Komentari

mamakreativka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Suncokretic

    Nemoj odustati..........nakon nekog vremana ti se iskristaliziraju ljudi, neki ostanu a neki ne.........i meni su (a i još uvijek) takve stvari teško padale. A pogotovo kad si nov. Nemoj odustati, nije bitno imati puno komentara, nego da ti ostanu dragi ljudi. A da bi postali dragi moraš ih upoznati i oni moraju tebe upoznati :)))))))) Dakle, piši kad imaš o čemu, kad nemaš....ili nemoj ili stavi koju slikicu da znamo da si tu! Poljubac ti ostavljam! :))))))))

    avatar

    08.04.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    I da znaš da sam sad tek vidjela tvoj komentar kod sebe, prije sam napisala ovaj kod tebe :)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    08.04.2008. (15:57)    -   -   -   -  

  • gustirna

    No,no, ne se ljutiti!!!! :-)))Evo, ja sam sad tragom tvog komentara došla do tebe, a prošli put sam došla i bez posebnog poziva. Naravno da je lijepo kad dođeš na svoj blog i vidiš da ima svijeta koji misli na tebe, iako te neko vrijeme nije bilo. A lijepo je i kad dođeš kod nekog pa vidiš da je stvoren novi post, nešto se događa, imamo o čemu pričati.Pored svega toga živimo svoje živote okruženi našim dragima koji također očekuju malo pažnje za sebe. Svi trebamo pažnju i ta pažnja nam daje poticaja i volje. I uvijek ima onih koji se sjete. Otkad sam tebe upoznala, ovdje na blogu, moji dolasci u Vis više nisu isti-sada kad pogledam na onaj neobični krov iznad Konzuma-znam da tu ljetuje jedna maštovita i kreativna mama sa svojom obitelji.
    Ahooooj! :-)))) Mah-mah-mah!

    avatar

    08.04.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Nemoj odustat od pisanja... nije ti važan broj komentara. @gustirna i @suncokretić su ti sve lipo rekle. Ljudi te tribaju upoznat, nekad se nema vrimena, uglavnom..... samo ti piši! :-)))))

    avatar

    09.04.2008. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...