Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • g. Popović

    Novak: "Kimiju F1 nije najveća životna ljubav. Njegova možebitna odluka o ranoj mirovini je razumljiva s obzirom da postoji puno drugih stvari koje on više voli raditi od sudjelovanja u F1 utrkama".
    Blažičko: "Pa neće valjda samo cugat".

    avatar

    01.06.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • Goran G. Utan

    Ispravak netočnog navoda Munich- užasan film i Rat svjetova -katastrofalan film...hehehehe..
    Mika se razvodi...ajme nemogu vjerovat...Kako se uspio oslobodit stiska žene-zmajice? Možda Erja voli mlađe pa ima nade i za mene, volim čvrstu ruku da me drži pod kontrolom... Nije to više to otkad Erje nema u kadru prije SVAKE ali baš SVAKE utrke... Pozdrav!!

    avatar

    02.06.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • PROSTak

    Meni se cini da je Mika skuzio da mu ipak najvecu ljubav moze pruziti striptizeta/go go plesasica, i ne bi se okladio da nema pravo! Max Mosley je otisao cak i korak dalje :-) pitanje za g. popovica: vidjeni ste da vas je policija zaustavila na Horvacanskoj. dali ste to bili vi???

    avatar

    02.06.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    odgovor g. PROSTak-u: da , to jesam bio ja. smetalo ih je što nemam svjetlo na biciklu, pa su me malo masirali. jebiga....ne mogu se praznog notesa vratit u stanicu, šta bi im nadređeni reko? i eto tako, umjesto da štite raznorazne Rađenoviće i Miljuše od mafijaških toljaga, oni lijepo zaustave mene jer nemam svjetlo i mirna bosna......kolike protraćismo dane lažeći, jedući banane. http://www.youtube.com/watch?v=XMFkRWoxRYg

    avatar

    04.06.2008. (16:26)    -   -   -   -  

  • prostAK

    to ti je jer si imao crvenu komunjarsku majicu (tako tvrdi moj izvor) :-)

    avatar

    05.06.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    majica jest bila crvena, ali ne komunistička nego suvenirska, francuska uspomena iz chamonixa. kad si me već potego za majicu.........na vip in-u sam se skompo s likom koji je nosio identičnu. naravno da je obostrano oduševljenje bilo neminovno jer su, s obzirom na porijeklo majica, šanse da se to dogodi bile astronomskih razmjera.
    a kad si me već i za komunizam potegao, čuj što nam priča naša sveznajuća wiki:

    U Novom Zavjetu, opis načina života prvotne kršćanske zajednice u Jeruzalemu daje nam sliku idealne komunističke zajednice, u kojoj je ostvareno načelo "Od svakoga prema mogućnostima, svakome prema potrebama": "U mnoštva onih što prigrliše vjeru bijaše jedno srce i jedna duša. I nijedan od njih nije svojim zvao ništa od onoga što je imao, nego im sve bijaše zajedničko. Apostoli pak velikom silom davahu svjedočanstvo o uskrsnuću Gospodina Isusa i svi uživahu veliku naklonost. Doista, nitko među njima nije oskudijevao jer koji bi god posjedovali zemljišta ili kuće, prodavali bi ih i utržak donosili i stavljali pred noge apostolima. A dijelilo se svakomu koliko je trebao." Ananija i Safira pokušali su dio svojeg imetka sakriti od zajednice, ali ih je Petar prozreo, a Duh Sveti učinio da padnu mrtvi, što je izazvalo veliki strah u Crkvi i kod svih koji su to čuli. (Djela apostolska, 5:1-11)

    politički sustavi koje mi tako gorljivo volimo nazivati komunističkima nemaju nikakve veze s onim što taj pojam uistinu predstavlja. pitanje je samo do koje mjere nam je mozak ispran tim omiljenim, netočnim tumačenjima komunizma. FORZA FERRARI!

    avatar

    06.06.2008. (01:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...