Komentari

chelseainhogwarts.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Hanna

    Ona ima novi post?! Ona ima novi post! ONA IMA NOVI POST!!! *skače od sreće*
    Dakle ljube, lijepo od tebe što si konačno pobijedila lijenost i objavila nam ovo umijeće. Istina da sam post pročitala prije kojih mjesec i pol dana, ali od onda je sve ishlapilo iz glave.
    Marco mi se od svih postove najviše sviđa u ovom. Znaš što mu fali da bi bio potpuno savršenstvo kao što si napisala u postu? Tamburica xD Znaš zašto to kažem *cerek od uha do uha*
    I uvod u post mi je baš legao. Malo filozofskog promišljanja i preispitivanja samog sebe, razmišljanja o dubljim životnim istinama mi je nešto što mi je baš trebalo ovako rano ujutro. R & H 4ever!
    Sammy mi je i dalje antipatična, iako su mi negativni likovi uvijek interesantniji od dobrih jer nisu tako predvidljivi. No ovo me iznenadilo i to začudo, ugodno.
    Kraj posta je savršen. Mislim da ga nitko bolje ni ne bi mogao završiti. Lagano, romantično, a opet ne presladunjavo. Jednostavno predivno!

    Volim te!
    Kizza!
    xoxoxoxoxoxoxoxo...

    avatar

    01.06.2008. (08:53)    -   -   -   -  

  • Apple

    Ne mogu vjerovati da imaš novi post!
    Nisam očekivala da ćeš oprostiti Samanthi, ali valjda sam trebala znati da si ti više od nje. Ti ne osuđuješ ljude. I na neki mi se način sviđa to što si joj oprostila, jer si dobra osoba, ali i to što joj ne vjeruješ više. To je dobro, jer svi znamo kakva je ona zapravo.
    Ovo s Marcom nisam očekivala. Ne znam čak ni što točno jesam očekivala, ali valjda da će tu biti opet onih natezanja oko njega. I da će Samantha poprimiti stari zloban oblik i neće vam dati da konačno budete sretni. Razveselilo me to. Čak me i malo iznenadilo što tvoja sestra zapravo zna civilizirano razgovarati. Nju sam uvijek doživljavala pomalo balavo.
    pusa

    avatar

    01.06.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • Autumn

    sada ću ja kao Hanna: Ona ima novi post! Ona ima novi post! ONA IMA NOVI POST!! :D
    ja isto skačem od sreće. napokon si napisala novi post! baš sam sretna! he, he...
    za razliku od Vanje, mislila sam da ćeš joj oprostiti zato jer si ti takva, to je tvoja priroda i da probaš protiv toga mislim da ne bi uspjela. ali ono što jesam mislila je to da se Samantha neće ispričati. imala sam takav dojam. ali eto, svatko može iznenaditi.
    drago mi je zbog tebe i Marca. zaslužila si malo, ne, puno svijetla u svom životu.
    pusa i volim te....

    avatar

    01.06.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • Hallow

    Hej.
    Proradili su mi komentari, pa sam odlučila da te posetim ;)
    Sviđa mi se post. Ono sa Hannom, mislim, što ste urezale u drvetu me jako podseća na mene i moju najbolju prijateljicu. Marco je neodoljiv. But really. Wow, ti i Samantha ste pričale civilizovano. I to treba proslaviti. Sviđa mi se tvoj i Marcov odnos... Ah, to me podseća na nekog. I ja tebe bum ubacila u priču, ako mi dozvoliš [ko te predstavlja?]. A što se tiče slike za Hallow... Pa nemam blage. Za mene je Lafee savršena za nju. Uzmi koju želiš, svejedno je.
    Vtp :*

    * tipka u ritmu Stop and stare *

    avatar

    01.06.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • Nora

    Bez obzira na što je post kratak, stvarno je predivan. Ponekad je bolji napisati kratak i lijep post, nego dugačak i bezvezan. Uvod u post je prekrasan. Baš onakav kakav treba biti! Nisi ga mogla bolje napisati. Smatram da je uvod jedan od najvažnijih dijelova , jer puno doprinosi cjelokupnom postu. Očekivala sam da ćeš oprostiti Samanthi jer si ti dobra osoba, no ipak me to na neki način iznenadilo. Ali opet, da se sama nađem u takvoj situaciji, identično bi postupila.
    Kme...toliko je ljubavi između tebe i Marca. Vaš odnos je predivan. Kao i uvod, i kraj je savršen. Awwww...vas dvoje ste par iz bajke! Ja bi bila neizmjerno sretna kad bi našla nekog poput Marca. Ali i sama znam da je to nemoguće.

