Komentari

anicakninska.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Koraljka

    Ti ga ne voliš, ja ga mrzin...Idioti, šta drugo mogu bit odrasli muški šta trču po velikoj livadi za lopton ?
    Anice kninska, koliko znan, županija nan je solidno zastupljena na blogu, ne ka splitska i riječka, al bolji smo nego šta nan je dohodak po glavi stanovnika županije :)))

    avatar

    07.06.2008. (08:38)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eto opet ja iskacem od vecine, jer...ja VOLIM nogomet i u skolskoj dobi sam ga cak i trenirala u jednom zenskom nogometnom klubu na opce zgrazanje moje uze i sire rodbine a posebno mame koja je bila totalno izbezumljena tom mojom ne-zenstvenom strascu za loptom :-) faza igranja me je prosla ali sam uvijek ostala veliki navijac BBB te putovala sirom bivse propale drzave i radila razne nepodopstine kao na pr. paljenje zvezdine zastave usred Beograda hahaha ha sta ces, mladost-ludost :-) sada sam (od kad zivim u digiciji) strastveni navijac repke. Dakle eto ja sam ti susta suprotnost tebi (po pitanju nogometa naravno). Mah-mah preko puta Jadrana :)))))))))))))

    avatar

    07.06.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  • Što je pisac htio reći

    nismo svi isti, naravno. moja sestra je uvik igrala nogomet s dečkima, tukla se s njima kad je bila u pravu i kad je samo mislila da je u pravu....uglavnom, sušte smo suprotnosti, ali se slažemo savršeno :)) mah, veliki :)))))))))

    avatar

    07.06.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Što je pisac htio reći

    eh, jesam smotana u komentiranju....onaj zadnji post je za mentinu:))
    koraljka, to sam se ja samo fino izrazila da ga ne volim, užasavam ga se, osim kad je reprezentacija u pitanju. a o županijskim blogerima: malo nas je, al' nas ima!!! :))

    avatar

    07.06.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Hahahaha, pogledaj to sa svjetlije strane. Dok se oni budu preznojaviali pred telkom, psovali igrače i suce, nama se pruža puno ljepši svijet surfanja internetom, čitanja knjige, gledanja kakvog filmića.... milina:))))

    avatar

    07.06.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • Mima

    Ma ja ne mrzim nogomet, ali mrzim što sad neće biti ništa drugo nego nogomet i samo nogomet gdje god da se okreneš.

    avatar

    07.06.2008. (20:58)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..za razliku od tebe volim nogomet,kao igru kao soprt i naravno gustam i navijam kad igra hrvatska repka,no kao i ti ni ja ne volim ono u sto se nogomet pretvorio,u mesetarenje,u spletkarenje,razni menadzeri,industralizacija nogometa,novac,kave to sve danas ima sa sportom,nikakve to je posta preveliki biznis i zabava za bogate drzave koje su stvorile takva pravila da se siromasnije zemlje tome ne mogu ni priblizitimnazalost to sa sportm veze nema,ovo je jedan odlican post kojeg bi trebalo uokviriti jer daje za vrijeme ove opce nogometne groznice sasvim atipican pogled na nogomet i sto to nogomet jeste,argumenti su doista tesko oborivi..lijepi pozdrav..

    avatar

    07.06.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Isto je lipo šta smo dobili Nijemce.

    avatar

    13.06.2008. (20:21)    -   -   -   -  

  • Što je pisac htio reći

    kontradikcija samoj sebi, ali ne mogu odoliti....jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    16.06.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Gdje ste??????

    avatar

    01.07.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Je li comp uključen?

    avatar

    20.07.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...