Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ella

    sjajan blog... ajde molim te svrati do moga i komaj. adresa je http://elena95.blog.hr

    avatar

    31.03.2008. (20:14)    -   -   -   -  

  • Cheddar

    odlican post.... slazem se potpuno...... zvati amerikance - slampavim, cinicnim i lijenim, i ocekivati da glasaju za tebe? hmmm don't think so. mene samo cudi, sada zasto se Obama napokon ne odrekne Wright-a .....ne razumijem - on nece izgubiti 'pripadnost' toj crkvi / kongregaciji ako se odrekne tog pastora.....? jos je dodatno izjavio da 'nema potrebe SADA to da radi jer je Wright penzionisan'. ?? So?? Ja bih rekla da pa bas zato mu je jos lakse da ga se rijesi. Zasto da ne?!! the old fart is no longer held responsible because he's retired?

    Ako senator Obama ostaje clan te crkve - tako kako on kaze da hoce i namjerava - prema tome ne bi trebao da izgubi tu 'bazu' ...... sad' mi je skroz sumljivo zasto je zapeo za lojalnost penzionisanom Wright-u.......mogu samo da predpostavim da Obama the Senator i nije toliki politicki opportunist- kakav treba da izleda,.....ili je moguce da je novi pastor jos blesaviji od Wright-a, hehe, i Obama nece da se associra sa njim...

    avatar

    01.04.2008. (02:46)    -   -   -   -  

  • Dexy

    Hi. Nadam se da ti ne smeta sto moj komentar nije vezan za post. Naime, dolazim u DC u nedjelju pa imam par pitanja, a tko mi moze bolje odgovoriti nego netko tko zivi u DC-u. Postoji li neka tjedna Metro karta, buduci da cu tamo biti 10ak dana? Cula sam da je hrana dosta skupa (za razliku od odjece i ostalih stvari) pa me zanima gdje je dobro ici jesti, a da nije preskupo, i gdje se moze u povoljan shopping :-))
    I kakvo je vrijeme tamo, da znam sto da ponesem od odjece.

    :-))

    Unaprijed veliko HVALA

    D

    avatar

    01.04.2008. (11:12)    -   -   -   -  

  • Suko

    Eh, Bojan, i ti si k'o i sve druge americke ovce, a po ovim komentarima vidim da ni hrvatske ovce ne vide razmjernije od tebe.

    Barack Obama je htio ovo reci (i stvarno je zalosno da jedan glupi Bosanac mora da objasnjava Obaminu motivaciju cijelom svijetu, al' sto ces): "Ja ne uspijevam dobro jedino kod dijela radnicke klase koja ne razmislja logicno, odnosno ne glasa logicki."

    I molim da dobro poslusas njegov govor, on je u svom osvrtu pokusao da pokaze da je razlog sto radnicka klasa ne glasa za njega upravo njihova odanost republikanskim stavovima. Na primjer, svi znamo da nam je ekonomija losa zbog sadasnje vlade, a ovi isti nezaposleni radnici jos uvijek se brinu o tome da li ce moci da nose oruzje i loviti (republican agenda), za koga im njihov svecenik kaze da glasaju (republican strategy for winning elections), i naravno trenutacno najatraktivniji biser: van-zemljaci (anti-immigration laws), ovaj zadnji je pogotovo ocit u Arizoni, gdje ja obitavam.

    Obama je pokusao suptilnim nacinom da kaze narodu, svi tvoji osobni stavovi i zelje ne mogu biti ispunjeni ako coravo glasas za jednu te istu stranku, i za jednog te istog tipa kandidata.

    Ma nema veze... posto je cijela drzava na nivou petogodisnjaka, nitko vjerovatno nebi mogao razumiti ovu nijansu. Je si li ti znao da su sve americke novine pisane na nivou sestog razreda osnovne?

    avatar

    22.04.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...