Komentari

mirinemir.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Rose And Butterfly

    bas si zanimljivo to zapazila... zbilja se covjek zapita, kako sve to funkcionira... saljem ti veliki pozdrav i iskreno se nadam da ce tih trckaranja u ljekarnu biti sto manje... :)

    avatar

    04.06.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    e draga moja lijepo me pitaš ali kada bi počela pisati to nebi moglo stati u post to bi morala biti knjiga ali evo izdvojiti ću jedan osobit detalj...situacija kada oni..a imaju tri godine jedan drugoga tješe..npr. kad jedan padne i zaplače ...pa u tom momentu zapravo ti se vrati kros tu ushićenost sreće sve ono što si kako kaže tvoja sestra fizički potrpio dvije bočice...dvoje pelene itd...samo i to kao i sve u životu kako kome ja se trudim živjeti jednostavno pušteno i biti brižna i s razumijevanjemprema njima ja nikada nisam sretna ako je moje dijete lijepo uređeno sve za pet ali je tužno meni je zaista bitnije kako se ono osjeća iznutra a ne izvana nemoj ovo shvatiti da hodaju okolo svakakvi uredem ja njih ali to mi nije bitan sadržaj i uvijek nastojim da vidim kako mu je što misli što hoće ne dajem mu igračke jer se meni sviđaju nego sami izabiru i prečesto hoće samo žvake ....i da dovršim imati blizance je zahtjevno ali je prelijepo vjeruj mi .....
    jer to je zaista blagoslov i dar sa neba jer sami ih ne možemo dobiti oni se rađaju jer je tako trebalo biti....

    avatar

    04.06.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Imati blizance nije lako ali imati trojke tek je ...

    Imala sam poznanicu za vrijeme rata rodila trojke. Koje je to čudo ... gledati njih dva i malenu, slatku princezu.
    Onako mirisne, poslije kupanja, nahranjene promatrati ih kako spavaju i smješkaju se ... tada, dok sam ih gledala po nekad, činiolo mi se kao da između sebe komuniciraju, smješkaju se jedno drugom i ne daju nama, promatračima, čak ni roditeljima da im narušavamo njihovu igru !

    Ali kad počnu plakati, to je bilo ... iu sad mi se čini kao da ih čujem.

    Koje prvo napoiti, nahraniti, presvući ...
    Nije TO samo puno posla jer nije SVE samo pranje, presvlačenje ... treba im pričati, trebaju osjećati blizinu roditelja, treba ih držati uz srce i igrati se a troje pa makar i 20-tak minuta svako, treba vremena a vrijeme leti !
    Tada je dobro imati u blizini rodbinu, prijatelje ...

    avatar

    04.06.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Napisala sam jučer cijeli post o blizankama moje kume (ne one kojoj sam otvorila blog) i...ne znam šta mi bi, umjesto na "pošalji" kliknem na križić i zatvorim kaomentare! Smotana sam! A nije mi se ponovo pisalo.
    Uglavnom, htjela sam reći da je jako naporno imati blizance, ali i prekrasno. Jako su slične fizički, ali karakter im je totalno drugačiji! Obožavam ih! :))))

    avatar

    05.06.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Naišla sam negdje na naslov Što nikad ne smijete reći mami blizanaca, npr. ti si se rješila ili dvije muhe jednim udarcem...ja mislim da bih poludila sa duplićima (imamo ih i muž i ja u lozi).

    avatar

    08.06.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...