Komentari

papar.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Branitelj

    Kad Bajić ode s mjesta glavnog državnog odvjetnika zaglavinjati će obojica.

    avatar

    02.04.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • Mrav

    A jesi se potrudio, bravo!!!

    avatar

    04.04.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • Vlasta

    Temeljito i precizno odrađeno. Potpuno je opravdano prozivanje obitelji, jer obitelj je nukleus svakog društva, da obitelji ne stoje iza njihovih djela nebi ih niti počinili.

    avatar

    04.04.2008. (22:40)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Tražite instruktora? www.Moje-Instrukcije.com

    avatar

    16.04.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • Mudri

    Mudrinića je iz Kanade doveo Gojko Šušak, jer je "imao patent". Kako veli Kuljiš, iz svojih izvora zna da je Šušak "čvrgario za Perkovića", udbaša. Znači, pravog čovjeka su stavili za šefa telekomunikacija - pa ne bi se valjda država odrekla njuškanja po tuđim privatnim životima i prisluškivanja samo zato što je dobila novac od Deutsche Telekoma. Pa nedavno je otkriveno da je i Deutsche Telekom prisluškivao, doduše samo novinare i članove svoje uprave kojima nije vjerovao. Ali od toga je mali korak do prisluškivanja svih, odnosno da na kraju ipak Markus Wolf, "Čovjek bez lica" koji je godinama imao doušnika u kabinetu premijera Zapadne Njemačke, Willyja Brandta, odnese pobjedu.
    Ali sve je to poznato. Napiši malo i Ivani Šoljan. Otkuda je ona uspjela zasjesti na sve medije? Koliko znam, kćer je poznatog pisca krugovaša Antuna Šoljana, majka joj je konferencijski i književni prevoditelj (ta struka isto je bliska udbašima), udala se za vlasnika jednog kafića u Rovinju, a zatim se udala za nekog Amerikanca, vjerojatno bliskog židovskom kapitalu i njegovim "venture funds", koji je to sve izfinancirao.

    avatar

    18.06.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • Domovine sin

    Sve to stoji osim što ti nedostaje jedan podatak, a taj je zašto se Stipe "obratio" nakon što je postao Predsjednik. Tamo još devedesetih u Varaždinu je Čaćić preuredio gradsku infrastrukturu, a potom je izdavao račune tadašnjim javnim poduzećima za radove koje je izveo grad, a podizvođači su bili Čaćićeve firme. Tadašnji TKC Varaždin je odbio platiti te račune jer to nije niti mogao napraviti po Zakonu o nabavi, ali su u prema javnim natječajima koje je HPT obavio u drugim djelovima odredili koliko ti radovi mogu koštati. Međutim Čaćić je tražio četiri puta veći iznos, a tadašnji HPT je to odbio platiti te su cijenu odlučili odrediti sudski. Međutim onda pobjeđuje šestorka na izborima pa Čaćić ide kod Mudrinića neposredno nakon formiranja Račanove Vlade te Mudrinić plaća koliko košta da košta. Ovdje je važno napomenuti da se prije Čaćića s Mudrinićem našao niti manje niti više nego li osobno Stipe Mesić. A sve se to dogodilo unutar mjesec dana kako je Stipe došao na vlast. Međutim trag novca nemoguće je sakriti. I tu smo došli do priće o DTK u Varaždinu. Jedinom gradu koji priznaje HT-u vlasništvo nad tom infrastrukturom.

    avatar

    07.10.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • igh-dropulić

    super blog

    avatar

    10.10.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • Stipe

    Mudriniću Karamarko će da ti karamajku!!!

    avatar

    11.10.2008. (02:00)    -   -   -   -  

  • Stari

    Onog klinca Gotovca su zbog pola peke i plaćenog vikenda u Monte Carlu držali 18 mjeseci u Remetincu. A Gaćina redovito svake godine ide na novogodišnji koncert u Beć o trošku VIPneta.

    avatar

    14.10.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...