Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • NEMANJA

    Nemojte se uzalud truditi čitati ovaj tekst, jer kladim se da niste pametniji od čimpanze. Ne vjerujete? U tome i jest stvar...

    avatar

    19.03.2008. (01:45)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    Tied. Prva mi je promakla jer sam na pet strana bio...

    avatar

    19.03.2008. (01:54)    -   -   -   -  

  • doktor Jatogen

    Izvrstan članak. Akuzmatički glas, akuzmatička glazba: to me i te kako zanima, time se bavim. Radioigre, kompjuterska glazba, eksperimenti s glasom (zadnjih godinu dana, između ostalog, radim na projektu koji sam nazvao "Iza glasa", a koji ću, po završetku, predstaviti samome sebi, udobno zavaljen u fotelju uz kompjuter, i iščuđavati se) .Studirao sam fonetiku (nisam završio faks) upravo zato što me takve stvari zanimaju.

    avatar

    19.03.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • doktor Jatogen

    Nemanja, tek sam sad vidio vašu molbu da napravim popis neizostavne glazbe 19. i 20. stoljeća. Potrudit ću se.

    avatar

    19.03.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • lolina

    uhh ovo me podsjetilo na moju kratkotrajnu karijeru na radiju .ponekad od treme ljutnje ili čivčanjoze govorim " kroz nos". mnogo nezgodno

    avatar

    19.03.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Već me je čudilo, dottore, što oklijevate!
    Lolina, jesi li jučer govorila kroz nos?

    avatar

    19.03.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lo, danas ti je Kardum, u 20 h, pa čuj što ima kazati o jučerašnjem danu.
    Jatogen, a slušaste li vi Heinera Goebbelsa?

    Igra, nisam zaboravio Scotta. Zapravo, uz Scotta me veže jedna neobična priča: 'Tilt' nikada nisam doslušao, jer iz nekih nepoznatih razloga taj album doživljavam kao idealni soundtrack nightmarea.
    Ne govorim metaforički: naprosto me plaši! Ne znam što, nikada nisam doživio ništa slično, ti znaš da se ja ne libim raznih Rotorvatora i inih morbidezza, ali 'Tilt' je zvuk čistog užasa. Čudno je to.

    avatar

    19.03.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • lolina

    NMNJ ;))danas po +5-+15,ako AZ Novoselec odluči zaroniti do 3500 buy day trade! Prije je bilo "kasno" , sada je možda rano.Kardum mi sigurno neće reći kako dečki omf i oif skupa hašu krvavice sa kiselim zeljem za naše milje.Sve ti kod mene piše gospon lijeni em zluradi;))

    avatar

    19.03.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lo, ljube, znaš zakaj ja mislim da bi Novoselca trebalo prepustiti turskom maseru? Zato kaj je ovako objasnio strategiju poslovanja AZ-a:
    "U ovih 5 godina smo dosta detaljno razradili investicijsku politiku po tzv. “topdown” principu, što znači da se najvažnije strateške odluke donose na razini Nadzornog odbora koji daje generalne smjernice ulaganja. Na sljedećoj razini je Uprava koja donosi odluke o srednjoročnoj alokaciji financijskih sredstava i nakon toga su naši mladi kolege iz “front office-a” koji na temelju dobivenih inputa, ali i uz slobodu koju imaju donose konkretnije odluke o tome koje će se vrijednosne papire kupovati i prodavati."
    Ha, ha, ha, da topdown!

    avatar

    19.03.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...