Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Sanja

    Odlična priča i odlične fotkice... :)
    Tamo sam bila jako, jako, jako davno...

    avatar

    27.05.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Odlična priča i odlične fotkice... :)
    Tamo sam bila jako, jako, jako davno...

    avatar

    27.05.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Odveli su nas moji na Trakoscan prosle godine kad smo bili u Zagrebu. I meni se jako svidjelo ali smo mi valjda ovdje spoiled for choice pa nisam bila toliko izvan sebe od srece ko sto si ti.
    Jako je lijepo uredeno i Zvrku su se jako svidjeli macevi negdje pri vrhu izlozbe.
    Ja sam naravno najvise uzivala u nasoj klopi u restoranu (ipak toga ovdje nema ,lol).

    avatar

    27.05.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    bila sam prije 3-4 godine i već je onda bilo lijepo uređeno i renovirano, pa ako su od tada još nešto uredili - samo im je plus... zaista je lijepo i divno...

    avatar

    27.05.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ravna Gora (u Zagorju)...negdi polovinom 1970tih sam se vozil v ficeku tam gore s nekim,valjda moj prvi 'uspon' na neko brdo u Zagorju....ficek je zakuhal, ak se dobro sjecam :-D
    Trakoscan, e draga moja, ja sam ti iz Varazlina tam isel...biciklinom. To mi je bila jedna od jacih tura za furku, Trakoscan i natrag, dok sam bil v srednjoj skoli (MEC, jasno). Ili lijevo na Djurmanec, super brdo za fijuuu. Vidim, obnovili. Pozitivno, onda je zgledal ko da od Grofa jos niko ni prasinu pobrisal... Hm, odusevilo te vidim...ja ipak preferiram Velebitske poglede ili pogled na Velebit (s Paga) ;-) . Ali da,nije ni Zagorje za baciti. Preporucam setnju na Cevo, od Beletinca, sad su koprive negdi do pojasa, jos malo i buju prek glave. Dvorci...odi pogledaj jesu obnovili Belu? Tam sam se isto vozikal bajsom i uvek mi je zal bilo da je to ruina, a takva prica oko toga (Rikard Lavlje Srce bio tamo, a vidim kad sam pogledao na http://www.ivanec.net/dvorci/bela.htm da su i vjestice palili tamo...ostija!).

    avatar

    27.05.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ha ha, dobra je ova osoba bez glave :)). Duh? Ili spaljena vjestica? :)). Photoshop pozdravlja ;).
    Inace prekrasno to danas izgleda. Moram opet tamo. Zadnji put sam bio kao klinac sa skolom. Ni sluga ovome.

    avatar

    28.05.2008. (03:24)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Sanja: hvala :))
    - Zvrk: ne, ne! nemoj uspoređivati engleske dvorce s našima, halo! moraš malo spustiti kriterije, majkumu... :))
    - cranberrie: pretpostavljam da redovno održavaju, jer sve djeluje čisto i korektno... vidjeli smo i skele na par mjesta, dakle, kontinuirano se ulaže... bravo za njih!
    - astrosailor: hehehe vidjeli smo mi tamo biciklista, o da... ja sam prošle godine kupila ne baš jeftin bicikl nisam s njim poršla 100 km u godini dana, ono, ništa... a da ga furam tamo gdje idemo nemam na čemu, morala bih uložiti u one konstrukcije za bicikle... ne znam, to mi je prevelik napor... a prije sam stalno bila na biciklu... i sad kad si konačno kupih pravi - nemam više vremena za to :)) što se tiče Veleibta, ah, ne može se usporediti ni s čim u Kroejši pa vidiš da sam i ja na početku cvilila da hoću ići tamo... :)
    - blogomljac: hehe ako ti kažem da kad sam slikala nije nikog bilo ispred vrata i da kad sam razvila slike vidjeh tijelo bez glave i da se naježih/stresoh cijela - ne bi vjerovao, ne? ;))

    avatar

    28.05.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    S društvom sam početkom mjeseca obišla Veliki Tabor (friško obnovljen no ne toliko glamurozan kao Trakošćan), Kumrovec, Trakošćan...Miljana je, nažalost zatvoren za javnost... Odlično proveden dan. Bilo je podosta turista, čak smo naišli kod jezera na fotosešn za vjenčanje :)

    avatar

    28.05.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    He, he, došao zmaj pa odgrizao glavu? :) Bijah tamo nakon uređenja, šta jes, jes, stvarno su se potrudili..Veliki Tabor su nešto uređivali, bila sam na otvorenju prošle godine, ali nije ni blizu ovome...

