Komentari

vezenje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • romantales

    Šesti, prije nego odlučiš naručivati konce kod Wiehlera, lijepo mi daj komadičak od svakog konca i ja ću ti ih nabaviti za daleko manje novaca. Naime, Wiehler koristi Anchorove konce s kojih bezobrazno skida numeričku oznaku i stavlja svoje grafičke simbole. Komplet konaca ne znam koliko bi ti naplatili, ali obzirom da su cijene svojih goblena jako poskupili, pretpostavljam da ni konci nisu ništa jeftiniji.
    Wiehler je nakda bio ppojam gobleniranja kod nas, danas sve manje, dijelom i zato što ga ima na zidovima mnogih domova, a dijelom i radi cijene. U zadnjih 10-20 godina javili su se i drugi proizvođači, od kojih mnogi i u Europi, koji su im oteli dobar dio tržišta, tako da je prije nekih godinu dana na njihovom siteu bila obavijest o zatvaranju i rasprodaji do isteka zaliha. Nakon toga su ipak promijenili mišljenje, stavili u ponudu i neke nove motive, ali ja još uvijek čekam neki novi goblen iz njihove ponude, čisto da vidim što bi u današnje doba ponudili, jer sve što sada nude je preko 20 godina u ponudi.
    U svakom slučaju, napravila si veliki posao!
    Za slike bez odsjaja moraš slikati iz ugla, ne direktno pred staklom.

    avatar

    31.03.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • sestincanka

    Bodulko, probao je suprug slikati sa strane, ali slike se ne vide dobro zbog prevelike deformacije, pa sam stavila ove. Što se tiče konaca, to ti je nemoguća misija,hvala ti na ponudi ali ja nemam ništa osim oznake na shemi, čak ni komadiće, tako da mogu staviti možda i neke druge boje, samo za to moram skupiti konjske živce da to napravim, jer mi je za ove prije trebalo da nađem sve konce po dva mjeseca slaganja po goblenu. Često mi je došlo da sve bacim k vragu, pa sam se opet sabrala i ipak završila goblen.

    avatar

    31.03.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • romantales

    Da barem nisi započela tu Ifigeniju, onda bih ti mogla dati ključ za DMc konce, ovako stvarno ne znam kako da nabaviš konce osim da se direktno obratiš Wiehleru i naručiš set konaca. Ja sam mislila da mi pošalješ to što imaš od Ifigenije i da ti onda prema Anchorovoj karti boja u lokalnoj trgovini uzmem konce.

    avatar

    31.03.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    Moja manja kćer je dobila želju vesti goblen i baš sam nedavno gledala ponudu. I meni je prvi ručni rad bio goblen (davno...), čak neznam ni gdje je završio. Kasnije sam napravila još nekoliko. Imam samo dva na zidu, jedan je mrtva priroda, a drugi neka djevojka sa cvijećem koji je rađen samo od smeđe boje, ali u više od desetak nijansi.
    Za početnike kao što je moja kćer ima jako lijepih sličica, koji kasnije može biti u njenoj sobi. Naravno ako ga završi, a pretpostavljam da hoće jer je radoholičarka.
    S Wiehlerovim goblenom je i moja sestra imala muke, jer joj je u originalnom pakiranju nedostajalo konca, neznam kako se to moglo dogoditi.

    avatar

    01.04.2008. (07:49)    -   -   -   -  

  • goce

    Jako su mi lijepi gobleni i kao klinka sam ih radila, no sada nikako da se odlijepim od igala za pletenje i heklanje. Svaka ti čast! goce

    avatar

    02.04.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • dea

    Gobleni su ti predivni...ja sam odrasla pored mame koja je vezla i vezla Wiehlerove goblene.Možda bi ti ona mogla pomoći u vezi tih konaca,pitaj,mislim da i dan danas ima njihovih konaca u nekim kutijama...

    avatar

    02.04.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • Ipep Idjuadnier

    biti hladno tamo rade, ali ne izgledaju jako daleko na karti ". used refurbished laptop

    avatar

    05.10.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...