Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • streformator

  Važna obavijest!

  Prosvjed na razini cijele Hrvatske protiv krivog provođenja bologne!
  Organizacija je u tijeku. Prosvjed je zakazan za 7. svibnja 2008. u 12:00 na glavnim gradskim trgovima (ili kako se sami dogovorite). Mole se studenti da se što prije organiziraju u gradovima.

  Nadamo se da će odaziv biti što veći!

  Više o svemu saznajte na http://streformator.blogspot.com

  avatar

  02.05.2008. (13:06)    -   -   -   -  

 • ja

  http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/05/05/0958006.html

  ''U skoro svim većim hrvatskim gradovima studenti će izaći na ulice, osim u Zadru gdje ne očekuju masovna okupljanja.'' citiram članak i on vrišti moj komentar.

  avatar

  06.05.2008. (11:08)    -   -   -   -  

 • primorac

  Nastavljam vlastitu izjavu i ostajem pri njoj danas, sutra i za sva vremena. Nikada niti jedan član AKSTU-a nije gledao vlastiti interes niti ga je ikada bilo strah za vlastitu budućnost kada smo stajali na čelu studentskih prosvjeda u zadru. Primali smo tužbe, prosvjedovali kada nitko drugi nije, razbijali nesposobne zborove i trpjeli uvrede. Međutim nikada nismo nastupali i nećemo za ničije interese. AKSTU podržava ove zahtjeve, podržava stav, ali će izaći na ulicu samostalno bez ičijeg mentorstva, ako bude izlazio. Prije svega kao i uvjek do detalja ćemo ispitati situaciju, zadarski studenti će uvjek moći računati na akstu, jer smo i osnovani zbog vas.

  avatar

  06.05.2008. (17:30)    -   -   -   -  

 • LoriCohen

  You are such an informative person, I must say. Just keep doing the great work, it has not only helped me a lot but I am sure, it has a great content for every individual out there.
  how to write a literature review

  avatar

  29.11.2011. (11:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...