Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Viola (sul palco)

    dijete stedi za flautu ?!?!
    ajme kako super :)
    pa kupite joj neku polovnu yamahu za početak :) sve je dobro dok ne traži zlatnu :)

    avatar

    05.05.2008. (08:50)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    tesko je to zadovoljiti sve koji bi te zeljeli vidjeti pa odradjivati te drustvene vikende. kod nas je slicno pa moramo otkazivati termine jer smo prebukirani i nekad se jednostavno samo zelimo odmoriti i vikendom ostati doma.
    nego lipa moja da znas da sam prepoznala mojeg malog u ovoj curici :))). i mi pomalo lipsemo ali stalno pokusavamo uzeti malo aktivnosti da njemu ne bude previse. ali na ovom primjeru mi se cini daje tesko da ce im biti previse. ali sto je najbolje ja njega ne vidim kao neko posebno dijete iako ak pogledam bolje, mozda i je poseban :)
    moj sad stedi za fotoaparat a klavir zeli svirati isto od trece godine..samo sto mi nismo dali :) jer su nas tako savjetovali. mozda smo pogrijesili, mozda to ubija zelju....ali trebao bi poceti od jeseni. i on bi sve odjednom, i violinu i gitaru a mi bremzamo...joj, trebala bih popricati s tom tvojom frendicom, mozda uzasno grijesimo jer ne dozvoljavamo sve odmah.

    avatar

    05.05.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • jja

    Ako hoces ja vas spojim ;-))

    avatar

    05.05.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Za kozmetiku nemam što dodati, as usual, ali bih izrazila oduševljenje tako svestranom i kreativnom dječicom. I dijelim tvoju želju rađanja barem upola tako posebnog djeteta :) Predlažem da nam malo opišeš postoje li neke spoecifičnosti u njihovu odgoju i navikama roditelja, tj bilo što čime su možda pridonijeli toj posebnosti ili su, pak djeca sama od sebe takva postala, najvećim dijelom? :)

    avatar

    05.05.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • jja

    Kinky - ono sti bi mi sad palo na pmet je da se djeca nisu nikad fizicki kaznjavala ali su postojale granice i zabrane, da su im roditelji nastojali ugraditi bas taj osjecaj za bliznjega, informacije ce vec dobiti za vrijeme dugog obrazovanja ali napraviti ljude - to je vec malo teze. U toj kuci se ne psuje (nikad ali nikad) zna se kontrolirati agresija, mnogo se bave sportom i mnogo se bave djecom.

    avatar

    05.05.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    nema šanse da popamtim sve te dobre i loše kreme.. osim što se užasavam išta pogledati (sjetivši se tvojih postova), ahhh... bolje da ne stavim "na papir" što ja koristim.. he he...

    avatar

    05.05.2008. (17:38)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    jooooj ne mogu ovog malca pohvatati..sto cu kad me pocme ganjati za klavir.. uvijek mi je draze da dijete trazi nego da mu roditelj namece bilo to klavir, flauta, sport ili sto god drugo..pozdrav dok moj zvrk pored svih igracaka gura u usta vezice od baverina (partiklice, podbradnika).. to se zove kreativnost ;-)

    avatar

    05.05.2008. (18:56)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    JJA - lijepa definicija za djecu iako vecina austrijanaca oko mene odgaja djecu na isti nacin samo....ne mogu reci da imaju isti drive. mozda ipak to ovisi o aktivnostima i interesima roditelja?? sto kad su roditelji pasivni, ne bave se sportom, ne sviraju nikakve instrumente, ne zanimaju se za jezike??? iz mojeg iskustva - djeca su slicna njima.
    no dobro, razmislit cu o "spajanju" :))) hvala :))
    inace ti moram zahvaliti za odlican izbor za arte. gledala sam vec neke od stvari (npr. 21 gram) ali se veselim pogledati ih ponovno. jedini problem....ne mogu kopirati ovaj tekst i isprintati ga :(...jel ti to imas neke sigurnosne prepreke ?

