Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Azriel

    Jooj tako je sve prekrasno... Drago mi je što si uplatila Stockhlom i Grčku, moj dragi nikako da napravi mjesta u svom gustom rasporedu da negdje otputujemo. Moji favoriti su Engleska i Irska, ali nemam ništa protiv toplih krajeva i izležavanja na plaži, Irska je više za dušu, nešto me tamo privlači. Biti će jednom...
    Mail stiže, malo sam prebukirana ali javim se!
    Puno pozdrava i lijepih trenutaka ti želim!

    avatar

    10.07.2008. (08:53)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bas si se potrudila s fotkama. da, ima i kod nas kod klagenfurta minimundus. bili smo jednom a morali bismo ponovno, sad je to malom zanimljivije.
    pohvala za grcku - gdje ;) ?
    i za tempur....mi smo se odlucili za futon, moj davni san ! sad ga imamo cak i u vikendici.
    inace sam tekstom samo preletjela jer sam ovih dana malo u cajtnotu. vratit cu se poslije, uzivam u tvojim dugim tekstovima koje citam na rate, gledam slikice pa onda sve ispocetka i odjednom i tako to, dok se ti ne pozuris staviti novi post :D....a sad mogu reci da jedva cekam tvoje putopise koji su bas pravi putopisi puni informacija, za razliku od mojih vrlo osobnih :)....javim se jos :)

    avatar

    10.07.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • jja

    Mare - pa recimo da znas gdje smo bukirali ;-)) a i ja bi tempur madrace ali kostaju mnogo, ne mogu to sad a isto mi je davni san, daj malo o iskustvima, jel imate i njihove podnice? Jel to nepohodno imati? Gledam najjeftinije njihove madrace (onaj klasican model) kosta 900 eura po osobi. Jel da dizem kredit za madrace?
    A onaj madrac neki royal 3D je po osobi 1950 eura (za nas veliki krevet) dakle puta dva. A joj.
    Tak da ispada madraci i podnice barem 5000 eura. Bez okvira za krevet he,he

    Pliz daj iskustva sa futonom, moze i na mail, imate li ispod njega jos neki madrac ili nista? Hvala ti!

    I koliko cesto se madraci mijenjati moraju? Znam da jastuk pa recimo nakon 4 godine moras.

    Imas cajta, ne bude novi tekst (a biti ce kozmeticki) skoro, stisli me termini sa svih strana. Hvala za pohvale, ja mislim da su obje varijante zanimljive, tvoja nekima sigurno i zanimljivija, zivlja.

    avatar

    10.07.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Bože, morala sam ovo doći ti reći. Noćas sam sanjala da upoznajem mamu svog najdražeg i da si to - ti :)))) Ne znam otkud mi je to došlo u san, ali vidjeli smo te iz daljine u jednoj parfumeriji, on mi je prišapnuo da mu je to mama, a ja uzviknula "pa to je JJA, s bloga!" :))) A čak ni ne znam kako izgledaš. Onda smo se dogovorili da moram doći na upoznavanje k tebi pa sam imala veliku tremu. U snu si mi sličila na Sandru Bullock. Jesam mnogo fulala? ;)

    avatar

    10.07.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    bas fora ovaj mini svijet! Vidim ja to se rajza po svijetu a i sire :-) tako i treba! Ja sam svoje ispucala za ovo ljeto, na zalost :( velis komadi ti namigivali a ti mislila zbog tebe hahaha kad ono cisti domoljubi HAHAHA za slike da, mislila sam preko kojeg site-a host-as slike Ja vecinom preko badonga ali su mi slike premale a ova zadnja preko photobucket-a mi je prevelika (a ne da se postimati, ili ja to nisam vidjela). Ove tvoje su taman velicine. Dobru zabavu na mjuziklu!

    avatar

    10.07.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • jja

    Kinky - jesi mnogo si fulala, a i po godinama nisam jos za te uloge ;-)) mozemo jednom razmijeniti fotke na mail, Nemam smedju kosu i nemam tako klasican friz kao Sandra.

