Komentari

triatlonac.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • šleper iz prvog kruga

    bravo gogo, nisi pobjedio, ali si dokazao da si stvarno jak, trčao si ko zmaj i vozio 3 kruga sam, bravo!

    avatar

    25.05.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • RASTA ;)

    ma gogo....mozda nisi pobjednik u rezultatima...ali ja te vidim ko pobjednika na onoj trci......svaka cast....zvjer si...... ne sekiraj se neg sam nastavi tak i vec ces ih sve nabit kad tad......... ;) pozzzz

    avatar

    25.05.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • Henry

    Nemoj žalosno gledati na prošlost. Ona se neće vratiti. Mudro poboljšaj sadašnjost. Ona je tvoja.

    avatar

    25.05.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • sve se vraca sve se placa

    svaka cast, hrabro si krenuo. ALI jedno moras nauciti-nemoj omalovazavati druge(...moze izgubiti bez obzira sta ste bolji od konkurencije...) haloooooooo da si bolji od konkurencije bio bis prvak drzave u klasicnom i sprintu ali nisi!!! svako dobiva koliko zasluzuje, kad se naucis priznati da nisi uvijek ti najbolji krenut ce te ponovo, do onda tjesi se kao i do sada i lazi samog sebe....

    avatar

    26.05.2008. (01:15)    -   -   -   -  

  • budalo

    Da si piso književno nebi se izdo "sve se vraća sve se plaća"
    bis nigdje u hrvatskoj,e ljubas nemoj se bojat potpisat

    avatar

    26.05.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • zagorec

    opet netko želi zavaditi dva sportaša koji sigurno ne misle tako. ljubas je uvijek bio korektan i ne vjerujem da je on napisao onaj tekst. meni se čini da je to ipak netko mlađi. drugo lima nikad nikoga nije podcjenjivao samo je glasno rekao što misli a to je da njegova vremena govore o njemu. ljubas je jasno rekao na kraju trke limi da ovo nije sprint i da je pobjedila glava...što mislim da je dobro rekao. bio sam na trci i čuo kada je to rekao tako da mislim da ipak nije on ono napisao, a ako je to mijenja moje mišljenje o njemu. najbolje mu je poručio "Henry" i to je to......okreni se lima naprijed
    i dečki bez vrijeđanja malo nas je.....

    avatar

    26.05.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • Kiki

    Očito je da "sve se vraća sve se plaća" daje savjet koji proizlazi iz vlastitog iskustva. ;)

    avatar

    26.05.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • ljubas

    Kikica malo smiri hormone i razmiĹĄljaj, nemoj bit kao i svoja okolina, iako znam da ti je to teĹĄko u tom svijetu "velikih" idola.
    Kao prvo ne spuĹĄtam se na tu razinu vrijeÄ‘anja postrance kao ĹĄto si ti uÄÂŤinio potpisavĹĄi se sa budalo pa si se neiteligentno izdao dva posta kasnije. Ne ÄÂŤitam internet i ovakva prepucavanja, jedan razlog je da me ne zanimaju, a druga da nemam doma internet nego ga skupo plaćam u internet caffeima pa nemam vremena joĹĄ za pisat ove gluposti.
    Ĺ to se tiÄÂŤe "sve se vraća sve se plaća" nisam napisao ja(ili ti ga tebi razumljivijim pravopisom napisano "Ja") jer znam kako se i kada, za razliku nekih od Vas, u hrvatskom pravopisu koristi slovo ÄÂŤ i ć, iako mi hrvatski nije materinji jezik te hrvatski pravopis nije jaÄÂŤa strana, već je to ÄÂŤakavica koja koristi jako ÄÂŤesto slovo ć u svom izriÄÂŤaju.
    Poruka onom koji je to napisao sve se vraca sve.... neka se potpiĹĄe, neka se ne srami izaći iz sjene i uÄÂŤiniti svoju liÄÂŤnost manjom, imaj muda pa budi muĹĄko, reci ĹĄto misliĹĄ, nemoj bacati ljagu na neke druge(ovom sluÄÂŤaju mene).
    Iako je koristio moje rijeÄÂŤi "omalovaĹžavati konkurenciju" morate prepoznati da to nije moj stil pisanja niti obraćanja ljudima koje poznam godinama. Kikica i ostali pobornici "velikih" voÄ‘a, stalno visite na netu i to joĹĄ od doba kada sam i ja bio ÄÂŤest gost foruma i prepucavanja te ste morali nauÄÂŤiti moj stil pisanja i metode izvedbe miĹĄljenja- " Vidimo se na startu!" -pa pokaĹži koliko vrijediĹĄ.
    TraĹžeĆi rezultate juÄÂŤer sam naletio na ovu raspravu te vidio kako netko blati moje ime, tj. to ÄÂŤini netko drugi odaĹĄiljuĆi krive pretpostavke o autorskom djelu. Molio bi da sljedeĆe navode tipa "omalovaĹžavanje konkurencije", "bolje odi na trening" i " vidimo se na startu", citirate i ne kradete, kako bi to moj profa rekao, "intelektualno valsniĹĄtvo".
    SrdaÄÂŚan pozdrav iz podnoĹžja UÄÂŚke, ĆiĆarije i HahliĆa.

    avatar

    27.05.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • Kiki

    E, Ljubo moj Ljubo, niti sam ja napisao onaj komentar gdje se dotični potpisao s budalo, niti sam u svom komentaru kojeg sam uredno potpisao mislio na tebe. ;)

    avatar

    27.05.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • Kiki

    BTW Ljubo ovo sve pišem pod pauzama na faxu jer navečer kad sam doma imam pametnijeg posla, tako da nisi jedini koji je prestao s gubljenjem vremena na forume i komentare, ali svejedno neke se izjave moraju komentirati kao što si ti npr. komentirao moju misleći da sam ja mislio na tebe, a nisam. ;)

    avatar

    27.05.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • hjj

    L’arrivée de Margaret Thatcher au 10 Downing Street en mai 1979 a sans aucun doute marqué un tournant dans l’histoire du Royaume Uni. Première femme Ă  accéder au poste du Premier Ministre, Margaret Thatcher va amener le parti conservateur Ă  trois victoires successives (1979, 1983, 1987) et transformer ce faisant le paysage économique et social de son pays. Privatisation d’une grande partie du secteur public, .charm clubcontraintes juridiques fortes imposées sur le mouvement syndical, dérégulation du marché du travail, ugg boots knittransformation du régime fiscal britannique, libéralisation du secteur financier : dans quasiment tous les domaines de la vie publique britannique le thatchérisme a laissé sa marque distinctive. Parti avec des ambitions essentiellement nationales, le thatchérisme est devenu au fil du temps, et en particulier Ă  la suite de l’implosion des économies centralisées de l’Europe centrale et orientale, un véritable mouvement international, un produit d’exportation en quelque sorte
    ugg boots cardy

    avatar

    09.08.2010. (05:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...