Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • mijao

    Ovo sve je upravo slikovit prikaz društva u kojem živimo: kada je netko medijski interesantan (u ovom slučaju M. Pukanić i to isključivo zbog svog supruga) tada su ga pune novine bez obzira na temu događanja. Svi su se strčali i imaju nešto ozbiljno za reći. A ostatak građanstva šuti i trpi i to ne samo gnjavažu medijski napuhanih tema, nego i neučinkovitost javnih službi. Jer u slučaju M. Pukanić djelovali su i hitna i policija i tko zna još tko. Da se nije radilo o istoj, niti bi došla hitna niti policija - eventualno tek na uviđaj kad netko rastrojen počini štogod.

    avatar

    09.05.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Pluton

    A što se može reći o moralnim načelima osobe imena Andrija Hebrang koji je kao ministar zdravstva RH utekao iz iste te RH i rutinsku operaciju obavio u Austriji? I nakon toga tko je on da o bilo kome sudi i koliko takav sud "vrijedi".
    Jadni smo ga mi s ovakvim "rukovodstvom".

    avatar

    09.05.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • rupert

    A valjda je tu sjednicu vodio u duhu onih čuvenih 10% (ne mislim na provizije već na laganje).

    avatar

    09.05.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..ovog puta se nebih slozio sa tobom inace se u svomu slazemo kao i uvijek..to je bar poznato,kad smo oboje toliko objektivni i politicki neutralni sto se vidi iz mojih komentara i tvojih postova..dakle nebih rekao da je milanovic kao staljin,iako metode slicne ali nisu iste,milanovic nikad nije bio na vlasti nikoga nije poslao ni na gulag ni na goli otok,jos nije a vjerujem da i nebi,sto je on napravio tek se rijesio svojih suradnika,jos sastavlja vladu i pola godine i vise nakon izbora,mladez ( pardon omladina ) mu pise prijetece poruke i govore mrznje po web sajtovima ako ne mislite kao veliki sef ,ali to jos nije kao staljin,stoga mi nemamo svoga staljina,imali smo ga,ali on je umro prije 28 godina upravo prije pet dana bila 28 godisnjica smrti naseg malog staljina,stoga u hrvatskoj cvijeta tisucu cvjetova demokracije ( mao -the china) ..nema staljina,nema tita..

    avatar

    09.05.2008. (16:19)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Hebrang je jedan od najnesimpatičnijih osoba ....Strijelac kad treba PAMETNO GADJATI" a pametnih nema na dometu....

    Loše djetinjstvo, odricanje svog židovskog podrijetla, sjena oca , ne razgovaranje s majkom....nije to slika dobrog čovjeka. Bar ne slika koju bih voljela imati u očima kad govorim o ljudskoj dobroti

    avatar

    10.05.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • Mario

    @ Tinolovka,
    kakav Milanović, pa jesi li uopće čitao tekst, vidio sliku, pa ne govori se o Milanoviću već o Hebrangu.

    avatar

    11.05.2008. (21:05)    -   -   -   -  

  • mesija

    hehe javi se na 0981372543 ili 0919246539 iam zanimljive informacije

    avatar

    11.05.2008. (22:59)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Hebrang mi se gadio uvijek (mislila sam da mi se najviše zgadio kada je rekao da Hrvati ne peru zube, pa im stoga treba naplatiti stomatološke usluge, onda me zahebo, da prostiš, pa rekao da nije on laga, nego samo nije govorio istinu, a to nikako nije isto, pa mi se zgadio toliko da sam pomislila da više ne može, no, onda me, naravno, demantirao i izvalio ovo o slučaju Pukanić), a sada mi se gadi najviše do sada. A o krivnji medija je najlakše raspravljati. Za sve su krivi mediji. Krivi su za sva zla svijeta. A to je najlakše tako jer onda ne mora nitko odgovarati. Da je krivo ministarstvo zdravstva, ministar bi morao dati ostavku. Kako bi onda pronašli nekog malo glupljeg da obavlja taj posao? Krumpir to ipak nije u stanju. Da je kriv MUP ispalo bi da Kiro i nije najgore što se dogodilo. A mediji su dušu dali da budu krivi a da nitko ne odgovara. Ministarstvo medija nema, objavljivali su svi gotovo jednako, tako da nikoga ne treba posebno isticati, osim Nacionala, ali to je priča za sebe... I eto. Da bi jedan zlostavljač dobio lovu koje je vlasnik njegova supruga, trebalo ju je spakovati u ludnicu, proglasiti poslovno nesposobnom, i gotovo. No, kako to nije uspjelo, ajmo pucati po medijima. Mediji nisu trebali izvještavati o tome, pa bi sada Mirjana Pukanić bila poslovno nesposobna, zlostavljač Pukanić bi imao svu lovu, ne bi se morao tražiti krivac za ovo ili ono... i svi bismo mirno živjeli. Ah ti zločesti mediji....

    avatar

    12.05.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • fabulic

    ...treba ga pitati što je radio na grobu POGLAVNIKA ANTE PAVELIĆA !!!!

    avatar

    12.05.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • mazica6

    Pročitaj što mi se dogodilo! Grozno je! pazi! Manijaci šeću Zagrebom!

    avatar

    13.05.2008. (02:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...