Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lamentiranje male psihološkinje

    mislim da bih pjevala. voljela bih pjevati kad ne bi morala raditi. ali psihologija mi je isto ok, volim je raditi (ne studirati :) )
    zanimljiv pogled na svijet...

    avatar

    08.04.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • K@te

    Neupućeni i površni čitatelj će još iz ovog posta zaključiti da si završio bar jedan fax te da ne igraš igrice, ne čitaš knjige i ne gledaš filmove.

    Kada novac ne bi bio problem, još bih se više bavila udrugama koje me vesele, ali bih se svejedno voljela i dalje baviti matematikom, jer me i to ispunjava (idem popodne malo rušiti >:> ). Moj problem nije novac, nego premalo vremena za previše interesa.

    Po vama, da li je odgovor na pitanje "što bi radili kada novac ne bi bio problem" uistinu i odgovor na pitanje što bi trebali raditi u životu? Zašto da/ne?
    Ne znam je li ili nije, ali ja ionako u životu radim isto što bih radila i da me ne plaćaju.

    avatar

    08.04.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...e kad se novac ne bi vrtio stala bi i zemlja se okretat...no radimo za novac a on radi za nas...

    avatar

    09.04.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • neazess

    Po vama, da li je odgovor na pitanje "što bi radili kada novac ne bi bio problem" uistinu i odgovor na pitanje što bi trebali raditi u životu? Zašto da/ne?

    Kada bih ulazila u dublju analizu stvari temeljni zaključak bi vjerojatno bio - svi trenutno radimo točno ono što trebamo, sukladno našoj vlastitoj "razini razvoja" i kad dođe trenutak za nešto to ćemo i raditi. Međutim iz malo pliće perspektive, u koju je poslovično uključena kritika društva (jer je to očito ono što ja sad "trebam raditi" :D), moj odgovor na to pitanje je - da, definitivno.

    Zašto da? Zato što smatram da smo upravo u toj aktivnosti koja je oslobođena bilo kakvih vanjskih ciljeva i koja je nama osobno sama sebi svrha u nekom trenutku, u tom istom trenutku i - najbolji. Kad bi svatko, u svakom trenutku, radio ono u ćemu je upravo najbolji - svijet bi bio "bolje" i definitvno puno, puno ugodnije mjesto ;-)).

    avatar

    10.04.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...