Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • uglavnombezopasna

    Ooooo ja bih mu odmah posudila,vdi se da je posten covjek...
    Kad nije vratio onih 100kn,300eura ce sigurno:)))

    avatar

    16.05.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • alkion

    Eto zašto san ja na onu dolinju "stvar" (bolje rijet stvarčicu) istetovira 500 eura. Sad kad mi netko traži za posudit oma se zna da san peder. A bome se ponekad i zabavin gledajuć kako mi 500 eura doslovce raste u ruci... Ma mi je i jubavnica zadovojna - svaki put joj uvalim petstotinjaka bez grižnje savjesti... A, čoek moj, danas ti ništa nema džabalesku... :)))

    avatar

    16.05.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • Elyca

    svi ste vi pederi!!!
    dajte čoviku lovu...i tako ćete svi sve zaboravit do berbe grožđa!
    ...zar vas nije raznježila ona njegova rečenica: "Ako triba platit ću ti i pivo"...samo mi daj lovu :-))

    avatar

    16.05.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    Novac kvari ljude - osim ako nisu rođena gamad. Ja bi' dao i više ali nemam sitno!

    avatar

    16.05.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ljudi, pogledajte ovo. Za riknit :-)))))

    avatar

    17.05.2008. (09:21)    -   -   -   -  

  • prijatelj K.

    Istinoljubivi komentar sam ti pridodao na blog o posjetu ludludom.Istinoljupci i picajzle mogu ga tamo pročitati jer se odnosi na zagrebačku ludlud seansu.
    Aj bok.

    avatar

    17.05.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  • latte macchiato

    ma šta znanost ima s tim pokusom da mi je samo znat... ;))))

    avatar

    17.05.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • Bego

    @uglavnombezopasna Oće. Kad na kurcu rodi grožđe. :-)
    @alkion Ja o kurcu, a Alkion na vrata! Ma nije sve u jebanju, pitaj Alena i Vladu, njima je drkanje omiljeni hobi. Pisao sam već o tome, ali nisam ni dotakao suštinu. Kad oni o tome pričaju, to je poezija!
    @Ely Mi smo svi pederi? Možda, ali neosviješteni. Kada nisam htio ići na rektoskopiju, pitala me žena zašto neću. A šta ako mi se svidi? A tako sam lijepo život uredio kao heteroseksualac. Tko bi u ovim godinama sve ispočetka... :-)
    @veleBeat Ti malo, ali velebitno! Mi smo rođena gamad. Tako su nas učili europljani i sav civilizirani zapad. U Italiji su nam se rugali "slavi" (robovi). Odakle meni pravo da iznevjerim njihova očekivanja, sad kad ulazimo u EU?
    @prijatelj K. Hvala, u komentaru na njegov zadnji post objavio sam ISPRAVAK NETOČNOG NARODA. Stvar je vjerojatno u mom hard disku u glavi koji je starije proizvodnje, malog kapaciteta, a zbog mojih omiljenih poroka ima i pun kurac oštećenih sektora. Već su ga na psihijatriji probali preformatirati, no čini se da je i njima software zastario. Oni još rade na Freud NT, za Jung XP nisu ni čuli.
    @latte macchiato Ima. Ovdje se mjere karakterne osobine u mikrošpicama. Jebo karakter koji nije labilan!
    (jedinica za labilnost karaktera je jedan špica, ali ta se vrijednost dostiže samo teoretski)

    avatar

    17.05.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • alkion

    Begimire, dušo draga, znaš li ti gdje sam ja radni vijek od preko dvadeset godina završija? Pa ja ti na tu temu imam nepresušan i teoretski i empirijski pristup. Koja bolan poezija. Tolstojev Rat i mir si beba od romana. Moš birat: epski prilaz, elegiju, sonetni vijenac, zbirku pripvjetki, roman i nekoliko nastavaka, enciklopediju (još se ne zna broj tomova)... Vidim ja da se moram malo nać s Alenom i Vladom - čisto radi razmijene iskustava i najnovijih spoznajnih dosega - praši me u zadnje vrijeme Alzhajmer pa ne mogu odrediti idem li na WC ili činim sam sebi zadovoljstvo...:)))

    avatar

    17.05.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Bego: Daj molim te, ne razbijaj glavu! Nema kopirajta kod općeg dobra, pogotovo je svejedno tko je što smislio u slučaju prijatelja K i mene. Ali ako ćemo cjepidlačit istinoljubit, onda istine radi treba reći puni naziv: Udruga za zaštitu LJUDSKIH dužnosti, kao opreka raznim udrugama za zaštitu LJUDSKIH prava. Taj pridjev je dosta važan jer se inače promijeni smisao. Ljudska dužnost broj jedan je biti čovjekom. Već to je teško premostivo.... ;)

    avatar

    17.05.2008. (19:47)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    I ti i ja novac i demokraciju doživljavamo kao nužno zlo. Niti jedno ne odražava vrijednost pojedinca, ali je odličan pokazatelj općih vrijednosti unutar društva – o kojima sada ne bih jer me sramota što sam čovjek. Hvala na nezasluženoj pohvali koja budalu uzdigne a pametnog spusti.

