Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Kenguur

    Hehhehe meni je ovih dana svaki dan kao Cetvrtak ali briga me,
    jos nekoliko dana pa odmor u Hrvatskoj :))
    Ceka me prasence na raznju ))))

    avatar

    08.05.2008. (07:25)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    I horoskop kaže da je za strijelčice četvrtak najbolji dan, a bome sam to znala uvik.
    Ako ti, ja i horoskop tvrdimo isto onda je to znanstvena činjenica, jel tako ? Baćin draga, moran hitno uzet odmor od bloga jer nisan samo noću ode nego i po cili dan.

    avatar

    08.05.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    ni ti laka jube moja akojisikuraconolikobeštimji upotribila na beštije ,,,pasmatermaterpasatripiške četvrta za žuntu ,,,,jeli tebe ono vino ošamutilo bogati je jemaš veliki guc maja moja ,,,,a meni je svaki dan nedija ,,,činin fintu da je tako i super mi je ,,,,nika neznan koji je dan ni koja ura ,,,,,nečitan novine negledan tevej ,,,,,izgubljena san u vrimenu i prostoru ,,,,,kukuriču vamo i komene ,,,al me to ni briga ,,,al ča mi maške gredu na živac jebaihmačak više su mi žigericu počučale ,,,bate urliču ka da niku stvar nisu vidile o stolječa sedmog ,,,,ka da in je potriba o tega ,,nebi da in je zlatni bogati ,,,,kurvače od mašak ženo moja ,,,izađen na balaturu i samo šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicajen kurbajen gospajen ,,,,zapopizdit mi je ,,,vratin se u posteju ,,,pokrijen se donosa ka ono opet mjaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu ,,,,,jebenti ako neču kojoj čiket stavi i u guzicu koliko su mi dopizdile jema tri miseca da je veljača prošla a one bi se još guzile ,,,pari da mi nebi ,,,,a nepuštamo glasa ,,jel tako anči ,,,,,,uuuuuffff
    jubin te jube moja ,,,,,tebe i onu lipu demejanicu ,,,,,,,,,i sritan ti četvrtak !!!

    avatar

    08.05.2008. (08:11)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Živio četvrtak, iako ne znam zašto, meni svaki dan isti, a bome ni s datumima ne stojim dobro.
    Mene zajebe laptop i zurenje po internetu pa stalno kasno liježem, a što kasnije liježem to mi se manje i spava, a živčana ko kučak, zato zadnje doba pazim da idem ranije leć i ujutro budem mila, draga, lijepa ma što ćeš poć govorit, kiss setemanice.

    avatar

    08.05.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Katja

    Ne bojin se ni pivca, kamo li skitanja po svitu :))) Malo pazin di iden i uzdan se u sriću da će sve bit dobro, al da bi zbog straha stala kući ne dolazi u obzir. Ba draga, znan da znaš kako je nama koje uvik svrbe tabani :)))

    avatar

    08.05.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • greentea

    ajme, ne znam otkuda da počnem, tako ti je inspirativan ovaj post! ono za kengura-normalno, ja se njega već odavno bojim, taj najprije pojede, pa se onda pita: a,što je to bilo? teško je jednoj dami s njim, jer on nije čuo za rukoljub, u njegovom svijetu postoji samo sisohvat...tak da sam zbilja prestrašena kad idem na njegov blog-nikad ne znaš hoće te sažvakat ili ispipat.
    no, moram priznati da me tvoje religijsko opredjeljenje (koje poštujem) koje se iščitava između redova zbunilo! koje si ti to vjere u kojoj je ponedjeljak dan za nemrdanje? po onom koliko voliš četvrtak rekla bih da ti je to svet dan-znači da si sai babin sljedbenik, ali nemaju oni ništa protiv zasukanih rukava ponedjeljkom. ja imam, naravno.normalno. normalno.
    u svezi onih što smatraju da se može radit, a plaća nije bitna- izvoli da si smjesta usvojila radnu etiku vrhunskih kurfi profesionalki-ništa bez love, bre! inače buš imala posla samnom, pa buš vidla kaj je profesionalizam! jasnoooo??!! jasno da je jasno. jasno.
    i ja volim četvrtak. ode danas u kneževe vinograde na žablje batke. nadam se da su sve žabe uspjele klisnut na vrijeme, u svakom slučaju društvance se zapalilo za tu ideju. ja ću ipak vjerojatno pohane lopoče s mladim maslačcima....jučer sam si pravila paprikaš od vrbovača i šampinjona-bilo je mljac super. a, što ti kuhaš svaki dan? stalno kukaš da stalno kuhaš...a, štoooo?što?...moram sad poć....al opet ću ja doć...pa-pa:))))))))))))))))

    avatar

    08.05.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • oldbat

    najvolin četvrtak. Koja je to lipa priprema za pertak.
    Nesmin te tamo kod Zore pitat da me ne uvati u đir. Šta si ti učinila sa glavoboljon. Od onoga sinoć. Vidin da ti je dobro. Sva si slova na tipkovnici uspila nać. Mene nešto valja. Šta misliš da stavin glavu pod špinu ?

