Komentari

blogdekameron.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • srdelica

  bas, zacarani krug. nista vise isto i nista se ne moze prominijeniti. ali, sunce
  grije prekrasan svibanjski dan.

  avatar

  07.05.2008. (07:54)    -   -   -   -  

 • Hopey

  Baš me utjeskobio kraj. Ne zato što tako završava nego si ga, Zono, majstorski napisala. Uživah...

  avatar

  07.05.2008. (08:40)    -   -   -   -  

 • Virtuela

  potpisujem i hopey i srdelicu; baš me unespokojio kraj + više ništa nije isto, a opet sve je fakin isto, isti smo svi mi pod istom kapom nebeskom.

  avatar

  07.05.2008. (10:28)    -   -   -   -  

 • MiniMaxine

  Sumrlj od jagode...dvije kuglice sa šlagom i posipom od gorke čokolade.

  avatar

  07.05.2008. (11:10)    -   -   -   -  

 • Koraljka

  Da, tako to biva.

  avatar

  07.05.2008. (20:40)    -   -   -   -  

 • Tri Pojma

  @srdelice: grije. fotosinteza u punom zamahu. doduše, navečer na papir bljucnem malo ugljika, al' brate mili, meni ne škodi pa se ne zabrinjavam previše ;))
  @hopey: hvala. i ja bih sada uživala da se ti lijepo vrneš ;))
  @virtuela: manje-više isti. samo su neki jednakiji... ;)
  @mini: ma razmišljala sam ovako: svarno postoje ljubavi i preljubi koji ostaju kao mrlja, ali barem znaš da si jela jagode... najgore je onda kad ti se čini da je ta ljubav ptica koja te diže u neslućene visine, a ono, na kraju, na tvoju haljinu od teške sive svile padne ptičji drek... ne ostanu ti čak ni iluzije. možeš se praviti da to nije to, ali miris kaže svoje... :))
  @koraljka: ne nužno. ja sam hlebinka do kraja. ;)

  avatar

  08.05.2008. (09:09)    -   -   -   -  

 • Shelly Kelly

  .....ufffff..... treba osnovat stranku. ili udrugu. ili tak nekaj. da si skupa zastupamo... .......uffff....
  :-/ ;-)

  avatar

  08.05.2008. (09:22)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  pročitala sam priču jedan put, drugi put i tek sada nakon trečeg čitanja mogu nešto napisati. Trenutak ukradene sreće u prenoćištu za preljubnike.........najelegantniji žohari koji postoje u mašti zaljubljenih u trenutke, koji kao crvena jagoda ostvaljaju trag na svilenoj stvarnosti iz koje ipak ne žele otići...............crveu mrlju ne mogu isprati sljedeći trenutci...........ona podsjeća, ona upozorava na uzbrdicu koju su morali preći da bi napustili trenutak sreće...........zašto je to tako??? zašto svjesno, uz užasne napore razbuktalih osjećaja, napustati sunčanu oazu snova, zašto se ponovo prepuštati zgužvanim slovima koji ispisani na papiru nisu dohvatljivi, nemaju boje ni mirisa.........Vožnja u stvarnost, polagano, sve polaganije napuštanje treperave sreće ispod reprodukcije svetca zalutalih putnika...............ruka na koljenu, zadnji dodir, nježnost kojom se opraštaju od trenutka da bi se ponovo prepustili žudnji i čežnji za ukradenim trenutkom sreće u monotoniji koju nazivaju život..........Zašto je to tako, a da doista nije tako ne bi iz univerzuma misaono- osjetilno- osjećajnog autorice izrastale ovakve prekrasne priče....... priče koje mnoge nesretne duše pozivaju na pustolovinu iza vrata života koji žive.......

  avatar

  10.05.2008. (10:26)    -   -   -   -  

 • Tri Pojma

  @shelly Kelly: pojasni ;)
  @odmor: priča možda je lijepa (nije do mene da to govorim jer sam je napisala, ali ova i je svakako jedna od najdražih mojih), ali tužno je kada do takvh stuacija u životu uopće mora doći. ;)

  avatar

  11.05.2008. (15:59)    -   -   -   -  

 • delfina

  Pa eto, tako to biva kad ja čitam na poslu gdje komentirat ne mogu pa ispade da sam koza koja ne samo da ne piše priče nego ni ne posjećuje. Jagode na svili, volem sliku.

  avatar

  19.05.2008. (03:49)    -   -   -   -  

 • jagodnjak

  Fuj. Mršššš

  avatar

  02.07.2013. (21:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...