoje unutrasnjosti,ti si jedina koja zna put do nje.Pitanja materijalnog svijeta pusti na miru,nadji mir svoje duse i vidjet ces da zivotne odluke uopce nisu bitne.

    Zivot je poput rijeke.Prije nego sto se rodis,korito je suho i bez vode.Tvojim rodjenjem se stvara potop korita koji ga ispunjuje vodom,koja nastavlja putovati tim koritom.Naravno korito je prepuno kamenja i raznoraznih prepreka,ali voda sve to zaobilazi.Nebitno dali se razbije od kamen,ali voda nastavlja dalje,ispunjavajuci ostatak korita.Ti si ta voda,putujes koritom zivota.On donosi prepreke i rasljanja,biranja o tvojoj sljedecoj sadasnjosti,ali to je nebitno,ziva si u sadasnjosti :). Budi voda,nesputano putujuci i prilagodjavajuci se koritu,tako da ono uopce ne utjece na tebe.Prilagodi mu se i neces uopce ga vise niti primjecivati.Ne ocekuj nista od njega,i dobit ces sve.

    "Ko zna da ne zna, najviši je; ko misli da zna, ograničen je. Ko prepoznaje svoju ograničenost, nema granica."
    -Lao Tse

    Otkrij svoju srecu.Pusti odluke i sve,kada si sama fokusiraj se na ono sto zaista zelis.Svi zele srecu.Ako je i ti zelis,pitaj se u kojem obliku?Prijatelji,novac,zdravlje? Pusti si dragu mjuzu,kreni plesat,bacaj ruke,radi sto god,nebitno koliko glupo izgleda,fokusiraj se na ono sto zelis.Prisjeti se kako ti je bilo ako si to ikad imala..prisjeti se sve srece kojom si bila ispunjena u tim trenucima,i garantirano ces osjetiti ogromnu promjenu raspolozenja.To znaci da tvoja pozitivna misao odzvanja svijetom,tvojim unutrasnjim i onim vanjskim.Nemoj razmisljati kako ce se to ostvariti,fokusiraj se na sta zelis.I vjerovala mi ili ne,univerzum ce se posloziti po tvojem zahtjevu i u buducnosti ti to pruziti.Nemoze odma,jer to nebi bilo najbolje...ali fokusiranje na svoju misao i srecu ce ti donjeti upravo ono sto zelis.Tvoje misli sadasnjosti odredjuju tvoju buducnost.Ako se nemozes odluciti,nikad ni neces moci,i zivot ce ti zauvjek davati odluke ispred tebe koje neces moc rijesit.Ako se fokusiras na negativno,opet ce ti donjeti isto.Ali ako se fokusiras na pozitivno,donjet ce ti istu :). Pozitivna misao je 1000x puta jaca od negativne,i zato univerzumom odzvanja jace.Stay positive.

    Odluka ne postoji,to je trik proizveden od same tebe,odnosno tvog Ega.Isto kao i vrijeme.Psiholoska varka modernog svijeta koji te pokusava odvuci od tvoje prave prirode nekontroliranog zivota.A tu te je zarobio tvoj Ego i materijalne stvari.Odluka je trenutacno stanje uma koje preneses u stvarni svijet.Najbolje je da se prepustis trenutku i shvatis da sve sto ti zivot donese je preljepo.Bilo to lose ili dobro iskustvo,to ovisi o tvojoj percepciji.Zivot donosi samo potrebno i nepotrebno,za njega dobro i lose ne postoje.To su samo opet varke naseg Ega.Odluke donesi trenutacno,ne razmisljajuci o buducnosti,ali kad ona postane sadasnjost,prihvati odgovornost za svoju odluku.Nekad ce biti dobra,nekad losa,ali kad shvatis sto zelis i sto te cini sretnom,lose ce nestati :). Jer ces shvatiti da sve u zivotu,potrebno i nepotrebno,imas izbor birati koliko ti znaci.Prihvati sve kako sama prosudis da je.Ne dopustaj drugima da oblikuju tvoju stvarnost.Otkrij sama koliko ti odredjene stvari znace,i vjeruj sama sebi.Kreni razmisljati izvan kutije.Tvoji osjecaji,tvoj razum,tvoja sreca,tvoja nesreca,tvoja odluka,tvoj zivot,tvoja ljubav,tvoja sreca...imaju jednu stvar istu.Svi su tvoji.Ti ih odredjujes.Ti si Bog cijelog svemira,svemira tvojeg bica.

    Znas onu:"Dont worry,be happy"?
    E bas to :). Sve je trenutacno,zivot putuje dalje,na tebi je izbor dali ces nastaviti putovati svojim koritom,uzivajuci u putu ispred,ili se zadrzavati i razbijati o kamen koji ti stoji na putu.

    "Sreća se rađa iz nesreće, nesreća je skrivena u grudima sreće."

    "Svijet možemo upoznati a da i ne otvorimo vrata. Smisao neba možemo dokučiti a da i ne pogledamo kroz prozor."
    -Lao Tse

    avatar

    18.08.2008. (10:11)    -   -   -   -  

  • Life is beautiful.....

    hej...super ti je blog...ja bi samo rekla: "Sretni ljudi nemaju uvijek sve najljepše od najljepšeg, ali sve uvijek ućine najljepšim..to im se isplati..." sreća se krije u malim stvarima..treba je znati otkriti..osvrni se oko sebe i već ćeš vidjeti što te ćini sretnom!!!
    da ja ne filozofiram...
    uživaj!!
    pozz!! =)

    avatar

    20.08.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • Nemo

    Srećo, hvala =)

    avatar

    21.08.2008. (20:16)    -   -   -   -  

  • luce

    odluke....
    teško ih donesem....
    prepuna sam ideja....
    teže je odabrati....
    no zbog svog odabira nikad se n epokajem.
    imaj hrabrosi odlučiti i ne sumnjaj u sebe.
    jedino tako ćeš biti zadovoljna.
    (čudan je način na koji sam došla do tvog bloga....tražila sam upute za napraviti dizajn....i našla neki blog s podužim popisoom dizajnera....s tobom na popisu....kliknula i eto...=) otkrila da još pišeš)

    hug

    avatar

    25.08.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • i will always love you !!!

    ey...

    avatar

    26.08.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • i will always love you !!!

    predobarblog...swrati do mog

    avatar

    26.08.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  • i will always love you !!!

    pozzzz

    avatar

    26.08.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...