Komentari

desertrose238.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Đus

    o da... lijepo je znati da živiš bajku, kada si okružen kojekakvim "ljubavima" koje s ljubavlju veze nemaju... i onda pogled na ožiljke više nije ništa negativno, sažalno. jedan pogled na zelene, sjajne dijamante i shvatiš da su ti ožiljci samo faza koju se moralo proći da bi došao do bajke. i ne može ti biti žao, možeš samo ponosno podići glavu, nasmijati se, ispreplesti prste s Njezinima i koračati kroz život znajući da i najteže prepreke nisu tako strašne dok je Ona tu.

    avatar

    30.06.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Sto reci nakon ovakvog komentara dragog nam prijatelja ĐUSA. U mislima s tobom, obitelj male Anje, koja Ti ostavlja veliki osmijeh srece.

    avatar

    04.07.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    U pravu si draga moja, svako loše iskustvo nam pomaže da u pravom svijetlu vidimo ljude koji nam žele samo dobro i da pravilno uočimo njihove kvalitete...jer sada ti ljudi sjaje poput dragulja za razliku od slatkorječivih hijena kojima smo trebale biti samo prolazni hir, hrana za njihov ego i dakako energija za njihov duhovni vampirizam.Svako pa i bolno iskustvo nas je ojačalo samo, čvrsto vjerujem u to.Poljubac draga :*

    avatar

    04.07.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • *Taganka

    *Od svih sranja koja nam se dešavaju u životu, primjetila sam da ne ona sama, nego oni prvi koraci prema njihovu rješavanju su najteži. Sluzavi puževi smo:)
    *Sluzavi puževi... jesi li ikad promatrala njiov trag na mjesečini?
    *Odlazim da se tebi vratim! Idem mititi ljude da me vrate gdje gutam studentski kruh.
    *Ako me jako hitno trebaš, u Rusiji sam:)

    *Da si mi kćer, ja bih te na dlanu nosila. Budući da si mi prijateljica, samo mogu njime tapšati tebe po leđima i govoriti da PIŠEŠ, i još više PIŠEŠ.

    avatar

    09.07.2008. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...