Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • prokontra

    Dobro, ima li kakvih novosti?

    avatar

    03.04.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • PATRIK ŠEGOTA

    Dužnost mi je javnost informirati o aktivnistima moje stranačke kolegice, koja je u proteklih godinu dana ostvarila mjerljive rezultate i u samu kampanju unijela nove programske prijedloge, a što je najvažnije i realizirala ih. Ako mogu primijetiti kao i u mom slučaju radi se o izborima unutar stranke i vidljivo je da moja kolegica i dobra prijateljica trpi nepravdu. Također je za zamijetiti da je dokument u prilogu opomena prije utuženja, a kako sam obaviješten već u nekoliko slučaja iz prakse, radi se najčešće o naćinu na koji vlasnici tvrtki izvlače gotov novac.

    avatar

    07.04.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Očito je da neki nisu zadovoljni rezultatom izbora unutar stranke pa se pokušavaju isprofilirati na ovakav način. Kako kaže narodna poslovica "za dobrim konjem se diže prašina", pa je tako u ovom slučaju sve jasno. Što se tice dokumenta slažem se s gornjim komentarom.

    avatar

    07.04.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • Marija

    Kao što se krivotvore stranačke skupštine u HDZ-u tako se krivotvore i komentari na blogu , kao što je općepoznata činjenica da Patrik Šegota nije nikakav prijatelj Antonije Marković već konj kojeg je ta kobila htjela pošto poto zajahati ,naravno bezuspješno što nije slučaj kod magarca Garia Cappellija kojeg redovito jaši što po šumarcima što po Bonaviji. O gospodični Marković više govori sam dokument kao i o onima koji je čuvaju u HDZ-u korupcija do neba.

    avatar

    08.04.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • Želimir

    Markovićka vrati pare!

    avatar

    08.04.2008. (19:42)    -   -   -   -  

  • Želimir

    Da ima i malo morala podnijela bi ostavku zbog narušavanja časti i ugleda HDZ-a , no kako je korupcija u HDZ-u obrazac ponašanja biti će i nagrađena , a novci iz tvrtke se izvlače putem materijalnih troškova samo ih najprije treba uplatiti na poslovni račun tvrtke a ne zaboraviti učiniti uplatu.

    avatar

    08.04.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • govna ste

    tko bi htio jahat pedera Patrika Šegotu, koji ima decka vec godinama i guzi.ga molim vas lijepo jadni ste ......a kad je vec optuena pa di je ta tuzba na nekom vasem imaginarnom sudu? jadno!!!!!

    avatar

    23.04.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • bas nitko

    Sve se vraća i plaća dragi moji, Bog sve vidit sve naše kurvetine i smradove na Jadranskom trgu, Sara, Antonia, Ivana, Majda, Gari,Ante, Marijan, Želimir nemamo sto drugo vise za reci nego da vam zelimo srecu u vasim orgijanjima i pljačkanju nase stranke koliko ste nesposobni i pohlepni i vrijeme ce pokazat.

    avatar

    11.02.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...