Komentari

nisnepisem.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • DerzaFanistori

    brrrrr :-/
    Ali ipak ništa ne zvuči toliko grozno kao češko-njemačko ukiseljeno ušećereno povrće :-(

    avatar

    01.04.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • nety05

    SUPER BLOG_MOS SI MISLIT!!!!

    avatar

    01.04.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    hihihi, ovdje imaju sir, ali ne znaju sta je palacinka?

    avatar

    01.04.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Sve je to još uljuđeno, ali ja dolje nisam vidio ni k od kruha....Hrana im je odlična, ali ponekad bih stvarno dao sve te noodlese za jednu krišku kruha sa salamom

    avatar

    01.04.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Ja najvolijem mesa s roštilj, i masti sa guzice...Hrrrmpf!

    avatar

    01.04.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Haha sjetih se pizze koju mi je davno znala spremati baka:
    bila je to pedalj debela pogača s malo razvučenog pomija gore i naribanog parizera.

    U drugim gastrokulturama mi rijetko šta nedostaje, lako se i rado asimiliram,
    ali čovjek je proklet i obično se uželi jedne jedine sitnice koje nema.
    Jogurt (obični, kiseli) i vrhnje (obično, kiselo) ne postoje ni u Južnoj Americi.
    Sumnjam da uopće znaju da se voćni jogurt negdje jede i kad nije voćan.

    avatar

    01.04.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    da, azijatima smrdimo na mlijeko
    i imamo ružne noseve pa nam se djeca smiju

    avatar

    01.04.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Dofu?! Mozda tofu...? Mnogi pripadnici zute rase ne podnose mlijeko i mlijecne proizvode bas kao sto ja koja obozavam mediteransku prehranu ne podnosim mjesanje ljutih i slatkih jela, pogotovo mesa sa secerom. Ali pojedinacno uzeto njihovo povrce, przena riza ili skoljke... svaka cast.

    avatar

    01.04.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Bogami ni meni nije svejedno kad mi netko duhne na sir ili mlijeko

    avatar

    01.04.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    lažne štrample, gospodine gužviću?

    avatar

    01.04.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Nema sira, nema mira....

    avatar

    02.04.2008. (08:30)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    haha, ja slicna iskustva nisam isao opisivati da me slag ne trafi ili da ne ispadnem prekritican, ali nakon vise od godinu dana konstante ovdje polako cu i ja pocet ovakve postove pisat. Sve je istina sto napisa, sve do u bolnu tocku na kraju. Nema sira, nema neslatkog jogurta, nema da ga jebes!
    Ovdje na prebogatom Tajvanu naisao sam na par ducana di neki jadni danski camambert i brie prodaju, i neke druge sireve, izgleda da samo Danci ovdje export sira rade. Cijena je ko u Europi, dakle duplo i viseduplo nego bilo sto njihovog. Ali da onda bar ima...
    Pica kolko hoces, dobriiiiiiiih...ah, da, bilo je o pizzama, sorry, ovdje ima pokoje mjesto di se moze pojest nekaj kaj nalici na to, ali nije lako naci, problem sira , da , a suhomesnato necu ni spominjati, sve ce reci podatak da sam takvu pizzu narucio...vegetarijansku, da bi ju mogo pojist. Zaboravi, ne isplati se pocinjati psovati, predugo bi trajalo, a pradeda mi je bil kocijas...
    Vino, alkoholi...Kaoliang je dobar, 58%, ako i ima okus po ...hm, cemu?...pri 58% alkohola to i nije previse bitno, klizi. Pijem ga sa sokom od narance ili polijem papayu time i jedem zlicom, to ce reci o okusu. Jetro moja, gdje si?-Ribafishnati, dodji probat :-D I tako to...

