Komentari

desertrose238.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MellyS

    Ne pamtim kada sam ovako toplo i lijepo, srcem i dusom ispisano svjedocenje - odu ljubavi procitala... Uzivaj u osjecaju..

    avatar

    27.05.2008. (08:21)    -   -   -   -  

  • MellyS

    Ma, jos samo jednom da zagrlim... Ni pretpostaviti nisam mogla da je to nasa draga ruza pustinjska... Tim mi je draze sto te otkrih... Grlim snazno, snazno, a i tvoje rijeci su uvijek jednako i drage i posebne ma u kom ruhu bile...

    avatar

    27.05.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Đus

    o da... za svaku ljubav misliš da je ona prava, ali tek kad ti se dogodi ovakva vidiš da su prijašnje bile manjkave. kada te netko u snu zagrli, kada u njenom pogledu sam sebi porasteš u očima, kada vidiš da ta ljubav nije nametnička, već ravnopravnost i davanje... kada ni riječi nisu potrebne, a kamoli kompromisi... da, to je to.
    znam...

    avatar

    27.05.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • *Taganka

    *Kao prvo i glupo, heheh, post posvećen djelomično meni:)
    *Srećkovička:) Nama puno žena kao ti, ni karakterom, ni stilom pisanja, ni kojima se dogodilo ovo što se tebi. Neke traže doživotno, žude... :) A ne kuže da najljepše stvari dolaze kad se tome najmanje nadaš.. Ili kad si im se već sasvim prestao nadati.
    *A ti si mlada, tako rano naletjeti na takvo što je praktički čudo s nebesa! :)
    *Lijepo te pozrdavljam, Ružice, ima ovaj tjedan da se vidimo makar u noći tamnoj...
    *I nastavi pisati, još još još! Imaš doživotnu obožavateljicu, jel ti znaš kaj je to??

    avatar

    27.05.2008. (23:40)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Draga moja imala si puno sreće sresti takvu osobu u veoma mladim godinama svog života :) znači pred tobom su još godine i godine sreće i ljubavi :)) da sam ovaj tvoj tekst čitala prije nekoliko godina mislila bih da je takvo nešto nemoguće, ali sada kada živim svaku tvoju riječ istim nijansama ljubavi sada znam i sama moguće je...drago mi je da si sretna i dakako pridružujem se mislima Taganke i u meni imaš doživotnu obožavateljicu u tvojoj maigji pisane riječi :))) grlim puno!:***

    avatar

    28.05.2008. (16:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...