Komentari

tablehockey.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zok

    dečki pa kak je bilo gore ?

    bok ZOk

    avatar

    09.04.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • zok

    bed je da vi niš ne pišete, tak da moram sa ITHF linka pokušati skužiti kaj se dole dogodilo? I da li može jedan turnir doma na vikend 19 ili 20 travnja ?

    avatar

    09.04.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • vjeko

    oj,
    pozdrav svima

    KiĆo.....BravO....BravO...Bravo....

    turniri su bili ok ,
    vidimo se Zok
    bok

    avatar

    09.04.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • Marko

    Prvi dan u Budimpešti;Imali su dobre stolove i solidan system.
    Ušao sam u najjaču grupu,ali sam bio preumoran da napravim nešto više.
    Vozio sam po noči , da bi ujutro bili na turniru.Moram priznati da je Nataša(GPS) bila super i da smo stigli bez greške.

    Drugi dan manje umoran,ali razočaran sa više manje svim čime se moglo biti razočarano.
    System totalno neprilagođen,stolovi se tresu,neki previše podmazani.Odmah na startu neugrijan sam morao igrati dve tekme za biti ili nebiti.Koje sam izgubio i upao u grupu B.
    Tamo sam igrao ok i pobjedio skoro sve rivale.No par utakmica na lošijim stolovima bilo je presudno za pobjedu grupe:-(

    Bratislava je dokaz da za stolni hokej pravilo od 3 boda za pobjedu nije dobro i da otvara vrata sreći puno više nego kvaliteti;.-)

    avatar

    09.04.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • Kristijan

    Bok,

    BUDIMPEŠTA

    Ja sam u Budimpešti imao poprilično pauza u grupi, pa se znalo desiti da ne igram po 4 tekme pa igram jednu pa ponovno ne igram tri utakmice pa igram 2-3 itd... nikako se nemožeš zaigrat (što je dosta bitno jel nas je u grupama bilo dosta podjednakih, mislim da su te grupe bile premale kod mene je mislim bilo 14 igrača). Vjeko se nažalost nije uspio ugurat u A grupu a Marko je to pošlo za rukom, na koncu mislim da su obojica odigrala solidan turnir. Što se tiče finalne grupe tu je bilo svega i svačega, malo dobim pa izgubim , pa dobim jakog protivnika pa izgubim od nekog za kojeg sam bio uvjeren da ću ga dobiti-,itd... na kraju se desilo i više nego što sam očekivao te sam uspio završiti 7 u grupi s čime sam ušao u Play OFF i igrao protiv odličnog mladog Blaška (SLOVAK) koji je završio kao 2 u svojoj grupi. Iako je on od kad igram stolnihokej puno bolji od mene na ratingu mislim da se u našim utakmicama to uopće nije vidjelo, zapravo 4 tekmu sam ga razvalio, a 5 i 6 me dobio na Sudden death (zlatni gol), svaka je tekma bila vrlo knap a ako se uzme u obzir da sam do zadnje sekunde u 6 tekmi vodio sa 4:3, i da mi je dao ful ful sretan gol, mislm da on može biti sretan što je prošao u četvrt finale (završilo je 4:2 za njega u matchevima). U svakom slučaju ja sam sa rezultatom tj. 15 mjestom bio i više nego zadovoljan jel to znači cca 750 bodova što je dosad moj daleko najbolji rezultat. Što je još zanimljivije Shoji Handa (japanac) je naš PLAY OFF snimao cijelo vrijeme s kamerom , pa tko zna možda se i pojavim na YOU TUBE-u. Daljnje tekme Vjeko, Marko i ja nismo gledali jel smo se žurili u Bratislavu , a bili smo i poprilično gladni, umorni i ......

    BRATISLAVA
    Jedna riječ u svezi organizacije turnira "loše" mislim da je naš Summer Cup i Zagreb Open daleko bolje organiziran turnir nego što je to ovaj put bila Bratislava (SLOVAK OPEN). Stolovi u osnovnoj grupi su bili katastrofa, Šveđani koji su bili u mojoj grupi + Bjarne doslovno su pukli, svako malo sam čuo nekakvu deračinu da se stol trese, da neka mu ne mrda pak itd. itd... Na takvim stolovima uspio sam izgubiti od zadnjeg ili predzadnjeg u grupi iako sam na kraju bio najbolji u grupi i osvojio 1 mjesto. Zanimljivo je da sam sa Bjarnetom igrao čak punih 40 sek. jel smo cijelo vrijeme popravljali stol, na kraju je završilo prijateljskih 0-0 :-) . Švede sam uspio pobijedit a Ramsak (SLOVAK) mi je bio najbolji igrač u grupi. Ovog puta naši dečki Marko i Vjeko su zamijenili uloge pa je Vjeko uspio uč u A grupu a Marko se nažalost nije uspio kvalificirat i ušao je u B grupu (šteta što se i Marko nije ugurao u A grupu). Na koncu opet mislim da su solidno odigrali turnir i jedan i drugi su napredovali na ratingu. Što se tiče finalne grupe, tu je sve počelo super, gotovo sam 10 utakmica bio nepobjediv i sve sam ih gazio, kad bi odigrao nerješeno tada bih ja imao peh a protivnik bi bio sretan, (padali su PIKL 4:0, Hvižd L. 3-2, Rumpel 5-2, itd.. na koncu Šmid mi se izvukao sa upitnim golom sa zvukom sirene za kraj za konačnih 4-4, osobito jel sam ja od veselja već pustio šipke), sve u svemu igrao sam dobro i na kraju sam se direktno uspio kvalificirati u 1/8 finala, kao 4ti u grupi. Čekao sam boljeg iz matcha Arelind - Toivonen. Finac je lagano i uvjerljivo pobijedio boljeg na ratingu i dosta živčanog Šveđana te tako postao moj protivnik u 1/8 finala. Nažalost on je jedan od igrača koje u grupi nisam mogao pobijediti i to se desilo u PLAY OFF-u, s desnim mu ništa nisam mogao, ali nije baš ni on meni puno problema radio sa desnim. Uglavnom se igralo sa lijevim igračima. Tip se izvlačio sa forama koje ne poznam i po meni je to glavni razlog njegove pobjede s obzirom da je završilo 4-3 u tekmama. Opet na koncu sam više nego zadovoljan ostvarenim rezultatom preko 780 bodova, a sad sam i 155 igrač na svijetu. IDE MI!!!! BTW Japanac je snimao i moj PLAY OFF protiv TOIVONENA (očito sam mu se svidio), a na koncu mi je poklonio i japanski pribor za jelo :-), pogodite što!?

    Što se tiče Slovenaca mali Uroš je odličan, Nejc se ponovno vratio sa dobrim rezultatom u Bratislavi, B. Rjavec zna biti puno bolji nego što je bio, prelagano sam ga pobijedio u grupi pa mislim da mu je svega bilo dosta, a mislim da je na prvom turniru isto kao i ja imao problema sa previše pauza u Mađarskoj. Ostali Slovenci su igrali dobro i svi su se ugurali u A grupu na oba turnira.

    Sve u svemu BUDIMPEŠTA mi je bila lijepši turnir (neovisno o mojem boljem uspjehu u Bratislavi i pauzama), bolji stolovi, organizacijski itd...

    Eto toliko od MENE

    Vidimo se, !!! Što se tiče turnira ja sam za!!!

    LP

    avatar

    09.04.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...