Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • wiwa

    Glad je ovdje odavno već.

    avatar

    27.04.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    WIWA, odgovorit ću već ranijim tekstom koji se dobro uklapa u primjedbu da glad već postoji: "Čudno je stanje u Hrvatskoj. Unatoč svemu prividno se dobiva dojam normalnog života. Na tome "optimisti" mogu graditi tezu da i jeste sve dobro, a "pesimisti" tvrditi da se radi samo o prividu, koji će se kao balon od sapunice rasprsnuti u ništavilo.
    Ako sutra u trgovinama ugledate znatno veće cijene znat ćete tko je od ove dvojice u pravu. Samo to je zakon. Ostalo su priče; apsurdne, smiješne, žalosne ili tendenciozne."
    Tragedija Hrvatske je velikim dijelom u tome da gladni ne upravljaju državom, da siti gladnima ne vjeruju i da nema treće opcije koja bi uskočila u vozilo koje se strmoglavljuje i pokušala ga pravilno usmjeriti.

    avatar

    27.04.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • wiwa

    Pa kad nitko ni nije svjestan razmjera krize hrane u svijetu. A mediji ne žele govoriti o tome. Zato da se ne postavljaju previše pitanja o tome.To je i naš predsjednik rekao. Ja ovih dana planiram kako ću poslije studija, uskoro, imati svoj nekakav vrt i kokošinjac jer mislim da se sranje sprema iza ugla.

    avatar

    28.04.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Da, WIWA, puno toga se događa iza leđa građana. Mediji su komercijalno organizirani i gledaju djelovati tako da financijski dobro prođu. Ne postoji jaki medij koji bi svoj "osobni" interes podredio općoj stvari. To bi trebala biti recimo HTV, jer ju građani plaćaju, i ona ne mora biti jako tržišno izložena. Znači, HTV bi primjerice mogao organizirati istraživanje s pitanjem kojim putom ići u odnosu na hranu. Prijedlog vrta i kokošinjca, koji iznosite, može u našoj situaciji imati veliku ulogu. Jer, ono što je tisućama godina funkcioniralo i hranilo ljude, a to jeste okućnica, vrt, staja i kokošinjac, danas može opet dobro funkcionirati. Ideja mi se dopada.

    avatar

    28.04.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...