    avatar

    08.05.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • levant

    ja do tebe jako teško dođem. post pročitam ali komentari se otvaraju satima. tek toliko da znaš da čitam a komentiram onda kad mi dozvoli nakon par sati, dana, tjedana da nešto i kažem.
    a usput, sad sam zaboravila što sam ono htjela reć?!?! :)))

    avatar

    08.05.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    O, četvrtak nam je uvijek bio dan za bančenje...dok se još bančilo, haha.
    Na povratku bi kuma i ja u kakvoj pekari kupile friški kruh za doma i burek za po putu; burek bi zginuo on d fejs of d plejs, a kruh...hehe, njena nona bi kasnije išla rezat fetu za marendu, a štruca šuplja, skroz na skroz! To ti je kad se kokoše ulove kokodakat oko 6 ujutro, u autu parkiranom pred kućom...čop-čop i nema sredine, samo korica ostade...
    Eh, tempi passati...sad mi samo mobitel kukriče, i to ako bog da. Oh, yes...
    Nego, koka moja, di nađe čiken song?! Legla mi je k'o čiken sup, čista likarija, LOL!

    avatar

    08.05.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    slažem se s tobom. najbolji dan. bravo.

    avatar

    08.05.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • oldbat

    Anči, spasi !!!! Eno je kod mene doša niki Brstivica Boy. Doša me, da prostiš, napastovat. A ti dobro barataš jezikon, tj. lipo pišeš postove, pa bi me mogla doć obranit. Baren verbalno.

    avatar

    08.05.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    @klokan- izjelico,i ja volim pečenje, ajde, ajde, nakon toliko posla pa onda preseljenje....zasluži i tvoja familija malo odmora ;)
    @kore, kako san i ja rekla. pomalooooooooooooo
    @zore- s maškama si se zaratila? nemoreš tu izać ti s lovorima na vrh glave nikako! mačja divizija je nepobjediva. a ča se tiče beštima, to si ti nešto krivo vidila jer ja ne beštiman nikad, ni prije ni posle, samo za vrime. ha? ne znan ja o čemu ja! ;)))) baćin! (je, iman ja veli cug ;)
    @slađo- I JA PLANIRAN TAKO, DISCIPLINIRAT SE ČIN PRIJE! ;)
    @kate- tako je! ako triba robu prat na maštel, noge mi se presiku od straha, ma ko triba povuć do dalekog istoka za popit sake uz seljake, nema frke, skaćen odma i krećen! ;)))
    @zelena????? žablje krake! kao prvo-fuuuj?! kao drugo- ne vjerujem da bi ti to jela, bit će prije pohani bućin cvijet ;) nismo mi svi ko klokan ;) ja otvorim raspoloživa sredstva i mozak sam od sebe iz priloženih namirnica skombinira najbrže moguće gotovu varijantu. tako danas imam juhu od povrća ilitiga maneštru podebljanu s malo krumpira i kuhane slanine. ima da padre plače u pijat, zato solim manje ;)
    @ružo koja glavobolja? mene boli glava kad ne kušan od dumižane....sad san ko PUPOLJAK hahahaaaa ... brstvica je samo malo zastranil, ne zamiri mu ;)))
    @levant- ti ovo čitaš!? no, malo sam uzela kacavidu iliti šrafciger pa vidi jeli sad šta lakše ;)
    @mmmm, jutro s ekipom dočekat.....u prvu butigu kupit sira ementalera....mmmmmm (još mi ni gotov ubed pa hehehe DOŽIVLJAVAN TE kad spomeneš gušti ;))) !!!!!!!!!!! ajme jadna joj baba, morala je kuću prevrnut iskat miša ;) čikin song u čast emancipacije ;)
    @pušmipulmi- pa da...nema do četvrtka! ;)))
    @svi- iden gledat ako je kuhano, kruli mi malkice u provaliji

    avatar

    08.05.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • sewen2

    Meni su svi dani postali isti. Svaki dan mi je ponediljak, jebemumaloga miša. Popizdija san skroz. Ništa drugo ne znan, vengo radit. Nijancu špirita nima u meni. Onda se zavalin u sidalicu i drkeljan po kompjuteru - a sad će lito - valja puno tega prominit!