    Poljubac!

    avatar

    04.06.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • Hanna

    post

    avatar

    07.06.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • Lorraine Jasmyn

    Novi post. Ali ne onakav kakav misliš da je.

    avatar

    08.06.2008. (18:00)    -   -   -   -  

  • Yvonne

    Samo javljam da sam se vratila.
    Post čitam kad budem imala više vremena [čitaj: sljedeča subota], a tada objavljujem i svoj post.
    Volim te.

    avatar

    14.06.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • Yvonne

    Jbg, nisam mogla izdržati.
    Post sam pročitala.
    Drago mi je zbog tebe i Sammy, samo kaj nisam mislila da ćete se tak brzo pomiriti.
    Joj, ja u svakom kommu ponavljam kak ste mi ti i Marco kjut. I opet ću. Kad ste tak preslatki.
    Pusicu ti šaljem.

    Oh, i imam new post. I napravila sam neke izmjene na blogu.

    avatar

    16.06.2008. (19:29)    -   -   -   -  

  • *Call me Bella.

    ej, sao... mene nije bilo jer mi net nije bio uredu.. cim se vratim iz srednje (moram vidjet jesam li primljena) odmah cu da ti sve nadoknadim, obecavam.. velika pusa.. nadam se da mi oprastas...

    avatar

    20.06.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • *Call me Bella.

    mislim da više zaista nema potrebe da pišem kako svi uvijek počnete post bolje od mene, to jeste opisima krajolika... izgleda da ću još duuuugo učiti....
    >Znam kako e to kad svi oko tebe pričaju a tebi je sve to dosadno i samo šutiš... kod mene su to uvijek zvali 'emo' iako to nije to....
    - Nikada me nisi ni pustio , ja sam sama otišla.- pogledala ga je duboko u oči nakon čega joj se nasmiješio otkrivši svoje snježno bijele zube. Uh.. memories... ovo je zaista.... ma ne znam šta bih rekla.....Osjećaj sreće ponovo je prožimao njezino tijelo.
    Joj, zaista mrzim kako neko pokušava da nešto objasni a ja sam uvjerena da laže.. ne podnosim takve osobe... One koje me gledaju u oči i u lice mi lažu... fuj....
    Ovo na kraju.. ja joj nikada ne bih pružila ruku... Ja puno opraštam, ali preko nekih stvari nikako ne mogu prijeći....

    ugl... možeš ti i bolje napisati....
    Usput, trebala sam juče komovat post ali sam kasno došla pa sam bila umorna...

    Nadam se da nisam ništa propustila... Pussa

    odi na blog i reci mi valjal mi novi dizzek.. sama pravila...

    avatar

    21.06.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • Silhouette

    Pogodi tko se vratio! :Đ Anyway, pročitala sam tvoj post, kao što sam obečala. =} Ali komam od tvog idućeg posta *smile*

    Papa! =}

    avatar

    21.06.2008. (20:55)    -   -   -   -  

  • Alexis

    post ;D

    avatar

    22.06.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • Lana

    Ah, u redu je. Nisam propustila niti jedan post :-) Da, vidimo, hm... Samantha; djeluje mi iskreno, a i sve ono što je rekla ima smisla. Možda se tu stvarno razvijeni dobar sestrinski odnos, nakon nekog vremena. Ili bar donekle dobar ;-) - Idi. On te treba.- Tako prekrasno zvuči. E, a ovaj sok od bundeve. To tam kao svi pijemo, a fakat imam osjećaj da niš ne valja (lol). Imam i jednu molbicu; bi li bila toliko ljubazna pa u boxu promijenila moje ime (baci pogled na moj box). I da, molim dopuštenje za ubačaj tvog lika u priču :-) Šaljem pusu!

    avatar

    23.06.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  • Mist

    Mi nikak na zelenu granu. Stavila sam si na popis stvari preko ljeta pročitati tvoje postove :)

    avatar

    23.06.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...