Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • londra

    jeeee, novi post!!!iako nešto već čuh ima dosta novica. aj gren te sad polako iščitavat, a ti ubuduće vodi više računa o svojin ovisnicima:)

    avatar

    03.07.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • Anka Makaranka

    Londra je u pravu, vidiš da tvoji čitaoci moraju da dođu do tebe, kad ti ne dolaziš do njih! Šalu na stranu, bilo mi je baš prijatno s tobom i moram priznati da blog ima mnogo dobrih strana, kad omogućuje da se sretnu ljudi sličnih stavova ili interesovanja. Od mojih čitalaca imaš još obećanih sladoleda za tvoju "krivicu" (koju deliš sa pedesetplus i milordom55) u lansiranju moje malenkosti u svet bloga. Predlažem da planiramo sledeći sladoled u skorije vreme!

    avatar

    03.07.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Ali je nelojalna konkurencija, jednostavno je predobar :)

    avatar

    03.07.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • lin_kin

    ...ha nista dobar ti blog,interesantan pogled na dogadjanja s rive i dalje lokalno & globalno.Posto sam doslovce u egy pustinji postoji i glad za takim tvoim 'informacijama'a i slije pruzaju okrijepu.Pa eto malo san skrt na ricima al palac gori!

    avatar

    03.07.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    svega pomalo ka i uvik...ona teraca o restorana na foru jeli ono za fintu oli se onod obidvaje...nima ni pasa na njoj...di je ta samoposluga...i na koje rame triba potapšat...reka san ti doma je najboje...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    04.07.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Javi mi na koji se način razmnožava Agava. Pozdrav.

    avatar

    05.07.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ Londra: Je, znam da je bezobrazno ovako dugo ne pisati. Bez obzira na prednosti bloga kao neformalnog medija, ponekad zbilja nema opravdanja.
    @ Anka Makaranka: Uvijek sam za pametne prijedloge. Može. A sve ima svoje prednosti i mane... tako i ove male stanke u pisanju otvore više vremena za bliskija druženja kao što je bilo s tobom i Londrom. Znaš onu našu staru: Ko to može platit?!
    @ Dražen:): Uvalio si me u nepriliku, hahhaaaa.... Poslije tvog komentara me Ali pitao šta ja mislim o njemu. Dobro, snalaženje u svim mogućim situacijama mi je oduvijek izazov.
    @ Lin_kin: Pozdrav! Čekaj, čekaj, znači li to da si u egipatskoj pustinji? Daaaj, kaži štogod više. Znaš mene. Hvala na komplimentima, ali ja bih volila saznati nešto više o tvom putu. Ako ne može ovako javno, onda može na moj mail koji je naveden u box-u s desne strane mog bloga. Aj, javi se....
    @ Dalmacija m.i.: Ma ja sam ustvari išla malo u istraživanje (ovo je jedna "nova", fina riječ za skitanje) i došla ranije pa slikala. Inače, mislila sam da ćemo tu odraditi i dio posla jer smo bili pozvani u 11.30 sati što je prerano za ručak, barem za mene. A samoposluga... ako misliš na MD Profil, to je neka trgovina s drvenarijom, i ne znam što sve još nudi, ali znam da ću je iz solidarnosti zaobilaziti u širokom luku. Ima i drugih, je li tako? Valjda će vremenom početi mijenjati svoje očito loše navike prema kupcima.
    @ Dejmon: Uh, nemam ti pojma. Mogu jedino napraviti ono što je i tebi dostupno, a to znači ukucati u google i tako saznati više. Eto, nisam od neke koristi.. Pozdrav!

    avatar

    05.07.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Sviđa mi se Krešina modna opuštenost i muževna odlučnost :)
    Kladim se da je sa njim vrlo ugodno raditi i družiti se,
    iako, svi smo mi pomalo na svoju :)))

    avatar

    05.07.2008. (23:23)    -   -   -   -  

  • Anka Makaranka

    Slažem se s tobom. Za nagradu, imaš nešto lično za tebe sutra na mom blogu!