    avatar

    08.05.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • www.boljun

    Eeeee...šetemana....ma di ćeš gledat da li je bicikla skupa ili je jeftina....frene i to...to su sve nebitne stvari......Što se tiče četvrtka...imaš pravo...lijepi je to dan jer pomalo miriši na vikend......jedva čekam da idem na ferije pa da zaboravim koji je dan uopće....Pozdrav

    avatar

    08.05.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  • mare

    ma četvrtak je prekrasan dan........tri puta hura za četvrtak.......:-)
    tebi draga milion jubaca..........samo sam te malo virnula da znaš da te pratim.......:-)

    avatar

    08.05.2008. (19:40)    -   -   -   -  

  • greentea

    nisam, darling, nisam alergična na topolu, već ona sada u tolikoj mjeri cvate da se od njezinog cvijeta jedva diše. to zato što to leti zrakom u ogromnim količinama, a sve fakat izgleda kao da je grad posut iz aviona nekakvim paperjem. to ti ulazi u nos kako dišeš, škalja, svrbi i smeta...poživčaniš! ah...nije lak život na kontinentu...a, ti tamo kukaš! ni topole nemate! pih!:)))))))))

    avatar

    08.05.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    jebenti prvo sam mislila da pišeš o sex-u, od ponediljka si svjesna da se triba ,mrdat, pa si priskočola na sridu, mislim si ja, je napeto, pa se nisi, pa četvrtak, veseli, mislim si, evo ga na, sad će se mrdnut, a ono, jebiga, ništa, nije to što ja mislim.

    avatar

    08.05.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • dome

    Be, a nemaš magaarca u misto. Kad on zareve, cilo se misto trese!

    avatar

    09.05.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Samo da te pozdravim prije nananja - bačin, draga! Nisan stigla pročitat, sutra ću.
    Imaš kod mene nešto za dobro jutro! :-))))

    avatar

    09.05.2008. (01:31)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    petak oooooooooo yeah !!!

    avatar

    09.05.2008. (09:40)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Jutrićko, Šetemančiiii...ajmo, ajmooo, na noge laganeeee!
    Ne mi biti slabe volje,
    pazi vamo, bit će bolje:
    stig'o petak, blože nam pomozi
    jer @boljunu narastoše rozi ;-PPP
    Ovo ti je uputnica za specijalistu smihologa, ma znaš i sama...nema ni kljunić, ni krilca, ni perca, nego....LOL, odi vidjet...

    avatar

    09.05.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    a majke ti jesi spaljendura :))) hahah jadne kokoše, kad saznaju da si fejk, da ti nisi nikakva kokoš, a joj kaj će onda bit?
    a muškići, ovaj pardon kokotići, ajde, ajde vrijeme je da shvate da je vrijeme kompromisa lol
    mogu valjda bit i ženske budilice, ne samo muške, ako ima žena šta voze vlak, a ća ne bi budile i svit?

    avatar

    09.05.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...a meni danas ko sudnji dan izgleda...

    avatar

    09.05.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    @sewen-dragi moj, uvatila me malinkonija. odslušala pismu, pomislila kako te volin ča si mi ju našal, ...ali čekaj, moramo se uprit i nasmijat, i reć-je, triba minjat baren budande svaki dan, da nas ne zagrabi svakodnevnica, baćin dragi moj dobri
    @boljun-a ki će ti rozi nosit blogati, veći su od tebe! ;))) isto, želin ti da zaboraviš ki dan je ;) ča prije!
    @o mare! ča mi je drago ! cviće moje, neka si ti dobro a za blog ćemo lako! baćin!
    @zelena drago mi je da nemaš alergije, a mi imamo bor i kad požuti otok od njegove "prašine" to ti trebaš vidit. idem uskoro u ekspediciju tražit topole! da nema! mora bit! ;))))) ipak smo mi neka arba, zelena
    @fato! ne moren biliv it ! pa znaš da ne bi ja o tome, ajme meni! ;)))))))))))
    @dome darling, kod nas revu naravski, oni dvonožni. na četiri noge su mi dražji ki put, a i nima ih nego samo za slikivat ;)
    @gustirna!!!!!!! vidila san ! ma osmjeh mi se razvukal od uva do uva! ;) i bi mi toplo oko srca, i lipo ... fala ti, takovi momenti volin!
    @drugarice zore- yeah baby (čitaj u ostinpauvers stilu ;)
    @medena, doktorice, uputnica iskorištena! ;) i ja bi s tobon u metropolu, morebit bi i stigla, ono, brod, vlak, bus, tramvaj i pješke ;))) ti jarca! guštaj sa zonom, bčago ti se!
    @frenja/pikula ;)- nema razlike, nikad me neće skužit! ;) i naravski, (ovo vidiš samo ti i ženski svit- a i mislin i virujen da će kokoše naučit gledat na sat, pa neće trubit u 3 jutro...a u dogledno vrime naučit će sat i navit pa će zvonit umisto njih a one "sve 4 koje4? u zrak)
    @bellarte-kako to, benti sudnji dan, viruj mi da ni! to smo već prošli, sad gredu samo osrednje dobri i loši...kako si učinimo....A JEL GA MOREN PIZDIT !!!!!!!!!! :))))))

    avatar

    09.05.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ni mrve napredka kod tebe nevidim kak me nije bilo,,nepopravljiva,,samo su kokoši i bioritam mačaka falili,,kak si mi nedeljkice,jesi ostala jedra dok me nema il je netko ispija rosu s tvoji butova,,

    avatar

    09.05.2008. (13:33)    -   -   -   -  

učitavam...