    avatar

    28.05.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • MASNI_PALAC1

    predivno....pozdrafček

    avatar

    28.05.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • Tina

    Ja sam kao i astrosailor iz Vz i u skoli smo cesto znali ici na izlete u bednjanske krajeve, bilo busom ili biciklom.
    Bas mi je drago da ti je bilo lijepo, moj Dalmos kad je prvi puta bio tamo ostao bez teksta.
    Zaista i nasa kontinentalna Hrvatska ima dosta toga za ponuditi. Nije kod nas samo more jedina turisticka ponuda.
    Pozdrav

    avatar

    28.05.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • bastard

    bio tamo u nedjelju ... bila je gužva na macelju i skoro dva sata nam je trebalo da prođemo zadnjih tri kilometra autoceste i prođemo kroz naplatne kućice. ak ništa drugo, barem sam si malo pošprehao s nekim njemcima dok smo stajali nasred autoceste. izgleda da ste vi izbjegli tu gužvetinu jer ste išli ranije ujutro... nego, dvorac je prekrasan, ali još više mi se svidjelo jezero... pozdraf :))

    avatar

    28.05.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Amorfia: eto super itineriraj, možda ti ga marnem ;))
    - Snoopyshist: zmaj, zmaj! :)) eto, nisam jedina koju je impresioniralo... :)
    - Masni_Palac: hvala :))
    - Tina: mi smo negdje u dalekoj osnovnoj išli tamo, ali ničeg se posebnog ne sjećam. ovaj puta me stvarno dirnulo i ja sam na prvu ostala bez riječi... kad mi slijedeći put budu došli stranci, prije ću ih voditi u Trakošćan nego s njima mlatiti po Zagrebu, recimo.... ;))
    - bastard: hmmm, mi smo išli poslijepodne, negdje iza 13h i nije bilo žive duše na granici! više se sad ne sjećam jel bila subota ili nedjelja... poluprazna cesta i poptuno prazna granica... inače, možda je baš zato dobra sugestija da se ljudi SKINU s auto-ceste izlaz-dva prije, recimo u Đurmancu ili u Krapini pa voze "starom" cestom koja je sasvim dobra i protočna i široka i... :)) da izbjegnu te gužve za Sloveniju...

    avatar

    29.05.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Heh...kao da ponovo sebe čitam...tak' sam i ja bila oduševljena kada sam konačno nagovorila ekipu da odemo u Trakošćan i na Ravnu goru. N'da...a gdje su fotke sa Ravne gore i doma Pustinjski duh.....haaaa??!! Zločka jedna...toliko te opsjeo dvorac, ha? Prav za prav dvorac je čisti okićene sa izrezbarenim bundevama i klipovima kukuruza a ja sam naravno jednu bundevu dofurala i sebi kući kao da ih nema u ravnoj Slavoniji ( P.S. nije ih bilo...što je je..)

    Pusa tebi draga

    avatar

    29.05.2008. (19:31)    -   -   -   -  

  • Mila

    Prošle godine sam bila u Trakošćanu, priroda je divna, no nije me se dojmilo kako sam očekivala, no kako god, trakošćan je jedan pravi biser na kontinentu. :)

    avatar

    30.05.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    nisam vec dugo bio, a sada bi bas htio.
    Ti si moj najdraži fotograf bez glave ;)

    avatar

    30.05.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ja još nikako da smognem malo vremena za posjetiti Trakošćan. srećom Ravna gora je još uvijek neriješena, pa se nadam da ću konačno i vlastitim očima vidjeti tu ljepotu :)

    avatar

    01.06.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • cooharica

    Draga Diavola, primjetila sam te kao korisnicu kulke, ali sam čula i o tvom blogu i vidjela da imamo još neke ljubavi zajedničke. Naime, Dragec i ja obožavamo prirodu, planinarenje i brdski biciklizam. Često se zaletim do tebe, a sada kad vidjeh Trakošćan, morala sam se javiti. I nas smo dvoje prije par tjedana bili ondje i oduševili se. Uistinu te obuzme onaj osjećaj ponosa što u tvojoj zemlji ima takvih divota. Mene su najviše impresionirali hobitovski krevetići ;). I ja bijah ondje u osnovnoj, al su mi kao i tebi sjećanja roz maglu. Taj smo put krenuli prekasno, pa samo obiđosmo dvorac i jezero (dobra dva sata hoda). Međutim, blizu onih kičastih štandova proučili smo kartu šire okolice i odlučili kraj definitivno osvojiti štapovima i biciklima.
    Neki smo dan otvorili biciklističku sezonu na prekrasnom Žumberku (iznad Krašića, relacija: Jazovka i slap), a u planu je i Sv. Gera.
    Lijep pozdrav, avanturistice!