    avatar

    08.07.2008. (08:47)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    ALI ! ALI !... mogu li malo navijati...stvarno je mačak i po !
    Drago mi je što si se vratila u blogosferu. Poz. iz daleke Makarske.

    avatar

    08.07.2008. (19:40)    -   -   -   -  

  • milord55

    Tvoji su postovi super živa slika života. Uza sve razumijevanje svega, od tebe se očekuje redovno tjedno postanje, najmanje toliko, a poželjna su i prigodna javljanja. Pozdrav i podrška od vjernog i zahvalnog čitatelja.

    avatar

    08.07.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Vrlo zanimljiv post. U svezi Hvara, skoro pa Ibiza. Zar ne? Degustibus non disputandum. Ali da se vratim na makarsku rivu, male ispravke. Veso je divanio na ugodnoj makarskoj travi sa dva Australca i i jednom Engleskinjom porijeklom iz Švedske. U poziciji u kojoj si ga zatekla šarmantna, draga i posebna Engleskinja ga je crtala u svom notesu. Obečala je da če mu poslati poštom fotokopiju. Veso je uz pivu, koje nije njegovo favorit piće, izdržao preko sat vrimena u jogi stavu. Australci i Engleskinja su krenuli polovnim kombijem iz Engleske po Europi. Usput su ih u Berlinu raspoloženi fanovi ubacili u povijest neohipizma svojim crtežima na njihovom kombiju , koji je bio parkiran ispred hotela Biokovo. U svakom slučaju Veso je bio vrlo zadovoljan druženjem, mada mu je žao što nije sa njima skupa otputovao. Jer ta je mogučnost visila u zraku. Ali vjerojatno če i on uskoro ponovo prema jugu u Grčku, jednoj od zemalje izvorišta ove civilizacije. Ali ako i pođe i fizički sam, neče biti duhovno sam, a možda sretne i crtačicu svog portreta. Svaki dan je putovanje, a samo je putovanje dom (Izreka jednog japanskog slikara i haiku pjesnika) . Pozdrav tebi, Kreši i svima u blogosferi i svim drugima , ma gdje bili.

    p.s. U Hayd parku i mnogim parkovima u Engleskoj sjedi se na travi, U nas to nije običaj. Neka mi trava oprosti, zavela me situacija.

    avatar

    09.07.2008. (00:13)    -   -   -   -  

  • milord55

    Ovo je to sutra. Pogledaj, svijet je lijep, sve je na tvojoj strani. Veselo jutro ti želim.

    avatar

    11.07.2008. (07:03)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Kaže meni Dejmon da imam sedmo čulo. A to čulo meni kaže da te Ali iz Senegala pomalo interesira na onaj način koji samo ti znaš.

