Komentari

mirinemir.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sanja ...

    A šta da ja pametno o tome kažem...treće nije bilo teška odluka, najteža je bila prvo.

    avatar

    07.07.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    a tek ja ja sam tj mi smo moj dragi i ja htjeli drugo i eto ti života dobismo drugo i treće i to je zapravo najdivnija stvar koja mi se u životu mogla dogoditi
    a da li bi se odlučili na treće to samo dragi bog zna kao što valjda zna da li bi se odlučili na četvrto, peto....poštujem mnogobrojne obitelji ali za sad je tropje moj životni izbor

    avatar

    08.07.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  • lučica

    Vidiš, ja sam bila u drugačijoj situaciji. Nisam znala dali ću i kad imati uopće dijete(liječenje neplodnosti). A onda..prvo,drugo,treće..jedno za drugim.Iako sam uvijek maštala o četvero djece,(nas je četvero braće)..tko zna,ako Bog da .

    avatar

    08.07.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Ponavljam se u raznim komentarima: imam odraslu kćer iz prvog braka, sina od tri godine iz drugog braka. Kada sam ga rodila mislila sam da zaista ne želim više djece i bila zahvalna Bogu što sam ga s 40 rodila živog i zdravog. A onda je želja došla, najprije polako i skrivećki, a sada je jaka. Želim treće dijete. Iako me je strah od poroda i od toga da li će sve biti u redu, još uvijek to želim. Ako Bog da, bit će. Javit ću ako se desi.

    avatar

    09.07.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Zapravo, kad se desi. Još nisam naučila što me Azra učila da govorim "kad", a ne "ako". E, pa učim i dalje.

    avatar

    09.07.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Nisam kompetentna raspravljati o ovoj temi, jer bi to bilo "pametovanje". Imam samo jedno, nažalost. I jako mi je žao zbog toga, prvenstveno zbog njega jer će jednog dana ostati sam, a neće upoznati ni bratsku ljubav a to je nešto neopisivo.
    Ja, dakle, pametujući kažem: svatko tko si ikako može priuštiti, znači da djeca ne budu gladna, tj. da im možeš priuštiti donekle zdravu i normalnu prehranu (ne moraju svaki dan jesti ananas, ali jabuke bi trebali, razumiješ šta hoću reći?) onda mislim da treće dijete nije višak. Poljubac!

    avatar

    09.07.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...