Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Pero

    Očigledno je da si netko može priuštiti 20 000kn kazne:(

    avatar

    03.04.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • Headless Horseman

    mozda, ako bi promijenili optiku, uvidjeli bi svu vaznost toga sastanka?

    jedno je kad nesto cini vlada u interesu drzave (kao legalno izabrana vlast), a drugo je kada skupina probisvjeta izvodi svoj 'performance'.

    bolje vam je 'uvatit se motike' nego 'smarat okolo posten svit'

    :) nhf

    avatar

    03.04.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • Wall

    Horsemanu, jesi ti na horsu, a bez glave, kad ovakve nebuloze pišeš?
    Vlada predstavu na 'zabranjenom trgu' radi zbog sebe, ne zbog države; štetno je i skupo pozivati sumnjivog predsjedika u odlasku, najgoreg predsjednika SAD svih vremena, odgovornog za većinu ratova danas...posebno je uvredljivo graditi pred tim moralno upitnim državnikom Potemkinova sela, šminkati sliku sebe i države koju predstavljaju (nažalost). Vlada je jasno pokazala da zakoni ne vrijede isto za sve; da ih ne zanima mišljenje 'naroda', glasača, osim jednom u 4godine.

    avatar

    03.04.2008. (17:53)    -   -   -   -  

  • malisa

    bravo Ostricu vidi kako sam to nedavno prokomentiro kod Vece

    3.4.2008 1022 | jahacepokalipse
    A STA CE TO BUS KASTI NARODU ???? NARODE HRVATSKI, SLUSAJTE SVOJU sjebanu VLADU. A TA ISTA VLADA JE NAREDILA RAZLAZ NARODA SA MARKOVOG TRGA. TKO JE SAD TU LUD.... HAHAHAHAHAHAHAHAH BAJ THE AVAJ JA MISLIM DA VLADA NEMA PRAVO ZABRANJIVATI OKUPLJANJE NARODA NA MARKOVOM TRGU JER TAKO DIREKTNO STETI UGLEDU I IMENU GOSPON MARKA.... AKO SE VLADI OCE NESTO ZABRANJIVAT NEKA ZABRANI OKUPLJANJE NA VLADINOM TRGU ....PA POBOGU NIJE TO VLADIN TRG, NEGO MARKOV. LJEPO IME KAZE. MARKOV TRG. DAKLE TKO TU KOGA JEBE????

    Dobro ja sam se zajebavo ko sto to obicno i radim al kad razmotris stvari s pravne strane nema logike da stranac bus moze kenjati po trgu a nas rodjeni narod ne smije tamo biti.. pa kakova je ovo drzava di se branitelj te iste drzave kaznjava ako se nadje u rodjenoj zemlji na rodjenom trgu za koji je ginuo i krv lio ????
    pa to je sramota nevidjena....

    avatar

    04.04.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • quo vadis

    koja debilana. Ovi homoseksualci i ostali izopaceni prijetvorci doista misle da je pravo pojedinca ispred prava zajednice???? A drzava je, htjeli to ili ne zajednica. Na stranu koliko se drzava zalaze za prava pojedinaca, no usporedjivati zabranu okupljanja homoseksualaca i Bush-ev nastup na Markovom trgu je besmisleno. Da ne bi mislili da sam ja za zabranu okupljanja, ne. Ali ovakav istup mi je totalno debilni. Sorry, ali svatko ima pravo na svoje misljenje, pa eto i ja iznjeh svoje...

    avatar

    06.04.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Zakon se odnosi na sve jednako. Ili bi tako trebalo biti. Možda je Bushev govor trebalo održati na Markovu trgu, ali se zakon trebao promijeniti. Ovako, ili će platiti kaznu poštujući zakon, ili će to biti presedan i za sve ostale koji žele na Markovom trgu iznijeti svoje mišljenje. Treće ne vidimo. Naravno, postoji treće. Nitko ništa neće napraviti. To je najizvjesnije u Hrvatskoj. Toga se najviše treba bojati. Sve ostalo je pravna regulativa. Da se ne učini ništa to nije po nijednom pravu, to je po praksi i zato je najopasnije.

    avatar

    07.04.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  • Headless Horseman

    wall@: Horsemanu, jesi ti na horsu, a bez glave, kad ovakve nebuloze pišeš?

    ako su nebuloze, dokaži da su nebuloze, a ako ne, zašto me pitaš drogiram li se? [parafraziram Bogočovjeka iz Sv. Pisma] ;)

    mislio sam da će ovdje postojati sloboda mišljenja..

    nije mi na kraj pameti ulizivanje. potpisao sam listu za referendumsko pitanje [dan nakon što sam napisao da nisam i da neću - na ovom istom blogu] i 'za' slobodu mišljenja sam.

    ali ono što meni smeta jest to što se skup odvijao ISPRED VRATA CRKVE SV. MARKA, a to je liturgijski prostor [pitajte vodeće hrvatske teologe liturgičare] i prema tome ekskluzivan prostor za liturgijsku službu, a ne za političko 'skazanje'.

    međutim, složit će se svatko sa mnom [ne mora se slagat i ne moraju mu biti po volji, ali se može složit] da je onih anarhista na trgu ipak bilo manje nego naroda koji je došao izraziti potporu našim političarima.

    na kraju, većina naroda je izabrala i ovog predsjednika države i ovog predsjednika vlade koji meni osobno ipak nisu po 'ćeifu'.

    znači li to da su oni na vlasti voljom cijelog naroda ili većeg dijela istoga? [potonji je načelno manje obaviješten o dnevno-političko-ekonomskim prilikama] - slagali se mi s tim ili ne.

    avatar

    08.04.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...