Komentari

rolltide.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • domoa

    HEj!

    Evo jedan duži post nakon dugo vremena. A, barem si se družila na natjecanju. Uvijek vrijedi ona stara izreka važno je sudjelovati. Vidim bilo je tu kod tebe puno promjena u vezi koncerta. A, to mi je poznato kad se govori da će se nekuda ići, pa onda svi govore da idu, a kad treba ići onda vrte drugi film. Eto, lijepo što ćeš konačno doći u našu dvoranu. Valjda ćemo se vidjet.
    Lijep pozdrav ti ostavljam i polako odbrojavam.

    Još dva dana do koncerta!

    avatar

    09.04.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • domoa

    E, zaboravio sam napisati da je naslov super. Ja sam taj naslov iskoristio u lipnju kad sam išao na koncert, no definitivno dan dolazi-he,he.

    avatar

    09.04.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • ...čudo od djeteta...

    ej tinči.... pa đes ti meni.... joj,još malo pa rođendan... pripremi se fizički i psihički... malo joga i te stvari...hehe...šalim se... viđamo se....pusek...uživaj...pozdravi tatjanu.

    avatar

    10.04.2008. (07:49)    -   -   -   -  

  • domoa

    Hej! Kako ti je bilo jučer?
    Meni je bilo zakon. Stvarno je koncert brzo proletio kad sam bio sa dobrom ekipom.
    Eto, lijepo da su ga darovali slavonskim proizvodima. Gradiška mora biti posebna jer rijetko koji grad ovako daruje Marka. Svaka im čast.
    E, uspio sam se slikati sa Tihom, Tomisalvom,Kex-om i Thompsonom. Nisu nas nikako htjeli pusstiti redari do slačionice, pa smo ušli pomoću jednog prfesora ii ETŠ koji mi je predavao-he,he. I tako bili oko 5 min u svlačionici sa njima i malo pričali. Mandarić je baš legenda. Raspričao se čovjek. Baš fora lik. Upoznao sam jednog forumaša iz Cernika pa je on slikao jer ja nisam imao aparat. Da vidiš koji je Thompson smješak nabacio kad smo mi rekli da smo mi forumaši. Baš je car.

    Lijepo te sad pozdravljam!

    avatar

    13.04.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • domoa

    Hej! Drago mi je da nisi morala dugo čekati lozinku. Sada nas već četvero ima iz našeg kraja na forumu. Malo nas je al nas ima-he,he. Ima puno zanimljivih tema koje su otvorne na forumu. Malo sam prolistao, tako da kad budem uhvatio vremena malo ću se uljučiti u raspravu.
    Definitivno je najjača tema o Novoj Gradiški. Baš su mi super slike.
    Ajd laku noć ti želim!

    avatar

    15.04.2008. (23:36)    -   -   -   -  

  • Hrvatska u srcu :)

    ej evo novi post napokon,
    svrati ako želiš..i da očekujemo
    i tvoj novi post da vidim kako je bilo
    na koncertu...pozdrav

    avatar

    19.04.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...