Komentari

24strebera.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sarayka

    oplakah xd

    moras mal' cesce pisati:)

    ajde..bas jedva cekam te tvoje pjesme xd

    ajde, citamo se :) sry,slusamo XD

    avatar

    19.07.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • sarayka

    @I ovaj.. obično ne pišem baš neke normalne komentare i ne raspravljam o normalnim i ozbiljnim stavrima..:D ali... kaj misliš o uhićenju R.K.? Ono, tek toliko jer si iz BIH, a gledams ad po netu da se kod vas slavi na sve strane... :D

    -licno, kod mene u mom naselju nema nikakvih ni slavlja ni nist..sve je normala..u grad nisam jos otisla..i vjerujem da je bilo par skandiranja i auta i svega toga..ali opet ..citala sam po netu..ubjedjena sam 100% da je to ipak pretjerivanje..da vijest nije objavljena onako kasno vjerovatno bi toga vise bilo..ali ovako..ali opet ne optuzujem to kao sto sam vidjela da se sa ironijom govori po netu..
    jedino sto mi smeta je sto sam u novinama procitala da je RTRS(radio tv republike srpske)kao zadnja objavila vijest ..i da je zataskavala..iako sam ja juce vidjela da je upravo BHT1(nasa tv)zadnja objavila tu vijest ..no nebitno..
    a o hapsenju..ja sam inace operisana od svih vjerskih i nacionalnih stvari kod nas u bosni..ali stvarno mogu reci da mi je drago sto su ga uhapsili..isto tako bih voljela da uhapse svakog ko je odgovoran za sve sto se desavalo..bilo koje vjere ili nacije da je on..svako treba odgovarati za svoja (ne)djela pa tako i on..skroz sam za..i drago mi je sto je hapsenje bilo bas u srbiji jer su kod nas uvijek bile spekulacije da ga kriju u nasem entitetu i u srbiji..ovak su pokazali istim tim ljudima da i tamo ima pravde i da nisu svi srbi karadzic..sto sam ja uvijek i mislila..
    kod nas stvarno ima onih koji poricu da nema onih koji su sa nase strane cinili ovakve zlocine.ja se s tim ne slazem..i znam da ima muslimana koji su ubijali civile..i kad bi me sad vecina bosanaca, pardon bosnjaka, culi da ovo govorim bar bi me pogledali s prijekorom :'' voljela bih da izMetbegovic alija nije umro i da je odgovarao na Tribinalu za ono sto je radio''..ne samo on..al et..navodim ga kao primjer..
    et..toliko..nisam pristrasna fkt ni na jednu stranu..samo nekako gledam iz pravog ugla..bar mislim tako :)

    pozdrav !

    avatar

    22.07.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • sarayka

    al se napisah jbt XD

    avatar

    22.07.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • sarayka

    na meni ce svijet ostati :p

    i jos nekima ..uz mene xD

    avatar

    22.07.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...