Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Ive

    Dobro si ji ošpotala, Janjo, al da znam ka si, donesal bi ti materijale sa sjednice da ti bude još jasnije, pa da ji još bolje pereš. A i za Bokulića si malo okrenula, on je više jurišnik nego pravednik, samo kaj juriša ko Don Kijot. Kulko je dosad jurišal, svaki put ga je HaDeZejova vetrenjača opizdila da se otkotural još više nazad. Tako su ga otkotrljali iz HaeSPeja, iz nadzorneg odbora Komunalca, još malo pa će ga frknut iz HaŽeja, a možda i žena iz kuće.
    Njegov Srećko Pansa je postal pametniji, već drugi put je došal, tobož se naljutil i odma na početku demonstrativno otišal (valjda opet Sitaru), al glavno da se zabilježil da je bil pa će dobit naknadu.
    A i Ivetu (ne mene, već Saborskeg) si opet napuhala, al je njemu svejedno, on sada piči brže nego nagibni, pa ga ona dva vagona (Bego i Tone) jedva stižu, srećom su prikopčani za njega. Ma, neda mi se puno pisat ko ti, al dobro je, morda bi ti bilo bolje da pišeš češće, a manje. Dugo nam te čekat dok se raspizdiš (jer samo onda pišeš).
    Ajd Bok, Jano moja janjetino... Samo piši...

    avatar

    12.06.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  • ...

    Znaš kaj Janjo.Ni lipo Nešu zvat Laprdalo jerbo ovo kaj dela je ozbiljan posal i to moraš odilit od Laprdarija.To su dva razna posla.Jedno je posal,drugo je zej....cija.A kulko se meni čini,napisal je sve navažnije,ne znam da je kega izostavil.A ono kaj ti Ive veli da pišeš manje,pušči ti njega.Samo piši kulko češ rado to pročitamo.

    avatar

    13.06.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • Janjo

    Pravo divaniš trotočko, ozbiljan posal, i puno je puti nadrapal radi tega kaj je rekal pošteno kaj misli! I Ive ima pravo, jerbo mi se čini da on zna ništo o čem se ni divanilo, a kaj se pisanja tiče, ja ću pisat kako me volja, to budi bez brige, zač vidin da se dost čita, i fala lipo!
    Ajde bok!

    avatar

    13.06.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Janjo, zavrtila se i brojka od preko 3000 upada na tvoj blog.
    Iskrene čestitke.

    U ovom postu posebno me dojmila dolje niže (boldirana) misao (možda nekom, ipak, proradi primozak):

    [B]"...Slušajte malo one ki vas špotaju, slušajte malo mlade matere , sve ih je manje, kuharice, učiteljice, bacte oko na narod i izmešajte se z njim jer od njega ste došli i on vam kruh daje, pa niste vi niki drugi neg isti kaj ste bili, samo kaj ste na vlasti, pa delajte za dicu svoju i za nas sve..."
    [

    avatar

    13.06.2008. (17:35)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Nije baš ispalo boldirano, al' - nema veze.

    avatar

    13.06.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • mije

    Bravo Janjo naša pameti bez dlake na jeziku. Sve si lipo rekla a kaj se radija tiče ne znam kako ti ni jasno. Sad su konačno počeli delat kako treba i zato su lani zaradili 15 puti više neg dok je bil Laprdalo i onaj njegov kolega na mestu šefa. Do sada su svi lajali na auto, brojili na direktoricu, laprdali...Sad se vidi ki kaj zna i kulko more. Zač oni nisu tako prije treba nji pitat.
    Kaj se placa tiče dobro si im rekla. Ali sve više ni važno jer sada živimo za nogomet i u bajka. Koga briga kaj je struja skuplja i kaj u konzumu više ni jeftino kaj do sad. Na to ćemo mislit na jesen!

    avatar

    13.06.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • .

    Bravo za Janju, samo piši. A Bokulića mi baš nešto i ni žal, nije ni on neki čistunac bez putra na glavi. Ko ni mnogi koji glume pravednike. Zač ni lajal dok ga nisu izbacili iz upravneg odbora? Jer bi ostal bez iljadu kunic misečno, a to ni malo!

    avatar

    13.06.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • Izgananik

    A lipih li divana iz mojeg kraja,svaka cast Janjo pa neka i mi dica ogulinska po svitu razbacana citamo i vidimo kaj nam se zbiva u tem nasem gradu lipem,a kad tebe citam imam osijecaj da to sve jena VELIKA KOMENDIJA.

    avatar

    14.06.2008. (21:24)    -   -   -   -  

  • ...

    Ah

    avatar

    16.06.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...