    avatar

    11.07.2008. (08:12)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ DražeN:): Znali smo Krešo i ja imati i malo žešćih "startova". Češće je to bilo dok se nismo navikli jedno drugom na narav. A nije laka ni moja ni njegova, hahaaa... Međutim, sasvim dobro funkcioniramo i mislim da sam birala da boljeg kolegu ne bih mogla izabrati. I kolegijalno i ljudski vodi računa o svojoj (često) blentavoj kolegici koja svijet zna gledati i s naočalama koje imaju rolete.
    @ Anka Makaranka: Eh, vidjela bih ja to svejedno. Izbor je bio dobar. Zahvaljujem na pažnji, a još više na uvrštenju. A još kad pomislim koliko je za sve to vremena trebalo....
    @ Pedeset+: Nismo se vidile ima sto godina. Često promislim na tebe. Ali danas stiže na Hvar, čuli smo se jučer, ali ovaj put ipak neće moći u Makarsku.
    @ Milord55: A znaš da ja tebi sve rečem i priznam. Eto, koliko povjerenje od mene uživaš. Zasluženo, naravno. "Uza sve razumijevanje svega"... problem je kad uspiješ upravo to, ali zato ne uspiješ više razumjeti sebe ni svoje postupke.
    @ Mali brat: Ma vidila sam ja da si ti zapravo jako fokusiran, ali nije mi zapravo bilo važno koji je razlog tomu. Imala sam dojam da ti je lijepo i to je bilo sasvim dovoljno. Imala sam potrebu uloviti taj trenutak aparatom i tu moja priča završava. Ništa nisam zamjerila, samo primjećivala, a to je da si bio u svom elementu, što mi je bilo drago. Kad govorimo o travi, nedavno sam pisala kako je ona svugdje prirodna prostirka za sve ljude. Dakle... sve ok.
    @ Milord55: Hvala ti. Prije svega što si tu. I to sad. Tajming je ponekad jako važan. Pokušat ću ovo jutro uzeti baš ovakvo kakvo je naizgled, bez kopanja ispod površine ;-))).
    @ Boletus: Drago mi je da si svratio. Ja vjerujem da imaš sedmo čulo (a i sa šestim je već puno postignuto). S Alijem iz Senegala sam uspjela već postići par "nezgodnih konverzacija". Mislim da smo na dobrom putu da postanemo i prijatelji, ne samo poznanici. Uostalom, tko može odbiti poziv u Senegal (premda ne znam koliko je bio ozbiljan)?!? ;-))) Na žalost se njegov put u Senegal ovu jesen poklapa s mojim putem u Prag. Možda ću razočarati tvoje sedmo čulo, ali tu nema ništa više od toga.

    avatar

    11.07.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Obožavam Hvar, ljeto, i palme, a ni hotelske sobe mi nisu mrske, samo, na žalost, tako često pretpostavljaju samoću, ali dobro, to je ionako sasvim osobni doživljaj usred ljudske vreve, gdje sve je na dlanu, osim one koju srce želi :)

    avatar

    12.07.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Lipi je post, lipe su slike, ali "blogamimoga" najviše mi je oko zapelo na prvoj fotki. Khm!

    avatar

    13.07.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • dejmon

    A kada će novi post?

    avatar

    13.07.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Nisi me dobro razumila. Napravila si pravi post. Imaš dušu i srce i tako nastavi. Ja ču uvik sidit di mislim da triba. Živila mi. Pozdrav svim ljudima u blogosferi i svim drugim sferama.

    avatar

    14.07.2008. (03:51)    -   -   -   -  

  • patrik.cristian.tennant.writer from croatia

    cool blog, very cool!

    avatar

    14.07.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    natpis ĐAVA CRNI stoji još od prije...

    avatar

    15.07.2008. (02:47)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    oće li ovi postz imat 100 komentara prije novog ili će ić ća na 50

    avatar

    21.07.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ DražeN:) : Koji romantični komentar!
    @ Mačka_u_martama: Khm! Nego... kad će predstavljanje tvoje knjige u Makarskoj?
    @ Dejmon: Je li to retoričko pitanje? Hahahaa
    @ Mali brat: Ma razumimo se mi. Pa nismo Babilonci. Je li ono bio Babilon?! U ovu ponoćnu uru sve mi izleda čudno. Veliki pozdrav!
    @ Patriki..itd: As much as I am ;-)))))
    @ Istina k.j.g.: A ti si taj, crni sinko!!! Biće si ga ti i pisao. Znam ja još nekih tvojih ruku djela, hahaha... ali nećemo o tome, je li tako?! A dobro li si blesav.
    @ Vrgoračka k.: Uhhh, ima novosti. Moramo opet na kavu. Ajme stvarno me pucaju filmovi. Moram se downloadirati na neki normalniji program.

    avatar

    22.07.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  • londra

    ne misliš se opet ulinit, jel'da:)? ovo šta nan "poodgovaraš" ti se ne računa:)

    avatar

    22.07.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    Stvarno si se 'ulinila' (blogovski). Vidiš kako prazni Zagreb dobro utječe na moju blogovsku aktivnost - svako malo novi post :-) BLAŽENI BILI NERADNICI!

    avatar

    25.07.2008. (21:12)    -   -   -   -  

učitavam...