    avatar

    02.04.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Trenk

    Drug iz Partije reko da treba napraviti pizzu i oni napravili. Nije važno kakvnog je okusa, bitno je da se može snimiti za TV

    avatar

    02.04.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Dodajem sa interneta: da, to je vrsta baijiu. Gaoliang jiu (高粱酒; pinyin: gāoliáng jiǔ): "Gaoliang", commonly written "Kaoliang", is the Chinese word for a specific type of sorghum. The wine originates from Dazhigu (大直沽, located east of Tianjin), first appearing in the Ming Dynasty. Nowadays, Taiwan is a large producer of gaoliang jiu. Alcohol content by volume: 54–63%. Kako gledaju na pogrom u Tibetu? Ne gledaju. Podsjecaju me malo na (neke) Bosance tokom pocetka rata u HR, kad nisu to nekako povezivali sa sobom...dok njih nije pocelo lupat po glavi. Bumo vidli,su rekli slijepci.

    avatar

    02.04.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • vjetrasta

    Kaj ti tamo gore (ili dolje - nikad ne znam po kojem se kriteriju to određuje, osim što znam da je u Bosni definitivno "dolje") samo krkaš? Od karikanja niš? :D
    (sorry, grozno sam prosta danas, stvarno ne znam što mi je. ali otkad sam taj izraz čula od Lakija iz Noćne more koristim svaku priliku da ga negdje tutnem)

    avatar

    02.04.2008. (21:00)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    DerzaFanistori@ aj! nijesam probo. i ne zvuci ko nesto sto bi volo probat. Kabulske price@ ma odma bi potpiso. palacinke mos sam napravit. sa sirom nest konpliciranije caffeine@ stoji. al donjela nam globalizacija i vrancuzke supermarkete pak oni imadu kad stisne nuzda havier@ ovo za juznu ameriku i jogurt me iznenadilo. al imaju sireva, jel? Ponoćna strina@ nisi umene citala. nisam jos cuo za tu teoriju. al ja ionako obicno zaudaram na "ziran" (zacin koji mecu ovdi u vuhanu na rostilj). suzi quatro@ cak i meni sad svi stranci imadu iste nosove vjetrasta@ bez brige, to nam je zajednicko, i ja koristim svaku priliku da ga negdje tutnem :)))

    avatar

    03.04.2008. (06:18)    -   -   -   -  

  • tyche

    Obozavam kinesku hranu ( znam da je izraz neadekvatan jer ima vise vrsta kineskih kuhinja, a ja i ne znam reci koja je vrsta i iz kojeg dijela Kine potjece ovo sto tu jedemo).
    Jogurte svih vrsta tu nabavljam iskljucivo u njemackim trgovinama, Ameri u bazi imaju neku jadu od jogurta koju uvoze iz Danske i sto je meni osobno prilicno neukusno - nit je kiselo kiselo, nit je slatko ( kao vocni jogurt ) slatko, sve ima neki smrlj mrlj okus po istom samo malo drukcije ako pise da je slatko - i neki odvratan miris i smek !

    Nisam mlijekoljubac, ali jogurte svih vrsta i sireve jako volim. Rada sam iskusati i druge nacionalne kuhinje, sve dok nisu jako ljute i ne koriste sastojke po uzoru na onaj film Indiana Jones gdje ... znate vec kakva je vecera bila, da ne opisujem...
    Ovo o pojedinim europskim jelima poput pizze u verziji kako ih prave Kinezi me do suza nasmijalo !!!

    avatar

    03.04.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • dida99

    mac mac zvuči slatko

    avatar

    03.04.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • svijet u malom

    mmmmmmmmm. gladna.... rucak!!
    BTW jucer radila poluvegeterijansku pizzu (mora covjek malo speka nabacit, ne?) i moram rec da opce nije bila losa (bijah malo skepticna)... al to su ti nase zlatne ruke balkanske.. ak podkradas kulturu, make it tastefully ;)) ja i kinesku hranu dobro kuham ;))

    avatar

    06.04.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    bome i ne zvuči :-/

    avatar

    08.04.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...za nas koji živimo i radimo u RH prava je svježina skoknut na vaše bjelosvijetske utiske...

    avatar

    09.04.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Svasta li se pizzom naziva...

    avatar

    11.04.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Nego, jel ima tamo još da se kupi pivo s Batom Životinjom na etiketi, i jel valja?

    avatar

    15.04.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • Drzna tetka:)

    A da ja tebi pošaljem neki paket, s par kila sira, ha? Makar onog K Plus?

    avatar

    16.04.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • tenistour.blog.hr

    dobar blog svrati

    avatar

    16.04.2008. (22:13)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se