Komentari

lighthouse.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • dijete u vremenu

  i ja volim ulice.
  one tihe
  u kojima nema nikoga.
  i volim leći na travu i gledati nebo, al to je već druga priča.
  sviđa mi se pjesma! :D
  ostavljam pozdrav

  avatar

  07.07.2008. (16:12)    -   -   -   -  

 • edo

  Znam. To je kino "Romanija" u Trnju, jedino su tamo cigle prodavali.

  avatar

  07.07.2008. (21:57)    -   -   -   -  

 • Porto

  prangeru, da, u tvojoj generaciji ekipa s trnja bila je poznata i po tome što su uveli prodavanje cigle. ferić je jednom pričao urbanu legendu o tome kako ga je rođak pozvao da vidi najskuplju kuću u zagrebu. no umjesto na tuškanac ili pantovčak, odveo ga je u donju dubravu i pokazao neugledni kućerak. onda mu je rođak ispričao da je dečko iz dubrave imao curu u trnju i da su mu svaki put kad ju je pratio kući, trnjanski štemeri prodali po jednu ciglu, po cijeni stoput većoj nego što je vrijedila. tako je dečko iz dubrave u roku trajanja te ljubavi, u vrtu nakupio toliku hrpetinu cigli da je izgradio kuću, hehe. u moje vrijeme, u jednom je kvartu ekipa odlučila obnoviti taj ritual. tko zna gdje je moja tadašnja djevojka, ali još dan danas imam svoju ciglu :))

  avatar

  08.07.2008. (09:08)    -   -   -   -  

 • edo

  Nadam se da ti je knjiga legla, a vjerujem i tvojoj "maloj kovrčavoj". Za nju ima tamo prilično materijala, mislim, "ženskih priča"...
  Što se ciglica tiće, Ferić je u pravu, ja sam iz Trnja, Paromlinska, i nakupovao sam se tih ciglica poprilično (a moraš je kupiti ako hoćeš u kino!). Dobra je stvar što djeca rastu, pa sam nakon nekog vremena sve te cigle (zajedno s Cerinom koji je moja generacija i Trnjan) preprodao nekim drugim klincima. Bili su to začeci eko-svijesti u Zagrepčana, čista reciklaža, kaj možeš... :))

  avatar

  09.07.2008. (14:49)    -   -   -   -  

 • lucija9

  A mi s Krešimirovog parka kaj smo svake nedjelje išli u kazalište lutaka, a kad smo malo narasli u Istru i HNK,mi nismo bili materijalisti, mi bi ciglu stavili u noviju kutiju od cipela i podmetnuli je u parku na putu ljubavnom paru i da vidite kak je momak šutiral????

  avatar

  09.07.2008. (17:24)    -   -   -   -  

 • Hipo

  svezvježđe... converse all stars? hahah :D

  avatar

  10.07.2008. (00:09)    -   -   -   -  

 • L.I.T.O.

  Nešto se dogodilo s tvojom poezijom.Kao da je narasla još više i sada dotiče samo nebo.Klanjam se!

  avatar

  10.07.2008. (19:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...