Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tedica

    e svašta! a u školi u kojoj sam ja svojedobno radila su se učenici i roditelji skupili i u svih 16 učionica htjeli financirati ugradnju klima ali RAVNATELJ nij dopustio da mu "netko buši školu", zamisli, a njegov ured je jedini u školi imao klimu.

    avatar

    12.06.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • Decy

    no comment:(

    avatar

    12.06.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Zaista nije pedagoški djetetu koje ima sve petice dati lošiju ocjenu iz glazbenog. Tako su mi rekli za Buntovnika i glazbeni i likovni u nižim razredima. No, u nekom višem razredu, ne sjećam se kojem, je imao iz likovnog 3 a iz svih ostalih predmeta 5......profesori su ponekad zaista čudni. No, kao što kažeš, nema veze.....
    A što se klime tiče.....ne čudim se ni tu jer.......u našoj školi je bio samo jedan strani jezik, engleski, kad se postavilo pitanje da li želimo za našu djecu još jedan izborni predmet, njemački, nije bilo interesa! Samo još jedna mama je došla na roditeljski! A jedna druga je rekla da šta će im još i "to" da imaju dost za učiti i ovako, i jo je malo kasnije u istom razgovoru rekla da je njena kći ispisala 2 bilježnice glagoljice........za to beskorisno je valjda imala vremena.....no coment!
    Dakle, nisu zainteresirani za edukaciju svog djeteta a kamoli još i novce da daju! Da djeci ne bi bilo vruće! Ih! Joj, razljutim se! Grrrrr!
    Pozdrav i poljubac!

    avatar

    12.06.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • dva

    baš sramota.. moji imaju klimu u školi od prije cca 3 godine, isto južna stana za učionice, prevruće ima bilo, preporodila se djeca, a i nastavnici..

    avatar

    13.06.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...