    avatar

    05.05.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • ludemacke2

    zakon ti je blog
    joj ja sam za akne danas dobila neki losion s kindamicinom tak
    neš jel znaš šta je to
    možda
    ajd svrati
    do mog
    bloga
    pa odgovori
    pusa

    avatar

    05.05.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • jja

    je lipa mare, to imam neku zastitu za kradljivce. Posaljem ti tekst sad na mail, o.k.?

    avatar

    05.05.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • tyche

    Nemam sto dodati na kozmetiku :) ali sam smoothiese cini se i ja pravila iako to nisam znala - naime imam mali visenamjenski strojcek koji sam dovukla od kuce i kosa hranu - voce, povrce, meso - u stanju je od svega napraviti kasicu. Uvijek kupimo puno voca, a meni je zao da propada, nekad nismo puno doma pa ne stignemo pojesti sto inace pojedemo - pa kad dode do toga - dok je jos svjeze ja ga sveg iskoristim. Tu sam ja nabacala kojekakvog voca, dodala malo meda i usula jogurt - onaj obicni, domesticus vulgaris bez secera ( voooolim vocne, mogla bih zivjeti samo na njima da mi ama bas nista u zivotu ne zafali, ali kad okrenem casicu i procitam sto na njoj pise - opredjelim se za obicni ).
    Bilo je super ! Moze se drzati u hladnjaku do dva dana (ja ne bih duze) , ali mi to popijemo brzo.

    Ali od kad smo uzeli JACK LaLanne's POWER JUICER - sokovnik vise koristimo i tu dodajemo i mrkvu - vjerovala ili ne - s jabukom i narancom je izvrsno bez ikakvog secera ili meda. Taj drobi i usitnjava cijele jabuke s korom, naranci skinem koru da ne bude gorko, mrkvicu uzmem mladu i samo operem. Nisam jos probala napraviti smoothies tako.

    Ali smo veliki poklonici takve hrane/pica, savrseno za dorucak ili meduobrok.

    avatar

    06.05.2008. (10:32)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Jučer sam nešto komentirala ali vidim da mi komentar nije prošao! Blog.hr stvarno šteka!
    Kozmetika - nemam riječi, mogu samo reći da sam jako puno od tebe naučila i pokušavam to primijeniti na sebi! Htijela bi te pitati nešto u vezi kozmetike, mogu ti poslati upit na mail?
    Kumče - prekrasno dijete, svaka čast roditeljima koji su je takvu odgojili, sa takvim osjećajem za druge i savjesnošću za stvari oko sebe!
    Puno pozdrava!

    avatar

    06.05.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • tyche

    Koja slucajnost - jucer dobijem ovaj link od supruga mailom - sad sam tek otvorila -
    recepti za smoothiese - i sad recite da na svijetu ne postoje koincidencije !!!
    A nisam s njim uopce razgovarala o ovom blogu i smoothiesima :)

    avatar

    06.05.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • jja

    tyche i ja tako radim sokove :-) I ovaj sokovnik sa fotke imam ali onaj Juucier koji si prvo spomenula je bolji, zavisi kakav motor ima i jel sve metal ili je sve plastika ali ovi blenderi su zgodni ali ne nelju kostice. Ja imam gastroback, pokazala sam na forumu i zadovoljna sam. napravim si tak multivitamin (i sa krastavcima i paradajzem) i popijem kroz dan.

    Azriel - moze! Ako nije opsirno, naime u totalnoj sam frci sa vremena i svaki dan dolazim doma u deset navecer, dosla bih u osam ali ne zelim izostaviti sport.

    avatar

    06.05.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • orbica

    Njam @ smoothies! Bila sam spremna ubiti za americke no-sugar-no-additives-just-fruit smoothies. Ovdje ih mogu "naci" samo ak si ih sama smuckam doma. Sto se tice kozmetike, mozda je sreca sto imam toliko osjetljivu kozu, tako da mi sve te dermoabrazije, kiseline i sto jos ne, su apsolutna nepoznanica jer ih izbjegavam u sirokom luku. No cudim se da te firme ne zavrse s tonama tuzbi kad stavljaju toliko alkohola i stetnih tvari u proizvode.

    avatar

    06.05.2008. (19:00)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Vrlo korisni savjeti za fotkanje, ovo sa puderima me oduševilo.

