Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Miss independent

    Tu smo iste. :) Zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano? Ima dana kad odmah natipkam ono što želim i sve mi je ok... a onda dođe neki dan kad milijun puta pokušavam napisati post, pa nikako ne ide.
    A joj... što su to napravili od vlaka... :( Stvarno je šteta što nitko ne brine i što se dopušta da dio povijesti propada. Sigurno bi se nešto moglo napraviti, ali potrebna je volja. (koje očito nema dovoljno)

    avatar

    16.06.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • Darko_23

    Inace, eto, dok vidim ove slike, moram priznati, super su, al znas da sam i ja nabrijan na neku nostalgiju, prema Černobilu i da cu pod svaku cijenu sljedece godine ici tamo, izleti su 500 dolara za jednu osobu, 275 za dvije, tako da znate :) 1 dan, naravno :) ali moze se ici, ako koga zanima.... uglavnom, fakat si zanimljivu pricu sastavila, i to ako te bas tako emocije vezu, why to hell not :) budi ono sto jesi, voli ono sto volis... ok, pretpostavljam da ta prica ima veze i s tvojom drugom polovicom, ali necemo sad u detalje :)))) darkec salje objema puse :)

    avatar

    16.06.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Ja isto imam problema s inspiracijom, kad me " pukne " napišem post za par minuta a kad ne....onda ćekam kakvu oluju...hahahha a sad ozbiljno.Baš mi se ne govori o mojim godinama, jer sam još mlađahna, no eto priznajem da sam se kao dijete vozila ne jednom samoborčekom. Mi smo ga zvali " peglica ". Išli bismo nedjeljom na izlet u Samobor. Vagoni su ljeti bili otvoreni, u vlakiću se pjevalo...nosili smo ruksake s hranom, domačom jasno, bilo je predivno i zabavno. Ne jednom sam pomislila kako bi bilo krasno da se netko pametan dosjeti obnoviti pragu i samoborček! Ali tko ? To ovi na čelu s Banditom ne mogu jer njima to ništa ne znači! Možda se i tvoja mama sjeća? Odličan post, šaljem ti veeliku pusu !

    avatar

    17.06.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Stravično izgleda. A toliko uspomena budi (Lobotomya said enough)
    Inspiracija je čudna stvar. Nema je danima, a kad te pukne, eksplodira u milijarde riječi i rečenica.

    avatar

    17.06.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    tuzno je gledati kad tako vrijedne stvari propadaju,i malo toga uspije ostati očuvano čisto da mlađe generacije vide kako je to nekada bilo...zanimljiv post =)

    avatar

    17.06.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    :) a zapravo je super post,., hehe, pozdrav ostavljam

    avatar

    17.06.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Predivan post. Ja sam za poštivanje tradicije i žalosna sam što u ovoj zemlji vlast za tradiciju ima sluha samo rječju, ne i djelom!

    Osmijeh Ti ostavljam:))

    avatar

    17.06.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • ljubavnica

    Osmijeh i pozdrav ostavljam! :-)

    avatar

    18.06.2008. (08:27)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    u tom filmu mi je najjači bio gospon fulir,pravi j...ač svoje generacije....što se tiče samoborčeka trebalo bi ga baciti na renovaciju...ako zbog ničeg drugog onda zbog toga što ima lijepo ime:)

    avatar

    18.06.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • nataša

    sve što mogu reći je to da sam sjedila u Samoborčeku ... naravno u onom izloženom u Samoboru, i da mi je to krasno što su ga sačuvali. u mom gradu postoji jedna stara likomotiva koja je izložena na željezničkom kolodvoru i vrlo je zanimljiva :-)

    avatar

    18.06.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • pokusat cu vam pomoci

    koliko ste se puta nasli u naizgled bezizlaznim situacijama? nije vam imao tko pomoci, bili ste prepusteni sami sebi. prijatelje ne zelite zamarati, ili jednostavno smatrate da vas ne bi saslusali, niti mogli razumjeti, na roditelje niste niti pomislili jer ne shvacaju probleme mladih... ne zadrzavajte sve u sebi i ne gomilajte probleme, mozda vam mogu pomoci, sigurno je da cu se potruditi!!

    avatar

    18.06.2008. (19:00)    -   -   -   -  

  • deirdre

    hehehehehehe... i u nas je jeednom daaaaaaaavno prometovalo tako nešto... xd

    avatar

    18.06.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  • little bluestar

    pozdrav draga moja

    avatar

    19.06.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • Zumi

    A kaj da ti kažem kad znaš da sam te ionak ja nagovorio da o tome pišeš:) A i upravo sam ga pročito po neki 100 i kusurti put. I da, ljepe slike, pogotovo one dok je strijela bila na životu. Ugl, znaš da i mene žešče puca kaj nisam rođen ranije pa da se mogu voziti u samoborčeku s određenom osobom(hm, pitam se kojom:))Al dobro, recimo da se može reči da smo bili u strijeli ako se računa naš izlet na ranžirni.Eto, pa sad kad sam se vratio u Zg, jedva čekam da provedemo zajedno koju ljetnu večer na "novom" samoborčekovom kolodvoru...pusa

    avatar

    22.06.2008. (20:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...