Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • stradanje

    Joj kako ti ideš iz kontradikcije u kontradikciju, samoća, društvo, nedostatak nježnosti, nježnost, pa opet ispočetka. Svi mi imamo u životu jedan trenutak kad se osjećamo izolirani, sami a to ne želimo, nekada pokušavamo iz te stvarnosti pobjeći, neki uspiju a nekima se razbije o glavu. Moj savjet ti je, da život nekada treba prihvatiti kakovi jeste, a za lijepše stvari treba se boriti i vjeruj mi u mnogim slučajevima se ta borba isplati. Tebi se može isplatiti da ponovno zainteresiraš svoga supruga da bude onakav kakav je bio kad ste pošli u zajednički život, a ako ne uspiješ, ostaješ tu gdje jesi, sama, a samoća ubija ponekad, vjeruj mi, prošao sam dio tvoga života, i danas sam tu gdje jesam. Laka ti noć!

    avatar

    26.05.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • turska kava

    Draga Niniane, voljela bih da mogu reći nešto što će pomoći, ali to nažalost ne ide tako. Dobro su mi poznati svi ti kontradiktorni osjećaji o kojima pričaš i zato znam da (barem meni) ne pomaže ništa, osim vremena. Od srca ti želim da ljeto što brže prođe i da ti se dragi vrati doma. Veeeeeeeeeeliki pozdrav iz Istre.

    avatar

    27.05.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • NEOV SVIJET

    Haj i ja sam mlada udana žena kojoj muž radi na terenu al uz to sam i majka,neću ti ništa pisati jer i ja sam u to vrijeme kada ga nema čudna neki će reći imam bar dijete,al ponekada je takve situacije teže izdržati sa malom bebom za koju uvijek trebaš biti raspoložena i nasmijana!Nepredaj se valjda će biti bolje!!!Veliki pozzz

    avatar

    27.05.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • °°just yours°°

    Potpuno te razumijem.
    Moj dragi isto radi i ja sam skoro pa prakticki sama.
    Meni isto fali on, sa svim tim sto si napisala.
    Vidim da imas jako realne poglede na svijet.
    Citala sam i prosli post.
    Naravno, nasa okolina, roditelji i ostali, isto su reagirali ko i tvoji.
    A nitko da bi nam slucajno pomagao.
    No, moj dragi ionako ne zeli nikome nista dugovati.
    A Zg je stvarno preskup, mozda bi bilo bolje da se preselite u neki malo jeftiniji grad...
    Lijep pozdrav!

    avatar

    27.05.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • niniane

    @stradanje: Vjerojatno nisam bila dovoljno jasna... Sa mnom i suprugom je sve u najboljem redu, osim što je on zbog financijske situacije bio primoran ići raditi na more preko cijelog ljeta. Ne moram ga nastojati zainteresirati, problem je samo u tome što fizički nije pored mene u svim tim svakodnevnim stvarima, i to mi nedostaje.

    @svi: Fascinantno mi je koliko nas ima u sličnoj situaciji... Barem se osjećam manje sama i "jedina" u svemu tome:-) Hvala!:-)

    avatar

    27.05.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • annab18

    alo koka. martina mi je rekla kako si sada sama, i ''moj ljubavnik'' radi na moru....hahahah....mala šala.....nadam se da se ne ljutiš. ma budeš ti to izdražala, a tko možda i ti odeš na godišnji k njemu, barem na kratko. ajd drži se. evo došla sam samo da te pozdravim....pusa koka........mala slatka crvena........:p

    avatar

    29.05.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • sprajt votka

    ajd ajd, brzo će to proć :D

    avatar

    30.05.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • tičerica

    čuj, ako te to što tješi, niti usamljena neudana žena nije puno bolja. radi bilo što osim onog što bi trebala. nisi sama, ako te to što tješi. :)

    avatar

    02.06.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • poetskoOgledalo

    nalazim sličnosti ... :-))

    avatar

    02.06.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Čuj, star sam, ali dat ću ti ipak jedan savjet :-)))): dakle, uživaj u samoći dok još možeš, jer kad se zaokrugliš, pa onda opet izravnaš, više nećeš biti sama - nikad. A sada dok si sama, mogla bi dovršiti ona dva romana :-) I još koji :-)

    avatar

    04.06.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • niniane

    @Bookaleta: He he... Kad je moj otac odlazio u vojsku, svojoj friškoj supruzi (mojoj majci, of kors) je kupio gitaru i rekao "Ako je budeš znala svirati kad se vratim, znat ću da si bila dobra" ;-) A kad je moj muž odlazio na more, rekao mi je "Ako me dočekaju napisani roman i gomila priča, znat ću da si bila dobra" ;-))) Povijest se ponavlja... ;-)
    Hvala na savjetu:-)

    avatar

    05.06.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • trollslady

    "...dio mene same koji se zove imenom mog muža.", bilo bi lijepo kad bi svatko mogao ovako nešto reći za svoju "bolju polovicu". Baš je lijepo kad nekoga tako voliš. A eto, vjerojatno tako treba biti da život ne bude monoton :) barem se jako zaželite jedno drugog ;)

    avatar

    22.06.2008. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...