    avatar

    17.05.2008. (23:50)    -   -   -   -  

  • Bego

    @alkion U sustavu vrijednosti gdje je jebavanje dječaka u guzu dio duhovne prakse, drkanje se može shvatiti kao lagana meditacija na Svevišnjega.
    @ludlud Ne, ne, ne razbijam glavu! Takvo nešto je kod mene teško i razbit. Samo sam htio biti uljudbeno istinoljubivočast. Ono što je bitno, ako je netko LJUD: nema prava bez dužnosti. Ako je netko spreman prihvatiti sve svoje dužnosti kao ljudsko biće, automatski ima i ljudska prava. Ostali (neuki, prevaranti, lopovi, snobovi, kvaziintelektualci, neki političari, etc.) imaju prava kao i životinje. Odatle i navala društava za zaštitu životinjskih prava.
    @veleBeat I ti i ja civilizaciju doživljavamo kao nužno zlo. Jer po društvenim mjerilima, civiliziran je onaj tko se uklapa u civilno društvo, a po prirodnim mjerilima, civiliziran je onaj tko se uklapa u okoliš i tu ne pravi nereda i zagađenja. No, to su sve pizdarije. Po kozmičkim mjerilima, civiliziran je onaj tko je pomiren sam sa sobom. Pohvala tebi nije nezaslužena.

    avatar

    18.05.2008. (05:31)    -   -   -   -  

  • alkion

    Kako i sam reče a po prirodnim mjerilima, civiliziran je onaj tko se uklapa u okoliš i tu ne pravi nereda i zagađenja... dakle nije uopće problem u j....anju u guzu ili neku drugu bužu - (neki to vole vruće)... No je problem kad se ta tako lijepa prirodna radnja pretvori u onu dobro poznatu: "J...vanje u zdrav mozak." a opće je poznato da mozak ne trpi nikakva rastezanja i strane predmete u sebi... a ruke su nam vezane...

    avatar

    18.05.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    300 ti eurića ... di je to sića ?

    avatar

    18.05.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • Elyca

    ja samo znam da sam ja peder :-))

    avatar

    18.05.2008. (12:55)    -   -   -   -  

  • Peška

    hihihi, pogledala san ono. i riknila!

    avatar

    18.05.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ely voli muške, Ely voli muške, ahaaa... :*)))

    avatar

    18.05.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Pratin gitak, vidila to, al na spisku nema Špice, moš mu dat lovu kad ima potvrdu da nije huligan :)
    Nego, voliš li ti čaj ?

    avatar

    18.05.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • Irida

    Begfo, toliko sam zauzeta da vrlo rijetko komentiram, ali čitam te ja čitam...i svaki put se cerim imam zeta sa sličnim smislom za humor, pa i tebe ponekad osjetim k'o neki dalji rod....e, a jel' imaš sad 300 jureka, baš bi mi dobro došli?

    avatar

    18.05.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  • lukrezio

    Bego, nisi se dosjetio dobro. Trebao si skenirat tristo eura i poslat mu ih na mail ( podrazumijeva se, u prirodnoj veličini )..sve što treba je onda samo ih označiti i printati, i to j to :)))))

    avatar

    18.05.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • Peška

    dobro ti je @lukrezio pridložija:-)) krajen 90-ti na sastanak u moje poduzeće doša pomoćnik jednoga ministra, a na naš teret. kako mu se žurilo poć ća, a nismo u blagajni jemali gotovinu za isplatit dnevnice i trošak puta bija je malo ka snervan. ja san mu lipo rekla - ajte vi lipo tamo di tribate poć, samo mi ispotpišite putni nalog. kad stignete pošaljite mi broj, a ja ću van poslat pare fakson. složija se na prvu i cili sritan odletija priko vrat. jebateled, kad su pomoćniku mistra vridile faksirane pare šta ne bi i špici!! (znan, hahaha, znan štaš mi reć na ovo:)))

    avatar

    19.05.2008. (07:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...