    A glede djece, mislim da interese ipak nekako određuju i interesi roditelja. Mi planiramo upisati Vitu u francuski vrtić (jer je francuski naša največa ljubav :-) ) kad napuni 3 godine (prije ne primaju) iako zapravo nemamo pojma da li uopće ima smisla za jezike. Valjda neće imati traume od toga .-)))))))))9

    avatar

    06.05.2008. (19:36)    -   -   -   -  

  • jja

    champs ali roditelji ovdje djece nisu u prirodoslovnim vodama i ne sviraju ni jedan istrument. Ali lijepo sto se trudite sincicu osigurati ponudu a on ce vam vec dati signal kako mu je to sjelo. I ja volim tezu da roditelji malo usmjeravaju dijete ali ova djeca vrlo rano znaju sto zele i uspiju se za to i izboriti. Ja nisam bila takva, to sam naucila tek u odrasloj dobi.

    avatar

    07.05.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eto vidis kako je to kad te svi traze i hoce :-) tako je i meni kad dodjem u ZG pa bi se trebala rascetvoriti da sve stignem vidjeti i posjetiti :))))) imati pametno i nadareno dijete? A tko ga ne bi htio imati ??? koljac od jagoda zvuci mrak, no ja preferiram svjeze jagode i fajrunt :)))

    avatar

    07.05.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    ne nije lako imat taletiranu djecu, zapravo ja sam se uvijek pitala jel to blagoslov ili teret roditeljima.. jer uza sav talent, nije rečeno da će uspjeti, da će biti sretni..

    avatar

    07.05.2008. (17:30)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Sve knjige o odgoju kažu da je dobro dijete poticati da istražuje, da razvija interese, proučavanje, seciranje, sviranje.
    Ali nekako bi mi bilo logično da dijete nema baš obaveza ko osrednji manager. Kad uopće obitelj može provesti vrijeme zajedno ako to djete ide svaki dan na dvije vanredne aktivnosti a za pretpostavit je da roditelji rade?

    avatar

    08.05.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • jja

    Vikendom se druze vise, imaju jako lijepe vikende, puno prirode, izleta NISTA televizije.

    Nego jel nitko nije poslusao onu divnu pjesmu na youtube?

    avatar

    08.05.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • Mlada nevista

    Joj, znam za tu pjesmu... Naprosto mi je tesko vjerovati da ju je tako izvela ... Da joj nitko od bliznjih nije znao ukazati na greske.. Mislim, bas mi je tesko vjerovati.. A ti si stvarno napravila odmak od bloga. Nekad niti to nije lose, ali sve si nas prvo zakacila, a sad nas hladis :-) Salim se, naravno... Lijep pozdrav i ugodan vikend!!

    avatar

    09.05.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Poslusala sam pjesmu, to sam komentirala u komentaru koji mi nije prošao! Meni je ženska super, tako samouvjereno odgovoriti da ona pjeva pjesmu Kan Lee a ne Widouth you, i naravno na engleskom jeziku! ;))
    Odmah sam proslijedila mailom dalje... ipak je to nešto jedinstveno! :))

    avatar

    09.05.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    kako to da tako rano prikazuju porno film indija i sex on d road,,to kod nas nebi išlo,,a post je za mene kao da si me uvela u svemirski brod i tečaj iz aerodinamike,,uvjek sam se pitao kak vi žene znate koja krema ima da se maže a koja ne i kada,koja na koju ide i kada,i čemu sve to,,,imao sam jednu curu-ta se volila mazat jako,a ja kad se ljubimo ko da jedem kemikalije,pa se nisam volio ni ljubit s njom-što je previše previše je,kad god bih ju ljubio nisam imao cijeli dan apetita,,ps. jel ti stvarno vjeruješ u te kreme ps1. mi radimo u ponedeljak al zato u drugom tjednu 4 dana neradimo,nismo radili ni za maj 4 dana-s vikendima,,nije loše

    avatar

    09.05.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • jja

    Fizikalac ni mi za prvi maj nismo radili, isto produzeni vikend, a imamo i sljedeci tjedan praznik, Tjelovo ne? A za kreme - u neke kreme vjerujem :-)

    avatar

    10.05.2008. (10:48)    -   -   -   -  

učitavam...