    Mentina - idem ti detaljnije odgovoriti kod tebe ;-)

    avatar

    10.07.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    prvo: hvala na munjevitom odgovoru a drugo eto naravno da imam potpitanja, naime ulogirala sam se na taj pizco site i uploadala neke slike ali nigdje ne nalazim link za umetanje na blog ono sto obicno pocinje sa a^href itd. help please :)))))))))

    avatar

    11.07.2008. (01:55)    -   -   -   -  

  • lolina

    Meni je trebalo malo duže da se odlučim na kupnju tih sport ne pamučnih majica , bila sam malo skeptična. Kad se vratim s mora , uplatiti ću si trenera i školu tenisa , upravo završavamo teniski teren u dvorištu firme,a prije toga krećem u potragu za tenisicama.Baš sam se zaželjela sportskog života...
    Jedva čekam nove putopise;)))mamice ;))) hehehe

    book i lijepo se provedi!

    avatar

    11.07.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Možemo, istina :)

    avatar

    11.07.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • orbica

    Cool! Svidjaju mi se ti mini-svijetovi. I da, NL ima jedan odmah blizu Haga.

    avatar

    11.07.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pošto je Guzda alpinista (što ne volim kod sebe na blogu uopće spominjati) i mi imamo dosta te "skupe" odjeće.. ja zimi spavam u jednoj majici - inače njegov donji veš za visoka brda. sjećam se, majica je koštala dobrih 100 i nešto maraka - vrijedi svake kune!!! (markica je na van, pa me frendice zezaju da sam ju obukla naopčke - išla ja u njoj vježbati)...

    avatar

    11.07.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Ja te nekako vise zamisljam kao Cameron Diaz... ?? Tako mi djelujes - veselo, mladoliko, spremno na salu, rekla si da si plava i visoka... Eto, kad vec spominjemo glumice :))
    Pozdrav!

    avatar

    12.07.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Azriel zamijenila si me s nekim ;-) ja nisam nigdje napisala da sam plava (mozda citas lipu mare - ona je plava, visoka i zgodna?) a Cameron - joj meni one nije privlacna a i ten joj je jadnoj, katastrofa

    avatar

    12.07.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    A meni su ti te minijature zapravo pravi kič, a slike ti neću komentirati ali nisu loše, malo vise levo il desno ali to im je jedina zamjerka :)))
    Toliko toga napišeš da se poslje više ni ne sjetim kaj sam sve htela komentirati...aha, hiking/wanderung... to ti je šalabazanje po prirodi, šetnja. Koliko znam nema neke druge riječi za to. Nadam se samo da ne rabiš i one grozne metalne štapove za hodanje? To kad čujem u šumi oplikavim, poplaše sve živine po šumi, ptice prestanu pjevati kad prođe horda :))))
    Flašice za vodu ne rabim na izletima gdje se puno hoda. Puno su mi draže male kisele jabuke ili svježi krastavci, puni su vode i osvježavaju, od vode samo žeđaš...nova vlakna sam i ja do nedavno izbjegavala u širokom luku ali u zadnje vrijeme primjegavam istima, posebno za teretanu...ak se još nekaj sjetim, vratim se dopisati... eh ti i kilometarskipostovi :)))))

    avatar

    13.07.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ja jos uvijek smjerno i pokorno cekam odgovor na moje podpitanje iz mog prethodnog komentara kod tebe :))))))))))))))

    avatar

    13.07.2008. (01:18)    -   -   -   -  

  • jja

    Bugi - ne, stapove ne koristim, to bi onda bio walking, time se ne bavim, bas zbog stapova koji me zivciraju LOL
    Zanimljic savjet kod zedji, a mozes krastavac bez icega pojesti i bez soli nije ti bljutav? Iako vjerujem da je savjet o.k. naime kad smo zaboravili vodu jednom, kupili smo po putu domace jagode, socne, presocne i pojeli i nismo vise bili zendi.

    Mentina - odgovorila sam ti isti dan kad si pitala ,kod tebe, lijepo i opsirno i ponudila pomoc ako treba, provjeri u komentarima kod tebe ;-)))))

    avatar

    13.07.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Meni je Cameron simpa... a za ten stvarno ne znam kad su uvijek pune šminke i dotjerane, tko bi znao što se krije iza sve te silne žbuke! Učinilo mi se da si jednom rekla da si plava ?? To je bilo na nekom postu kada si rekla da se sama farbaš i rekla da kupuješ neku povoljnu no name farbu (mislim da je tako bilo), bila je slika te farbe i na njoj plava teta, valjda sam zbog toga pomislila da si plava!

    avatar

    14.07.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • jja

    Da ona nazalost pati od akni a i sminka cini svoje ;-), ja sam ridjokosa.
    ali - imas odlicnu liniju i uvijek je dobre volje!

    avatar

    14.07.2008. (09:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...