Komentari

nkstrijelac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kico

    Pozdrav dečki svaka čast na borbi iako niste uspjeli pobjedit!Nema veze bit će bolje! Nemoj te se svadjat preko blogova jer oni služe da mi koji nismo u mogućnosti gledat utakmicu pročitamo nešto o njoj a ne da čitamo kak se svađate tko kako igra! Piši te o utakmici i budi te pametni svađa nikom ne koristi! Pozdrav od dopredsjednika iz egipta i vidimo se uskoro (pa cemo napravit festu za kraj sezone)!!!

    avatar

    20.05.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • R.M.

    Bravo Kićo, konačno netko pametan i realan. Čini mi se da kod vas pojedini se više bave komentirajući druge nego sebe same i vaše utakmice. Mislim da ste prerano dobili dojam da ste među jačima u ovom rangu jer ima tu još dosta dobrih i iskusnih ekipa. Jedna od njih je i Donja Gračenica protiv koje sad igrate. Ako ne budete kompletni, a mislim da nećete jer vam neki odrađuju kazne, moram reći da ćete teško i do boda, mada nikad se nezna. Čestitam na rezultatima i nadam se vašoj pobjedi protiv Selišta u zadnjem kolu jer se nadamo da bi uz povoljan rasplet situacije mi mogli ispred njih. Pozdrav iz Jamarica.

    avatar

    20.05.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • Kico

    ma ja znam da i kod nas i kod vas ima nekih koji se vole prepucavat al to nikom nekoristi.Decki trebaju igrat nogomet a komentari kak ko kuka ili kak igra i bilo sta radi netreba komentirat svako ima svoje viđenje na suđenje i utakmicu i oko toga se netreba prepucavat.I vama sretno u sljedeća dva kola i nadam se da ce ova prepucavanja prek blogova prestat.

    avatar

    20.05.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • stjepan pervan (br10)

    pozdrav...da nemojte se bzvz svađati...u nedjelju smo izgubili zahvaljujući sami sebima i našim kartonima...nadam se da ćemo u skoroj budućnosti biti malo pametniji što se toga tiče i da nećemo gubiti bzvz utakmicu koju smo trebali dobiti...čestitke igračima na trudu,želji i borbi...također čestitke igračima nk vatrogasac na ostvarenoj pobjedi...

    avatar

    20.05.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Kico

    bravo peri reci i deckima da nepišu gluposti neg kak se igralo u nedjelju a i nek puste druge da pišu sto hoce! ako ih nežele pohvalit nek im i nepišu gluposti! Pozdrav Kico

    avatar

    20.05.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  • buco

    e momci za vikend je tekma...vazna tekma...trebali bi to pobjedit...dobro je to sto "nitko"
    neslavi rodjendan u subotu....

    avatar

    21.05.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • Kico

    E MOJ BUCO KAO DA JE VAMA BITNO JEL IMA RODJENDANA ILI NE

    avatar

    22.05.2008. (06:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...