Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • debelipetitrond@orange.fr

    POSTOVANA FRENDICA; ja znam da nisam pametan kako bi trebalo kada izadjem medju svijet da se izrazim na moj nacin kako bi zelio kada narod ne razumje onda oni kazu za tebe nema mjesta medju nama.Evo jedan nacin. Blogeri mila Dunja gdije si uvatila tog Krapinskog blogera; Odgovr od Dunje ne bojtese ne znam mozda je pobjego iz Perigora (kromanjon) i tako dalje prica nije zavrsena.Zato si kazem da nisam sreo dobrog covjeka koji bi mogao da me nauci sto jos neznam. Ovaj tekst nema veze sa Religijom. POZDRAV.
    POSTOVANA FRENDICA; pisano je na tvome blogu, evo tekst Zabranjeno korisiti obavljani radova bez pristanka autora, ako me zatvore Nadam se da ces mi poslati nekoliko oranze.
    topli Pozdrav

    avatar

    20.03.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • Mladen

    dočepao sam se interneta, a toliko toga za odraditi na blogovima, što sam si zadadoh. U tebe sjeta neka, štp sudim po ovom poslijednjem. Kada uhvatim vremena uz internet prošetato ću dubinom zaostataka. Životi nose od snova stvarnosti i najčešće opet u snovima završavaju. Kao da java i nije ono pravo. Možda, ali srce je stvarno.
    Nego, čitajući se sledih pri pomisli da srce ode u pete. Kod mene bi to bilo jako bolno da se radi o lijevoj peti. Još bi se i ozljedilo na šarafu koji je u njoj.
    Ovo tek da se javim uz srdačan pozdrav i želje radosti tvoje, jer život je najljepši dar. Da život, a ne ovo što mnogi životom nazivaju. Napr. u mene je radost života u zacjeljivanju ozljede. Koliko je veličanstveno kako se rane kao same vidaju. Vjerujem u to i žuvot je veličanstven.
    Mnogo ti dobra želim, a javim se pri sljedećem nalaženju interneta i nadam se da ću odraditi ponešto dubinskih zaostataka ... :)

    avatar

    20.03.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • EuM

    Zaboravljaš da vegetiram
    Sanjajući snove za dvoje.
    Da dišem, pijem i hranim se,
    Nijemo zazivajući ime tvoje.

    Ovo mi se posebno dopada!

    Lijep pozdrav iz Londona!
    Temza je posebna, mostovi uvijek spajaju
    zivot koji tece...

    avatar

    20.03.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • debelipetitrond@orange.fr

    Postovni Prijatelj; EvandjeljeU Mlitvama. Sjecam se kada moj stari Otac isao u crkvu kada je vdio susjede prva rijec je bila Oprositite mi ako sam vas Uvredio .Pa ja bi na isti nacin zelio reci Oprostite mi ako sam vas uvredio i vase prijatelje sto su na vasem blogu. Pisano je da ima vise nacina za prinjeti zrtvu to je mozda jedan nacin sto sam cinio za mene i moje Starce koji su zaspani i sto ih sljedim.to ne znaci da druge ne sljedim jer je nemoguce sve citati sto je pisano. Izvinite sto vam nisam prije odgovorio ima komentara sto ste pisali mnogo su mi dragi.zelio bi vam odgovriti poslje Uskrsa.Pstovani Prijatelj jos jdnom vam hfala za vase molitve jer bez molitve nema VJERE. SRETAN USKRS VAM ZELIM kao ista zelja za blogere. topli pozdrav

    avatar

    21.03.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...