Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    lijepo vam je bilo :)
    samo sam se najezila na leglo poskoka (ajoj i sad me trnci prolaze) i muhetine. brrrrrr. simpa onaj tip samo kako li on to misli ostaviti planinarima ...i kojima i kako...sve ce to drzava po obicaju sprijeciti i ugusiti svaku dobru volju..

    avatar

    14.07.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • Diavola

    joj, de zamisli mene, stisla se među stijene i pružam ruku, a to ti je teško ko sam vrag taj tuljac pa ga ne možeš privući... ostali su bili ili previsoki ili prekorpulentni da bi dohvatili... :x guram ruku i fakat očekujem napad zmije :( i ljuta što mi se to uopće dogodilo i ljuta da tko je postavio taj tuljac točno iznad procjepa hehe... što se Biondića tiče, jako simpatičan čovjek... on je rekao "ostavit ću to planinarima pa kad tu proalze da se mogu odmoriti"... a čuj, to je stvarno rijetka ruta, ne idu tamo baš često planinari... no, tim je i simpatičnija njegova želja... :)

    avatar

    14.07.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Sasa1

    haha...a zamislida si rejserica na Velebitskom trekingu (Paklenica-Senj) i da se nakon 30 sati usred noći dođeš u Oltarare i ostane ti ''samo'' taj komadić Oltari -Senj za pretrčati. Teško...za popizdit!

    avatar

    30.07.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hehehe Saša, Saša, gdje me nađe... koje crno rejsanje! ;)) pala bih od umora još pri registraciji za rejs, šta ti je! ;))

    ma, ja bih nakon vožnje autom Paklenica-Oltari pala ničice pred Sisčane u Oltarima i posljednjim atomima snage kriknula "pomozite, dobri ljudi!"... a kamoli da trčim... iju! :))

    avatar

    02.08.2008. (09:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...