Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    Pozdrav ostavljam

    avatar

    07.07.2008. (01:51)    -   -   -   -  

  • neće-dalje

    Što se tiče gornjeg navoda potrebno je reći da je ovo treći prosvjed ispred EU komisije od strane pojedinaca i udruga iz Dalmacije. Unatoč „Jarnjakovoj blokadi“ ovaj puta nekoliko medija je ipak pušteno, ali kao da i nije, nigdje se nije čuo ni pročitao govor V.Grgurevića i fra Luke Delića, te podrška 24 fratra s tih prostora.
    Što se tiče Zelene liste njeni su članovi bili na prosvjedu te nudili i tehničku podršku kao i predstavnici iz Karlovca i Zagreba.
    Razmišljanje da je prosvjed na krivoj adresi ne stoji, očito je riječ o poslušniku ili neupućeniku. Upravo je Degert u brojnim minornim slučajevima reagirao na hrvatske institucije iako to formalno nije mogao. Poznato je kako je EU komisija nadležna za rad i zakonitost EU-fondova. A to potvrđuje i najnovije priopćenje i upozorenje hrvatskoj vladi od 26.lipnja.08.g. od strane same komisije.
    Kada je riječ o samoj Lećevici potrebno je znati: da je nedavna odluka nelegitimna, jer je ubačena nenajavljeno na dnevni red bez ikakvih !! informacija o projektu, da je vijeće nelegitimno po sastavu članova, zbog navedenog podnijeta je nova kaznena prijava i pokrenut upravni postupak, sama općina još uvijek nema niti prijedlog prostornog plana itd… Od sedam zaposlenika i članova vijeća svi su u rodbinskim pa i bračnim odnosima.
    Čak, kada bi sve u općini bilo legalno, ostaje neosporna činjenica; da je riječ o krškom području, dokazana povezanost sa Jadrom i Krkom, utvrđeni su speološki objekti, pronađene endemske vrste itd….

    Toliko radi istine.

    Vaša legenda ispod slike (Hm, zagorani) mogla bi se tumačiti kao nespretnost ili ne daj Bože ismijavanje, ili nešto još gore…

    Pozdrav,

    avatar

    09.07.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...