Komentari

corinthian.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pale

    Nepotrebno je potrebno sve dok ne shvatimo da je ono stvarno nepotrebno. Ono proizlazi iz nedostatka discipline, odnosno razvoja svijesti o vlastitoj odgovornosti i moći izbora; nepromišljenosti ili prizivanja zala dok svjesni spavamo otvorenih očiju.
    Izgubiti bitku nije gubitak rata ako vodi do pobjede u nastojanju da nadmašimo sami sebe i odolimo onom uzmicanju u lagodan i poznati obrazac vlastite ograničenije prošlosti, kojem podliježe svaki pojedinac koji pokušava duhovno odrasti. To je pobjeda nad silom entropije koja dovodi do razaranja svijesti i smrti duše.
    Nastojim da poimanje sebe s vremenom postane što podudarnije sa stvarnošću. Tada će sve haljine biti iste boje...

    avatar

    07.08.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • Umijece ratovanja

    Gimmie a break, Pale sam na svijetu! Iako moram cestitati autoru, jer ovo je kao da sam ponovo u srednjoj skoli, gdje svaka poeticna i refleksivna glupost prolazi kao originalnost koju cijeni profesorica iz hrvatskog. A tek taj Sun-Tsu “Umijece ratovanja” vokabular koji je prepun rijeci poput: bitka, nadmasiti sebe, sila, razaranje, smrt, moć, odgovornost, izbor, zlo, nepotrebno, disciplina, uzmicanje, nedostatak, pobjeda, ogranicenje.

    avatar

    08.08.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • Pale

    S kim Vi ratujete? Mora da Vas je netko gadno povrijedio...

    avatar

    08.08.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • sirius

    ali uistinu ... ON je ranjen,usamljen,poeta,neshvaćen,tragičan,na rubu tame,stalno u potrazi za idealnom,ljubljenom,koja uvijek izmiče...sweet:))

    avatar

    19.08.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • atlntico

    Kakvo površno tumačenje ideje.

    avatar

    08.06.2015. (00:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...