Komentari

corinthian.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Pale

  Nepotrebno je potrebno sve dok ne shvatimo da je ono stvarno nepotrebno. Ono proizlazi iz nedostatka discipline, odnosno razvoja svijesti o vlastitoj odgovornosti i moći izbora; nepromišljenosti ili prizivanja zala dok svjesni spavamo otvorenih očiju.
  Izgubiti bitku nije gubitak rata ako vodi do pobjede u nastojanju da nadmašimo sami sebe i odolimo onom uzmicanju u lagodan i poznati obrazac vlastite ograničenije prošlosti, kojem podliježe svaki pojedinac koji pokušava duhovno odrasti. To je pobjeda nad silom entropije koja dovodi do razaranja svijesti i smrti duše.
  Nastojim da poimanje sebe s vremenom postane što podudarnije sa stvarnošću. Tada će sve haljine biti iste boje...

  avatar

  07.08.2008. (16:38)    -   -   -   -  

 • Umijece ratovanja

  Gimmie a break, Pale sam na svijetu! Iako moram cestitati autoru, jer ovo je kao da sam ponovo u srednjoj skoli, gdje svaka poeticna i refleksivna glupost prolazi kao originalnost koju cijeni profesorica iz hrvatskog. A tek taj Sun-Tsu “Umijece ratovanja” vokabular koji je prepun rijeci poput: bitka, nadmasiti sebe, sila, razaranje, smrt, moć, odgovornost, izbor, zlo, nepotrebno, disciplina, uzmicanje, nedostatak, pobjeda, ogranicenje.

  avatar

  08.08.2008. (00:10)    -   -   -   -  

 • Pale

  S kim Vi ratujete? Mora da Vas je netko gadno povrijedio...

  avatar

  08.08.2008. (20:56)    -   -   -   -  

 • sirius

  ali uistinu ... ON je ranjen,usamljen,poeta,neshvaćen,tragičan,na rubu tame,stalno u potrazi za idealnom,ljubljenom,koja uvijek izmiče...sweet:))

  avatar

  19.08.2008. (11:27)    -   -   -   -  

 • atlntico

  Kakvo površno tumačenje ideje.

  avatar

  08.06.2015. (00:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...