Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • stefica

    citajuci novine danas izgleda da svi osim same Hillary lobiraju za nju da bude VP kod Obame...ako to upali, to bi bija dream ticket za demokrate. Ali ja sam jos uvik skepticna da ce ameri izabrat njih dvoje na izborima u Studenome..ja mislim da ce bit FOUR MORE YEARS :-)))

    avatar

    04.06.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    CNN-ove projekcije Obama-Clinton dueta daju ogromnu prednost nad McBushom, cak i uz zrtvu dvaju swing drzava, ali kao sto Stefi kaze, svi lupaju u taj bubanj osim 'male dobosarke'.
    Ona valjda ceka da je netko lijepo zamoli da preuzme VP polozaj.
    Tako je cekala i da je lijepo zamole da se ukljuci u trku
    Bilo kako bilo, gori VP od Dark Lorda ne moze biti!

    Sta se Obame tice, mislim da mu je jedina pobjedicka taktika dovuci na izbore sto vise mladjih biraca inace ce glasacka masinerija GOP-a uz svesrdnu pomoc razocaranih Clin(g)tona rijesit utakmicu u svoju korist!

    avatar

    04.06.2008. (20:00)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Vi ste ipak bili u pravu!

    avatar

    05.06.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Doći će i ta subota, pa ćemo vidjeti... :)

    avatar

    05.06.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...a "white power" čisti karabine, optiku, tokari zrna i gušta...

    avatar

    05.06.2008. (21:24)    -   -   -   -  

  • Krulc

    ako gledamo politički pragmatično, Obama i Hillary su winning combination koja razvaljuje McCaina. Baš me zanima hoće li Obama i dalje biti evandjelist ili će politički pragmatizam pobijediti. Ako pobijedi PP, dobar je to znak političke zrelosti Obame i što se mene tiče ima moj glas tada. Ovako, malo me strah malca da se nije previše zanio, danas u jutarnjom izgleda ko spasitelj svemira

    avatar

    05.06.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Krulc, Obama nikad neće pobijediti, McCaine će objaviti njegovu snimku na kojoj se sa bijelim turbanom na glavi klanja muhamedu i stvar je gotova. Daleko od toga da sam fan McCaina, naprotiv!...:)

    avatar

    05.06.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • WHATEVER

    Moj Zvone, ajde da jednom padneš na Milanovića i te šprehe, ali sad da popiješ i crnog Milanovića... ma previše je. :)

    Uz katastrofalan ugled među nekim grupacijama birača, uvjerljive poraze u svim swing-states, uz kosture koji su počeli ispadati iz ormara... McCain će pregaziti Obamu k'o plitak potok ;)

    I šta se tako gorljivo zalažeš da Hillary odustane? Pa nije valjda da te strah da bi mogla ipak nešto izvest do konvencija i da vi Obama-sektaši napokon odahnete? Ona ima svako pravo da se bori do kraja i ne bi bila prvi kandidat koja je čekala sve do konvencije.

    avatar

    05.06.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Evo kratkog izvatka s mog bloga HK glede Obame:

    PS (za napredne koje ne smeta "englestina") Kuce jos padaju po cijeni iako se biljezi povecana aktivnost kupovanja, problemi sa bankama jos traju (vidjecemo kako ce proci u skoroj najavi Lehman na kojeg postoji veliki short-interes u marketu) , energija je na all-time-high levelu, konzumer se drzi "zubima za zrak" jer su mu ispumpali LEVERAGE iz MORTGAGE-a i spominje se da bi nakon velikog DEFAULTa u morgidzima sljedece mogle biti na redu Kreditne KARTICE, nafta je ocigledno u BUBBLE-u koji ce zavrsiti lose po long-spekulatore kad-tad mora korigirati drasticno, US automobilska industrija tone (GM zatvorio cijelu tvornicu u Kanadi), avionska gubi MILIJARDE svaki puta kad nafta ode jos gore, na vlasst mozda dolazi najljevije orjentiran predsjednik u povijesti USA (Obama) koji namjerava dignuti poreze osobito Capital Gains sto nikad nije bilo dobro za Stock MArket.

    avatar

    07.06.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  • greentea

    što bi žena priznala da je gotovo ak još nije gotovo? je li možda milanović priznao da je gotovo kad smo svi znali da je gotovo il je do kraja tupio i vrištao: nijee jooš gotovoooo!

    avatar

    08.06.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...