    avatar

    02.06.2008. (01:15)    -   -   -   -  

  • milicza

    Diavola,pa ti si na naslovnici,čestitam,čestitam!

    avatar

    06.06.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Violet Love

    Moja rodna kuća je svega nekoliko kilometara od Trakošćana, u gorju blizu Maclja. Moram ti reći da me svaki puta iznova obuzme neka neobjašnjiva sreća kad sam tamo. Mjesto je čarobno... a možeš misliti da sam svakoi malo tamo! Ljubac

    avatar

    18.06.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  • Diavola

    O, ljudi, opće nisam skužila da mi se još javljate na ovaj post! Tako mi je drago da vam se svidio, jer je i mene jako impresionirao pa sam, očito, dobro prenijela impresije kad ste i vi dirnuti. Pusa! :)

    - ericca_35: vjeruj mi da smo te spominjali i da se ja SJEĆAM tvojih postova s Ravne gore, nevjerojatno, ali istinito. čak nisam sigurna da smo se onda znale kad sam to čitala. kako god, impresionirana sam bila već čitanjem postova, a kamoli kad sam prošla tu rutu. fotke i post o Ravnoj gori je u postu nakon ovoga!
    - SadisticoShy haha ti si moj najdraži fotograf s glavom! :*
    - Vinci - joj blago tebi! ja ne znam kad će nam opet Trakošćan doći na red, a tak' je tam' lijepo! :) uživat ćete, vidjet ćeš! samo ostavi dovoljno vremena za dvorac, mi smo sve na knap...
    - cooharica: jako me iznenadilo da si mi se tu javila i jako mi je drago zbog toga. super da imamo zajedničke interese. ja imam odličan (i nimalo jeftin) bicikl, koji sam kupila prošle godine nakon par mjeseci proučavanja, a vozila sam ga par puta. ma, nemam 100 km pređenih s njim. katastrofa. :) a dosta puta mi padne na pamet "gle prekrasan šumski put kako bi se tu fino vozikalo". no, bicikl te i dosta ograničava, više-manje si vezan samo uz cestice, tako da mi je pješačenje ipak sad u prednosti. :) drago mi je da vam se svidio Trakošćan kao i nama! :)) možda se negdje i sretnemo! što se tiče Žumberka ja taj kraj OBOŽAVAM i mi smo neki dan bili do Jazovke i do Slapa, a onda smo otišli gore na Pliješ! bit će post i o tome, dođi opet... sad ću prvo o Velebitu, jer sam se upravo vratila od tamo, a onda Pliješ! Velebit mi je, ipak, numero uno! :)))
    - milicze: hvala, hvala :)) pusa!
    - Violet Love - aaaah, divno! baš sam komentirala šta bi bilo lijepo u tom kraju imati neki blizak rod pa da stalno možeš kod njih šmugnuti na druženje i šetanje i uživanje! blago tebi!

    avatar

    22.06.2008. (11:50)    -   -   -   -  

  • cooharica

    Ajme, kako to sve stigneš...ja ti sve zavidim...nit stignem toliko u prirodu, a kamo li još pisati i blog o tome...mora neko i na kulki dežurat ;)
    Što se tiče bicikla, molim te koristi ga!!! Sigurna sam da je tvoj noviji, kvalitetniji i skuplji od mojega, a ja za svoj definitivno mogu reći da je korišten (čak je i jednu medalju osvojio :)) i još mi je žao što ga ne mogu češće voziti. Moj je bajk prevelik i pretežak za mene i vožnju uzbrdo, pa nije bilo tog puta koji bi mene ograničio! To se vozi uzbrdo i po planinarskim putevima i kozjim stazama, a kada se ne može savladati na biciklu, onda vozilo na leđa i piči pješice...nikad to nije tako dugo, a ti si definitivno u boljoj kondiciji od mene i mislim da ti to ne bi bio takav staršni problem...osim toga, uzbudljivo je i nakon toga se osjećaš kao da je cijeli svijet tvoj :)
    Drago mi je što si odgovorila! Hvala! Pozdrav!

    avatar

    22.06.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...