Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • caffeine

    Obama mi je daleko simpatičniji od Clintonove i McCaina, ne znam zašto

    avatar

    23.04.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Ne znam gdje je zapelo ali žao mi je što Obama nije pobijedio i izbacio gospođu Clinton iz daljnje utrke. To u konačnici možda neće biti dobro u odnosu prema republikanskom kandidatu jer kao što njemačka narodna poslovica tumači: Kad se dvoje svađaju, treći se raduje! Već sam naglasio zašto mi je Obama bolji; ne radi se samo o simpatiji nego o tome što iza gospođe Clinton stoje američki naftno-bankarski i krugovi GMO-koncerna, a to je smrt za malog čovjeka, običnog građanina. Na kraju krajeva, muž od gospođe Clinton potpisao je zakon o uporabi Genetsko-modificiranih organizama, i izvršio pritisak na znanstvenike koji su dokazali štetnost za ljudski organizam zbog nazočnosti GMO-a u prehrambenom lancu stanovništva, a i poljoprivredne površine se nakon desetogodišnje uporabe kontaminiraju za period od najmanje 50 godina jer taj GMO zahtijeva nevjerojatno puno otrovnih pesticida, a osim toga vlasnici licenci za GMO-sjeme se ponašaju kao faraoni prema puku-korisnicima njihove pogubne izmišljotine.
    Biti će zanimljivo pročitati koji bi uzroci Obamine oseke i plime mogli biti?
    Inače, unutarstranački izbori u Americi baš su odraz demokracije u pravom smislu te riječi, a ne kao kod nas gdje stranački vrh, a ponegdje dvije (HNS) a ponegdje čak i jedna osoba (HDZ) određuje tko će postati šef stranke, pa onda na formalnom izboru na stranačkom saboru postoji samo jedan kandidat (to smo imali u doba druga Tita kada je jedini kandidat za predsjednika Predsjedništva CK SKJ uvijek bio samo drug Tito), a ako se netko usudi suprotstaviti partitokraciji i autoritarizmu, kao što su dvojica u HNS-u, i kandidarati se za stranački vrh, odmah ih se na boljševički način eliminira iz stranke kao što se na pr. ponaša umišljeni Radmir Čačić čiji je otac bio poznati Titov tužitelj u doba obračuna s Hrvatskim proljećem. Samo zato što se netko usudio njemu biti protukandidat, odmah je nakon izbora za predsjednika stranke najavio obračun s protukandidatom samo zato što mu je bio protukandidat. Ne da u Hrvatskoj nemamo demokracije, iako je stanar Bijele kuće u Zagrebu nedavno tvrdio suprotno, nego nemamo ni minimum demokracije jer demokracija vajda počinje u stranačkoj bazi odnosno među samim ljudima u stanovništvu a ne da se dekretima, bilo stranačkim bilo u vlastima stanovništvu samo daje na zanje što će biti i kako će biti. Moram reći, makar to nije popularno reći u Hrvatskoj, da veliku krivnju za takvo jadno stanje kod nas imaju mediji jer što je neki naš političar veći balkanski mangup to ga se češće poziva u emisije da objašnjava na pr. borbu protov korupcije iako je sam dotični "tumač prilika" korumpiran do grla, jer ga je na pr. saborsko povjerenstvo za borbu protiv sukoba interesa osudilo kao političara koji je u sukobu interesa ali bez posljedica za javno osuđenog, naprotiv, nagrada za njega je da može u medijima neprestano objašnjavati kako saborsko povjerenstvo u njegovom slučaju nešto nije dobro shvatilo pa je pogriješilo jer on je poput djevice Marije;-) Pozdrav!

    avatar

    23.04.2008. (13:07)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    U Srbiji se priželjkuje pobjeda toga crnca, jer je pretpostavka da će Clintonicin šef diplomacije biti Holbrook, a on ne voli Srbe. Navodno je, prije bombardiranja 99-te, došao Slobi i rekao mu: "Vidite li ovaj stol? E, ovako će vam izgledati Srbija, ako ne kapitulirate!" Zato se u Srbiji već pjevaju pjesmice: "Barače Obama, budi uvijek s nama", a jedan je duhoviti novinar napisao: "Vladimire Putine, razmakni nam butine!"

    avatar

    23.04.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • bane

    Izuzetno mi je drago sto je Hillary napravila come back i pobijedila na primarnim izborima u Pennsylvania. Vjerujem da Hillary ima snagu i znanje kako pobijediti Barack Obama u preostalih 9 drzava i teritorija US. Sto su razlozi oseke i plime Barack Obama? Prvenstveno njegovo nedoslijednost, lazi i izmotavanje. Razlozi oseke i plime su izjave njegove supruge Michelle o tome "kako je po prvi put u zivotu ponosna na US", izjave kako "ce se crna US probuditi i dobiti", te njezine poprilicno rasisticke teze koje je iznijela u svojem "uradku" dok je studirala na Princeton University. Razlozi oseke i plime Barack Obama su rasisticke i anti US izjave i propovijedi njegova pastora Jeremiah Wright koji tolikom zestinom potice rasizam da je to za povracanje, te nakon toga Barack Obama laze kako nikada nije prisustvovao takvim propovijedima gdje njegov pastor propagira rasizam, da bi nekoliko dana kasnije sam sebi skocio u usta izjavom kako je slusao takve propovijedi svojeg pastora i da ih osudjuje. Tony Rezko je jos jedan udarac za Barack Obama, covjek koji je opce poznati prevarant(upravo mu se sudi) ima veze sa mogucim kandidatom za US predsjednika i muljama sa Barack Obama kucom u Illinois. Razlozi oseke i plime Barack Obama su doista odvratne izjave o bijelackom srednjem stalezu odn. radnicima koji ne glasaju za njega. Ima toga dosta o Barack Obama sto ocito HR mediji ne objavljuju, no te njegove izjave, izjave njegove supruge, pastora i osoba bliskih njemu ce biti finalni val koji ce potopiti Barack Obama.

    avatar

    23.04.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • wul3

    Ljudi, ajde plz klik da osvojim bedzeve na ovo

    avatar

    24.04.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ej a oće li barak dat sta novaca nama ? buš nan je da...

    avatar

    26.04.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • Gavin

    afwqfde here | read more... | site

    avatar

    19.12.2011. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...